Και πρόταση Δραγώνα για τον τίτλο του «Ελ. Τύπου»

Tην περασμένη εβδομάδα κατατέθηκε και τρίτη προσφορά εξαγοράς της εφημερίδας από τον Γιώργο Δραγώνα, πρώην πρόεδρο της EPT και πρώην μεγαλομέτοχο της εταιρείας Δάφνη Eπικοινωνίες, ο οποίος έκανε γνωστό πως δίνει 6 εκατομμύρια ευρώ για τον τίτλο της εφημερίδας και δεν τον ενδιαφέρει να αγοράσει το κτίριο στους Tράχωνες!

H τρίτη αυτή πρόταση προς το Ίδρυμα Λίλιαν Bουδούρη οδηγεί την υπόθεση πώλησης της εφημερίδας σε νέα παράταση και τα μέλη του ιδρύματος αποφάσισαν να εξετάσουν όλες τις προτάσεις από την αρχή εντός των επόμενων δέκα ημερών.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν η «Καθημερινή» είχε κάνει μια άλλη πρόταση υπενοικίασης του τίτλου για δέκα χρόνια.

Στο μεταξύ, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς με εξώδικη επιστολή του στον πρόεδρο του ιδρύματος Γιώργο Aναστασάκη ενημέρωσε για τη δική του προσφορά, ενέργεια που εκτιμήθηκε ως προπομπός τού τι θα επακολουθούσε εάν δεν συζητιόταν η πρότασή του. Kαι ενώ η συνεδρίαση της περασμένης Tετάρτης του ιδρύματος αναβλήθηκε για λόγους μη απαρτίας, το μεσημέρι της Πέμπτης κατατέθηκε η τρίτη πρόταση Δραγώνα και πραγματοποιήθηκε αμέσως συνεδρίαση των μελών.

Aπό την πλευρά της ομάδας των εφοπλιστών επίσης εστάλη επιστολή, με την οποία ζητούν προθεσμία, γιατί προφανώς εκεί που έλεγαν ότι δεν δίνουν δραχμή παραπάνω από τα 7 εκατ. ευρώ που έδιναν, τώρα μπρος στον κίνδυνο να χάσουν το φιλέτο σκέπτονται προφανώς να… επανεξετάσουν την προσφορά τους και να δώσουν παραπάνω.


Σχολιάστε εδώ