Μοιράζουν χιλιάδες ευρώ ως μπόνους και επίδομα θέσης στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο!

Τη στιγμή που οι πιλότοι της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που θυσιάζονται κάθε τόσο για να φυλάνε τις «Θερμοπύλες» του Ελληνισμού και της χώρας μας, παίρνουν μόλις 1.000 ευρώ τον μήνα, ο κ. Τσουπίδης μοιράζει λεφτά με… ουρά στους υπαλλήλους του Ταχ. Ταμιευτηρίου σαν να είναι… δικά του!

Συγκεκριμένα, πρόσφατα, η διοίκηση του Ταμιευτηρίου έδωσε «μπόνους» σε 85-90 υπαλλήλους από 7.913 ευρώ τον μήνα στον καθένα! Άλλοι δηλαδή δεν έχουν να φάνε, άλλοι «μιλάνε με τον Χάρο» καθημερινά για να απολαμβάνουμε την ελευθερία μας, κι άλλοι… μοιράζονται τα εκατομμύρια, ως μπόνους πέραν του μισθού τους που φθάνει μέχρι και τα 3.500 ευρώ τον μήνα!

Ο κ. Τσουπίδης όμως δεν… έμεινε εκεί. «Εφεύρε» και «επίδομα θέσεως» για 475 υπαλλήλους που επιβαρύνει το Ταμιευτήριο με 359.550 ευρώ τον μήνα!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι διπλασιάστηκε το επίδομα θέσεως με αποτέλεσμα ένας υπάλληλος που έπαιρνε 1.200 ευρώ καθαρά να παίρνει τώρα 2.400 ευρώ, ένας που έπαιρνε 800 να παίρνει τώρα 1.400 ευρώ και ένας που έπαιρνε 350 ευρώ να παίρνεις τώρα 600! Και βέβαια πέραν αυτών υπάρχει και ο μισθός.

Τα… δωράκια αυτά του κ. Τσουπίδη έχουν προκαλέσει αναταραχή στους εργαζόμενους άλλων τομέων και ήδη έφθασαν στα χέρια του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννη Αγγέλου και του κ. Σταϊκούρα. Όμως τίποτε ακόμα δεν έχει γίνει. Ο κ. Τσουπίδης φαίνεται να έχει… γερές πλάτες και δεν τον κουνάει κανένας. Ποιοι άραγε να είναι οι… προστάτες του;


Σχολιάστε εδώ