Ενωσίτης

Μεγάλο όνομα ο Φερέρ, αλλά κάτσε να δούμε τι θα κάνει και στην Ελλάδα. Δηλαδή, κύριοι, αν δεν περάσει στους ομίλους, θα πάψει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα προπονητών που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα; Στο όνομα της ενημέρωσης των φιλάθλων κάνετε μάλλον πολιτική υπέρ των οπαδικών σας αισθημάτων… Μπορεί και σκόπιμα ίσως… Κύριοι, είτε θέλετε είτε όχι, η ΑΕΚ και ο Ντέμης προχώρησαν σε μία πρόσληψη που σε πρώτη φάση είναι αποκορύφωμα της πολύ καλής δουλειάς που κάνουν.

Και αυτό το συμπεραίνουμε από τα λόγια του ίδιου του Φερέρ που φέρεται να είπε: «Ο πρόεδρος μου ζήτησε να βοηθήσω στο σχέδιο που έχει εκπονήσει για την ομάδα, να βάλουμε πολύ στέρεες βάσεις, με την προοπτική με αυτή τη φιλοσοφία να φτάσουμε στην κορυφή. Θέλουμε να διαμορφώσουμε παίκτες νέους μέσα από τις ακαδημίες της ίδιας της ΑΕΚ».

Και αν δεν το καταλάβατε, ξαναδιαβάστε το. Μιλάει για ακαδημίες. Και λόγω του ότι στην Ισπανία θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην ανάδειξη νέων παικτών, ο Ντέμης θεωρώ πως έκανε μία από τις καλύτερες επενδύσεις. Και όσο για μερικούς που αναρωτιούνται πού θα βρει τα χρήματα για τις απαιτήσεις του Φερέρ, τους το δείχνει με την κίνησή του να πληρώσει πολύ ακριβά τον προπονητή που για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας μας θεωρείται από τους πιο ακριβοπληρωμένους… Τέλος πάντων, ο Φερέρ και κυρίως ο Ντέμης, κύριοι αθλητικογράφοι, δεν θα κριθούν από το αν περάσουν ή όχι στους ομίλους. Κρίνονται καθημερινά και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό… Μάλλον κάποιοι από εσάς θα πρέπει να ψάξετε τρόπους για να καθιερώσετε σε πρώτη φάση τον Μπάκε. Και μάλλον θα ρίξετε πολύ μελάνι μέχρι να το καταφέρετε…

Ο Κυρ-Ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ