Αποστολικά και… άλλα

Κάποιοι υπουργοί παίζουν με τα κουβαδάκια τους καλοκαιριάτικα. Ας προσέχουν λίγο παραπάνω, διότι τα μπάνια του λαού κάποτε τελειώνουν καθώς και τα ψέματα.

Πώς είναι δυνατόν, «πράσινοι» σύντροφοι, οι προηγούμενοι «αντάρτες» των δημοτικών εκλογών να είναι σήμερα υποψήφιοι με το κόμμα και μάλιστα να ανακοινώνονται μετά βαΐων και κλάδων και οι σημερινοί «αντάρτες» να διαγράφονται; Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στα νεοεποχικά μυαλά ορισμένων. Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν στον πράσινο μπαξέ, ρε συντρόφια.

Άμα βάλεις στο τσουκάλι σου, Τσουκαλά μου, λίγα φραγκάκια, δείχνεις και κατανόηση για το διευρυμένο ωράριο. Το τσουκάλι μας να γεμίζει, και ας πάνε στράφι οι κινητοποιήσεις.

Πάντα κάτι τέτοιες εποχές κατά χρονικά διαστήματα χτυπά ο γνωστός ταχυδρόμος εφιαλτικών σεναρίων, Κώστας Μητσοτάκης.

Εδώ δεν καταφέρνει να φέρει την ειρήνη στο κόμμα του και θα φέρει την ειρήνη στο Ιράν, μου έλεγε για τον Γιώργο Παπανδρέου γνωστός «γαλάζιος» βουλευτής στο περιστύλιο της Βουλής.

Πήγε να δει ο Δραγασάκης πώς τα έκαναν γυαλιά καρφιά οι γάλλοι φοιτητές και τον έπιασαν οι γάλλοι δραγάτηδες τον Δραγασάκη.

Βύρωνα, οι γάλλοι δραγάτηδες έχουν πιο μεγάλη εκπαίδευση από τους δικούς σου. Είδες που συνέλαβαν τον Δραγασάκη, ενώ εδώ κυκλοφορούσε ελεύθερος…

Και το ΕΣΥ να καταρρεύσει, αγαπητέ καγκελάριε, θα παραμείνει το εγώ σου.

Η υγεία χρειάζεται χρήμα, άμα το βρεις από τον Αλογοφέσι, τότε όλα λύνονται.

Δηλαδή, άμα έχεις τέτοιους συνεργάτες, Γιώργο, που να προεξοφλούν ότι ακόμα και να χάσεις δεν θα φύγεις, τι τους θέλεις τους εχθρούς. Μα, αν δεν κάνω λάθος, πληρώνονται για να πιστέψουν και να παλέψουν να νικήσεις.

Σβήσε τη λάμπα στο Δημόσιο, και μετά σου λένε ότι θα βρούμε το φως μας.

Ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος θα έμεναν εκτός στρατεύματος, λόγω πάχους, αν σκέφτονταν να κάνουν καριέρα στον στρατό.

Ωραία, ρε «γαλάζιοι» σύντροφοι, αν κάποιος επιλεγεί για αξιωματικός τώρα και είναι λεπτός και αργότερα παχύνει, θα τον διώξετε από τις Ένοπλες Δυνάμεις; Μη μας τρελαίνετε καλοκαιριάτικα.

Ανοιχτή πληγή για το ΠΑΣΟΚ η παράταση των εργασιών της Βουλής. Τι να φοβούνται άραγε οι «πράσινοι»…

Αν ανοίξουν οι λογαριασμοί και αν υπάρχουν μίζες, τι θα λένε άραγε οι «πράσινοι» που φωνάζουν για την παράταση των εργασιών της Βουλής; Θα τολμήσουν να μιλήσουν;

Ποιος υπουργός αποκαλείται χρυσόστομος για τα καλά λόγια που λέει για άλλον υπουργάρα με τον οποίο έχει κόντρα μεγάλη… Π-ΟΤΕ δεν έχουν ακούσει χειρότερα λόγια από στόμα υπουργού για συνάδελφό του, λένε οι γνωρίζοντες το θέμα…

Νέο κύμα σκανδαλολογίας βλέπουν οι «πράσινοι» σύντροφοι. Όσοι έχουν κοντά χέρια δεν φοβούνται. Αν υπάρχουν μακρυχέρηδες, κακό του κεφαλιού τους.

Στέφανε Τζουμάκα, ονοματεπώνυμα για τους εξαπατημένους συντρόφους από τα συμφέροντα και εγώ θα σου πω διευθύνσεις. Άλλωστε, οι πιο πολλές είναι βορείων-νοτίων προαστίων, και δεν θα κουραστώ να βρω τους ταχυδρομικούς κωδικούς τους.

Με ΔΕΗ μοιάζει το ΠΑΣΟΚ, έτοιμο για εκρήξεις στις μονάδες παραγωγής σκέψης και πολιτικής και λόγω κακής χρήσης του ρεύματος υπάρχει κίνδυνος μπλακ άουτ.

Ακριβά πληρώσαμε εταιρεία για ανέλκυση ναυαγίου που δεν έγινε… Όμως την εταιρεία τη ναυαγοσώσαμε.

Επικίνδυνα τρένα κυκλοφορούσαν πάνω σε ράγες που είχαν προμηθευτεί οι ΠΑΣΟΚοι. Και μετά αναρωτιούνται πολλοί γιατί δεν ανακάμπτουν.

Γάτος ο Βενιζέλος, γνώριζε για τα χαλασμένα τρένα και μίλησε για ποδήλατα.

ΑΝΝΑ-διανομή του πλούτου υπόσχεται η προγραμματίστρια του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, όπως έκανε η κυβέρνηση του καταλληλότερου για το χρηματιστήριο. Φτου φτου, τον κόρφο του φτύνει ο κοσμάκης μόλις ακούει τέτοιες κουταμάρες καλοκαιριάτικα.

Και γιατί Άννα δεν κάνατε ΑΝΝΑ-διανομή οχτώ χρόνια υπό τον Σημίτη υπέρ των φτωχών; Τι μας το λες τώρα;

Κάποιοι «πράσινοι» μας πέρασαν για «γαλάζιους» και μας δουλεύουν καλοκαιριάτικα.

Πέθανε η χελώνα του Δαρβίνου και έχουν αρχίσει να ανησυχούν στην κυβέρνηση ότι πεθαίνει σύντομα και η χελώνα της οικονομίας του Αλογοσκούφη.

Πολλοί που τραγούδησαν για τη μνήμη του Ανδρέα κάποιες εποχές παρατραγουδούσαν εις βάρος του.

Ανδρέα, να ανησυχείς με τόσα που σου γράφουν εδώ κάτω, ότι τάχατες σε νοσταλγούν και τους λείπεις…

Αυτό δεν ήταν τραγούδι αφιερωμένο στον Ανδρέα, αλλά παρατράγουδο…

Αγαπητοί σύντροφοι, όταν πάτε πάνω από τον τάφο του Ανδρέα μία φορά τον χρόνο, αναρωτηθείτε ποιος τον κρατάει καθαρό και ποιος πληρώνει γι’ αυτήν την ιστορία… Ένα είναι σίγουρο, ότι το φτωχό κόμμα δεν έχει χρήματα για τον τάφο του Ανδρέα ούτε πληρώνει, για να του αλλάζουν τις ανθοδέσμες.

Αυτός ο καγκελάριος της υγείας, της φιλοσοφίας και της παραφιλολογίας πού διάολο είδε ότι μπορεί μια δικομματική επιτροπή να καταργήσει τον νόμο του ΑΣΕΠ; Ας βρει τα χρήματα από τον Αλογοσκούφη και όλα τα άλλα λύνονται. Όχι να μεταφέρεις το πρόβλημα κάπου αλλού. Τον πήραν χαμπάρι τον καγκελάριο και σκάνε στα γέλια με τις γελοιότητές του.

Με τόσο γλείψιμο που έριχναν στον Γιώργο καλοκαιριάτικα ορισμένοι, λογικό ήταν να πάρουν και κάποιο πόστο… Τι θα γίνει όμως τον χειμώνα, όπου δεν θα υπάρχουν παγωτά για γλείψιμο, σύντροφοι;

Έξυπνο το κόλπο του Γιώργου. Σου λέει δεν μαζεύεται που δεν μαζεύεται κόσμος στις συγκεντρώσεις, ας κάνω καμιά δεκαριά υπεύθυνους κινητοποιήσεων, από δέκα να φέρει ο καθένας αμέσως γέμισα το γήπεδο.

Πω πω κάτι πολιτικές μαχαιριές Βενιζέλου στον Γιώργο… Στάζουν φαρμάκι και αίμα…

Δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ, για να αναβαθμιστείς επί προεδρίας υιού Ανδρέα, πρέπει να έχεις παραπέμψει στο Ειδικό Δικαστήριο με την ψήφο σου τον πατέρα Ανδρέα, λέγε με Μαρία, ή να τον λες κλέφτη, λέγε με Ντίνο πρώην του ΟΠΑΠ. Μετά τους φταίνε τα γκάλοπ…

Πότε θα καταλάβουν ορισμένοι ότι ο Λαλιώτης δεν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για να επιστρέψει; Άλλωστε τα μυαλά δεν έχουν ανάγκη ρόλων. Αλήθεια, με τίνων τα μυαλά να συνεργαστεί ο Ναπολέων του Κινήματος, όταν το δικό του τρέχει μπροστά με χιλιάδες χιλιόμετρα και των άλλων πάνε πίσω με χιλιάδες χιλιόμετρα; Μην τρελαθούμε εντελώς.

Σε πολιτικό πάρτι με χιλιάδες καλεσμένους εξελίχθηκε η γιορτή του Πέτρου Ευθυμίου, προχθές το βράδυ. Χιλιάδες πολιτικοί φίλοι του «τσάρου» Πέτρου πέρασαν για ευχές καθώς και η «τσαρίνα» Βάσω Αικατερίνη και ο Λαλιώτης, η πάντα όμορφη και ανανεωμένη Τόνια Αντωνίου, ο Στέφανος Τζουμάκας και ο υποψήφιος Πρωτόπαπας με τον Γιάννη Σγουρό.

Καμπαν-ΑΚΙ στο ΠΑΣΟΚ χτύπησε καλοκαιριάτικα, και πού είσαι ακόμα.

Χάθηκε ξανά το τρίο της νομαρχίας της Αθήνας. Τελικά, οι άλλοι δουλεύουν και η Φώφη εισπράττει. Καλό, αλλά ξεπερασμένο το κόλπο.

Μετάνιωσαν πικρά οι εγκέφαλοι της Χ. Τρικούπη με την επιλογή του Πάνου για δήμαρχο στο Μαρούσι. Στο τέλος θα ξεφτιλιστούμε με τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο τα οποία δεν ξέρει ούτε η μάνα τους.

Άρχισε γκρίνια στο Μαρούσι από κορυφαίους «πράσινους» διαμένοντες στον δήμο. Κάποιοι στηρίζουν χαλαρά τον Στάθη Ραγκούση και πιάνει πανικός τον Πάνο, που τα ‘χει χαμένα.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι πια. Η Άννα προγραμματίστρια. Καλά κρασά, Άννα μου.

Τα πήρε ο Πάγκαλος με την Άννα, την προγραμματίστρια, μόλις μπήκε στα αμπέλια του και δη στα φραγμένα. Τι ξέρει αυτή από ξέφραγα ή φραγμένα αμπέλια, αφού το κρασί της το πρόσφεραν;

Δεν πηγαίνουν καλά οι «πράσινοι» σύντροφοι. Έπαθαν και τα φανάρια των φαναριών μπλακ άουτ, άντε να βρουν φως τώρα στη Χ. Τρικούπη. Σκοτάδι και μόνο σκοτάδι υπάρχει.

Τα σκατώσαμε… Στο εδώλιο της ΕΕ η χώρα μας για τα σκατά μας.

Με τους δημαρχάκους δείξατε την πυγμή σας «πράσινοι» σύντροφοι. Ντροπή σας!

Αλήθεια, οι «αντάρτες» φταίνε για τα χάλια του μυαλού σας; Έλεος!

ΓΚΑ Π. Σοκ το νέο γκάλοπ για το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής.

Νέα εποχή αλλά με συνήθεια παρελθόντων μεγαλείων. Βρε ουστ…

Αλήθεια, με τον Πρωτόπαπα και τα άλλα φρούτα του εκσυγχρονισμού θα ανακάμψεις, Γιώργο;

Η αλαζονεία σκοτώνει την πολιτική και τους πολιτικούς, κύριοι της κυβέρνησης.

Ο φίλος μου, ο Παναγιώτης Κοκοσιέλης, κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Κορυθίου Αρκαδίας. Σταυρώστε τον γιατί το αξίζει και το Κορυθιό δικαιούται να έχει έναν νέο και αξιόλογο δήμαρχο…

Μεγάλε Βασίλη, ζήτω…

Οι κλειδαριές δεν λαδώνονται ποτέ, μου είπε ένας κλειδαράς. Οι μόνοι που λαδώνονται είναι οι «γαλάζιοι» και οι «πράσινοι» αρπαχτιάρηδες του δημόσιου χρήματος.

Ποιος κορυφαίος διαπλεκόμενος αποκαλείται ελαιοπαραγωγός και γιατί;

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ