Και στην καρτοκινητή το MAD!

Για πρώτη φορά μια καρτοκινητή προσφέρει ένα σύνολο ειδικά σχεδιασμένων υπηρεσιών, όπως καθημερινά ενημερωτικά SMS και MMS από τον χώρο της μουσικής και της showbiz, δωρεάν ringtones, mad διαγωνισμούς (meet n’ greet με καλλιτέχνες, εισιτήρια για συναυλίες, προνομιακές κρατήσεις σε κλαμπ και κέντρα διασκέδασης και φυσικά πολλά CD!).

Με την πιο mad διαφημιστική καμπάνια η οποία σχεδιάστηκε από διάσημους δημιουργούς κόμικς στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, η επικοινωνία του MO’MAD ξεκινάει σήμερα.

Μόνο το MO’MAD προσφέρει:

– Ένα πολυφωνικό ringtone ή realtone δωρεάν κάθε μήνα για να αλλάζει συνέχεια ο ήχος του κινητού.

– Ειδικά πακέτα λεπτών ομιλίας και μηνυμάτων προς άλλους ΜΟ’MAD αριθμούς.

– Xαμηλές χρεώσεις σε φωνή και SMS για επικοινωνία με όλους τους συνδρομητές εθνικών δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

– MAD News (SMS και MMS) με αποκλειστικά μουσικά και showbiz νέα εντελώς δωρεάν κάθε μέρα.

– Εισιτήρια για συναυλίες, πολλά μουσικά CD, κρατήσεις σε κλαμπ και κέντρα διασκέδασης και δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους μεγαλύτερους τραγουδιστές και καλλιτέχνες μέσα από τους πιο MAD διαγωνισμούς.

– Επιπλέον, εκατοντάδες ringtones, wallpapers, screensavers, logos, παιχνίδια, πρόσβαση στα τελευταία νέα, μέσα από το MO’Portal, το αποκλειστικό wap portal του MO’MAD και τις φωνητικές πύλες 1400 και 1432.

Το πακέτο σύνδεσης MO’MAD συχνάζει στα περίπτερα και σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Η ανανέωση του χρόνου ομιλίας γίνεται μόνο με κάρτες MO’MAD.

Χάρη στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της ΤΙΜ το MO’MAD προσφέρει 99% πληθυσμιακή και 95% γεωγραφική κάλυψη αλλά και περιαγωγή (roaming) στις περισσότερες χώρες του κόσμου.


Σχολιάστε εδώ