To ΠΑΣΟΚ υπέγραψε και η Ν.Δ. εφαρμόζει επαίσχυντες συμφωνίες, που κάνουν τη χώρα μας μπανανία

Επειδή περισσεύει σε αυτή τη χώρα η υποκρισία, που οδηγεί σε δημαγωγία και λαϊκισμό…

Επειδή ορισμένα πολύ επώνυμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάνουν πως… δεν ήξεραν τίποτα για το φόνο και φωνάζουν διαμαρτυρόμενα…

Επειδή κάποιοι σε αυτό τον τόπο επιμένουν να μη διαθέτουν ασθενή μνήμη ούτε επιλεκτικές ευαισθησίες, σαν αυτές των καναλιών, των διατεταγμένων δημοσιογράφων και των «πράσινων» στελεχών…

Για όλα αυτά θα αποδείξουμε σήμερα πως:

• Η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να εφαρμόζει «αντιτρομοκρατικές» συμφωνίες που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ!

Ναι, τα όσα απίστευτα καθημερινά σχεδόν αποκαλύπτονται και δείχνουν ένα κράτος-μπανανία και ένα παρακράτος που δρα ανεξέλεγκτα, προκύπτει ότι συμβαίνουν σε υλοποίηση συμφωνιών που είχαν υπογράψει οι κυβερνήσεις Σημίτη, των οποίων στελέχη σήμερα (Παπανδρέου, Φλωρίδης, Χρυσοχοϊδης και άλλα) κλαίουν και οδύρονται για… παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων και καταπάτηση δημοκρατικών ελευθεριών!

Αποδεικνύεται δηλαδή μια απίστευτη (;) συμπαιγνία των δύο κομμάτων εξουσίας, ένα πνεύμα υποταγής στα κελεύσματα Αμερικανών και Ευρωπαίων και… απλώς αλλαγή ρόλων, ανάλογα με το ποιος βρίσκεται στην εξουσία!

Έχουμε λοιπόν και λέμε τα εξής:

• Με απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις 29.5.2000, και στο πλαίσιο της «αμοιβαίας δικαστικής συνδρομής επί ποινικών υποθέσεων» και σε ειδική παράγραφο προβλέπονται και τα εξής: «Δύο ή περισσότερα κράτη-μέλη μπορούν να συστήσουν κοινή ομάδα έρευνας, της οποίας η σύσταση θα καθορίζεται κατόπιν κοινής συμφωνίας των σχετικών κρατών-μελών.

Η κοινή ομάδα συστήνεται με συγκεκριμένο σκοπό και για περιορισμένη χρονική διάρκεια. Ένας υπάλληλος του κράτους-μέλους στο έδαφος του οποίου παρεμβαίνει η ομάδα εξασφαλίζει τη διοίκηση της ομάδας και διευθύνει τις δραστηριότητες στο έδαφος του κράτους-μέλους αυτού. Μπορούν επίσης να διεξάγονται απόρρητες έρευνες από αστυνομικούς υπό απόρρητη ή πλαστή ταυτότητα, υπό τον όρο ότι τηρούνται η νομοθεσία και οι διαδικασίες του κράτους-μέλους στην επικράτεια του οποίου διεξάγονται οι έρευνες αυτές»!

Ακόμα λοιπόν και με… απόρρητη ή πλαστή (!) ταυτότητα θα μπορούν να γίνονται έρευνες για να… καταπολεμηθεί η τρομοκρατία! Έτσι συνυπέγραψε τον Μάη του 2000 η κυβέρνηση Σημίτη!

Στη συνέχεια, επί ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε., ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Φ. Πετσάλνικος έφτιαξε ειδική «απόφαση-πλαίσιο» για την ενσωμάτωση αυτών των επαίσχυντων διατάξεων. Και βγαίνουν σήμερα και φωνάζουν υποκριτικά!

Όμως η ελληνική προεδρία στην Ε.Ε., το πρώτο εξάμηνο του 2003, στις 25.6.2003, οι Μπους-Σημίτης στη σύνοδο κορυφής ΕΕ – ΗΠΑ, υπέγραψε ως προεδρία τη «Συμφωνία για τις εκδόσεις», η οποία μεταξύ άλλων προβλέπει και τα εξής:

• «Κράτος-μέλος της Ε.Ε. μπορεί να επιτρέψει τη μεταφορά, μέσω της επικράτειάς του, ενός προσώπου το οποίο παραδίδεται στις ΗΠΑ από τρίτο κράτος ή από τις ΗΠΑ σε τρίτο κράτος… Δεν απαιτείται άδεια όταν χρησιμοποιείται αεροπορική μεταφορά και δεν προβλέπεται προσγείωση στο έδαφος του κράτους διαμεταγωγής.

Εάν πραγματοποιηθεί έκτακτη προσγείωση, το κράτος στο οποίο πραγματοποιείται η έκτακτη προσγείωση μπορεί να απαιτήσει αίτηση διαμεταγωγής»!

Δηλαδή οποιαδήποτε αμερικάνικη πτήση πάνω από εναέριο χώρο μπορεί να γίνεται χωρίς να απαιτείται καμιά άδεια!

Αυτές λοιπόν -και άλλες- συμφωνίες υποταγής στις ΗΠΑ υπέγραψαν οι κυβερνήσεις Σημίτη, αυτές τώρα ενεργοποιεί και υλοποιεί η κυβέρνηση Καραμανλή!

Ποιος δουλεύει ποιον τελικά σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα;

Και προς τι οι υποκριτικές φωνές στελεχών του ΠΑΣΟΚ;

Και γιατί μούγκα για όλα αυτά απ’ τα μπουκωμένα ΜΜΕ της διαπλοκής;


Σχολιάστε εδώ