Αποστολικά και… άλλα

Νοσταλγεί το υπουργείο ο Πάγκαλος. Μέχρι και τον καγκελάριο της Αθήνας δέχεται να έχει συνάδελφο υπουργό και προτείνει κυβέρνηση δύο κομμάτων.

Αιρκοντίσιον παρήγγειλε ο Γιώργος να μπουν σε όλα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και στις τουαλέτες.

Καλέ, σύντροφοι. Το ΠΑΣΟΚ είναι ΠΑΣΟΚ για να τσακωνόσαστε μεταξύ σας.

Μόνο 25.000 Έλληνες παθαίνουν κάθε χρόνο εγκεφαλικό. Φαντάσου τι εγκέφαλο διαθέτουμε.

Χρυσό ματς Βαγγέλη – Χρυσοχοΐδη, με έπαθλο την κούπα της βλακείας για το ποιος είναι πιο πολύ ΠΑΣΟΚ…

Ζουγκλομανδύα – Ζουρλομανδύα. Ε, ρε, τι σου κάνει το χάσιμο της εξουσίας, «πράσινοι» σύντροφοι.

Ποιον πολύ κορυφαίο στο ΠΑΣΟΚ τον παρομοιάζουν με τον Γεράσιμο Αρσένη; Άρα προωθείται να φάει το κεφάλι του σαν τον Μάκη, λένε πολλοί στη Χαριλάου Τρικούπη.

Εφοπ-ληστές οι κύριοι. Έλεος, δεν είναι πάνω από την κονόμα σας τα νησιά μας και οι άνθρωποί τους…

Να δεις πώς μου το είπε «γαλάζιος» κορυφαίος. Έως πότε θα πληρώνουμε τις κουζουλάδες του κρητικού υπουργού της κυβέρνησης; Τον Βαγγέλη τον εξαίρεσε μετ’ επαίνων.

Απατ-αιώνες και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων TOR-Μ1…

Άλλο πράγμα ο αθλητισμός και άλλο ο αλητισμός…

Παρ’ όλο που ο πόλεμος είναι γένους αρσενικού, εν τούτοις εμφύλια κυμαίνεται να είναι η σύρραξη για μια θέση στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Οι κυρίες πήραν χαμπάρι ότι ο Γιώργος θα επιβάλει την ποσόστωση συμμετοχής κάνοντας πράξη και την ανανέωση, αλλά και τη γυναικεία συμμετοχή. Έτσι, οι «πράσινες» κυρίες άρχισαν από τώρα το ξεκατίνιασμα μεταξύ τους. Το τι άπλυτο και πλυμένο θα δούμε δεν γράφεται. Αλλά για πολλές κυρίες θα μάθουμε τι καπνό φουμάριζαν τα τελευταία χρόνια.

Επειδή ακρίβυναν τα εισιτήρια για την Κρήτη, γι’ αυτό δεν στέλνει ο Καραμανλής, για την ώρα, διακοπές μόνιμα τον Κεφαλογιάννη. Του ετοιμάζει όμως το αεροπορικό του εισιτήριο.

Κύριε Μπίστη, μα την πίστη μου, αν δεν κάνω λάθος, που δεν κάνω, εσύ και οι όμοιοί σου τότε φωνάζατε τον Αντρέα κλέφτη και τον παραπέμψατε… Ο Μάκης σε μάρανε που μίλησε για λαμόγια, ή μήπως δεν υπάρχουν;

Σύντροφοι, πράγματι δεν είσαστε όλοι λαμόγια και κλέφτες. Πείτε μου λοιπόν πού βρήκατε τα χρήματα. Από τις φτωχογειτονιές όπου κάποτε μένατε και τώρα μένετε σχεδόν όλοι σας στα βόρεια και νότια πανάκριβα προάστια; Πείτε μου πού βρήκατε το χρήματα και τα πανάκριβα αυτοκίνητα, πού βρήκατε τα χρήματα και σπουδάσατε τα παιδιά σας. Μην τρελαθούμε παντελώς με τις γνωστές παπαριές σας.

Μάκη μου, μόνο σε ένα δεν έχεις δίκιο στο θέμα του Γιώργου. Ο πρόεδρος και τίμιος είναι, και τα ελληνικά του άριστα είναι, και θα κόψει πολλούς σε λίγο. Να μου το θυμηθείς.

Άλλο προσωπικές απόψεις και άλλο προσωπικές στρατηγικές, Ευάγγελε.

Ευάγγελε, δώσε μου το δικαίωμα να έχω έστω και προσωπικές απόψεις όπως και εγώ σου δίνω το δικαίωμα να τις έχεις. Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου.

Πακισ-ΤΑΝ ή επί ΤΑΣ για τον Βουλγαράκη το ΠΑΣΟΚ.

Άκομψο όντως για τον πολιτισμό μας να λέει τόσο χοντρά ψέματα ο υπουργός του.

Κάτω τα χέρια από τον αρκούδο του ΠΑΣΟΚ.

Τα γυαλιά του Νίκου σάς ενοχλούν, «πράσινοι» νεοεποχικοί σύντροφοι, ή ότι βάζει τα γυαλιά στη ΝΔ και ο Γιώργος τον εμπιστεύεται;

Βαγγέλη, κάτσε φρόνιμα, γιατί είσαι μουσαφίρης.

Ενώ εμάς οι πολιτικοί μάς έχουν βάλει στη δίαιτα λόγω της πολιτικής τους και διαρκώς αδυνατίζουμε, εκείνοι δυστυχώς πληρώνουν ινστιτούτα για να χάσουν κιλά.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν διακριτοί ρόλοι αλλά αδιάκριτοι.

Η παράγκα του ποδοσφαίρου αποκαλύφθηκε στην Ιταλία… Με τη δική μας τι γίνεται;

Η Καραχασάν και η Καραβλαχάν.

Δεν υπάρχει γενοκτονία των Ποντίων αλλά οι Πόντιοι αυτοκτόνησαν μόνοι τους, παίζοντας με τα όπλα και τα σπαθιά των Τούρκων.

Κόντρα Λιάπη – Σουφλιά για το πετρέλαιο. Το σπίρτο ποιος θα το βάλει άραγε;

Ο Βαγγέλης παρομοίασε το ΠΑΣΟΚ με ποδήλατο, έχοντας κατά νου να κάνει ποδήλατο τη ζωή του Γιώργου.

Έρμο ΠΑΣΟΚ, από τρένο της εποχής του Ανδρέα ποδήλατο σήμερα κατά τον Ευάγγελο…

Κατά τον Δημήτρη Ανδρουλάκη, οι μεταρρυθμίσεις που προτείνει η Άννα Διαμαντοπούλου στο βιβλίο της θα πρέπει να ονομαστούν Άννα… Τότε, Δημήτρη μου, του Ευάγγελου να ονομαστούν Καϊάφα και του Γιώργου Πόντιου Πιλάτου. Μια χαρά βρήκες πάλι την ισορροπία στις θέσεις σου. Ευτυχώς που ο Στεφανής, ο Σπάγγος, ο Παπαδάτος και η Μαρίνα δεν ήταν εκεί, γιατί δεν θα γλύτωναν την άσπρη φορεσιά.

Δεν χωρούσε η παλιά Βουλή τον κόσμο στην παρουσίαση του βιβλίου της Άννας. Κοσμοσυρροή…

Στο ντέρμπι της παρουσίασης των βιβλίων μεταξύ Βαγγέλη και Άννας, από πλευράς κόσμου μάλλον ισόπαλο είναι το αποτέλεσμα.

Εμένα, σύντροφοι, δεν με ενοχλεί η Καραχασάν. Με ενοχλούν κάτι περίεργοι βρωμοχνοτάδες από την πείνα του ’81, που το παίζουν τώρα θεματοφύλακες της ηθικής.

Πανέξυπνα παίζει το παιχνίδι της επόμενης μέρας ο Πέτρος Ευθυμίου. Αποστασιοποιημένος από τις καθημερινές κόντρες που πληγιάζουν το σώμα του ΠΑΣΟΚ, διατηρεί τη φρεσκάδα των λόγων του και έχει στόχο το καλό της παράταξης και του κόμματος στηρίζοντας τις βασικές επιλογές του Γιώργου. Έξυπνος ο Πέτρος.

Γιατί, «γαλάζιοι» σύντροφοι, βλέπετε τις υποχρεώσεις τις ανέξοδες που έχουμε στην ΕΕ και μας τις επιβάλλετε και δεν κάνετε και εκείνες που έχουν έξοδα, π.χ. μισθούς, συντάξεις κ.λπ., που είναι υποχρεώσεις της κυβέρνησης προς εμάς;

Σε τρία χρόνια θα έχει εξαφανίσει την ανεργία ο Μεμάζ ο ανεργοφάγος.

Για φαντάσου τον τύπο υπουργό Οικονομίας… Θα είχε ρίξει την κυβέρνηση πριν ορκιστεί, μου έλεγε «γαλάζιος» παράγοντας. Και ο Θεός φύλαξε τον Καραμανλή από τα χειρότερα…

Ο λαός είναι σοφός, τον άφησε να κάνει το μικρότερο κακό, γι’ αυτό έμεινε εκτός Βουλής…

Φούσκα η μείωση της ανεργίας… Αν έχει βάλει το χέρι του ο Κωστόπουλος, Κύριος οίδε τι θα συμβεί…

Γιάννη μου, και… βλακόμετρο να αγοράσεις, δυστυχώς για σας, πρέπει να ξέρεις ότι και ο Θεός στους βλάκες σηκώνει τα χέρια ψηλά…

Μη χαίρεστε, «πράσινοι» σύντροφοι, από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια και από βλάκες τα περίεργα κόλπα σας στο χρηματιστήριο.

Είναι αλήθεια ότι μπορεί με την αποπομπή Κωστόπουλου να ανοίξει ο φάκελος για το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε ποτέ εις βάρος του ελληνικού λαού.

Κοίτα να δεις που πολλοί από τους κλέφτες και κονομημένους του χρηματιστηρίου βγαίνουν τώρα και το παίζουν αθώες περιστερές…

Ποτέ στα παγκόσμια χρονικά ένα τόσο μεγάλο κόμμα σαν τη ΝΔ δεν είχε τόσο πολλούς και μεγάλους βλάκες.

Στον Βενιζέλο ήταν το όλον του όλου άλλου ΠΑΣΟΚ και στην Άννα το άλλο όλον του άλλου ΠΑΣΟΚ… Πάλι μας μπέρδεψε ο Πασχαλίδης.

Γιατί, «πράσινοι» σύντροφοι, ψάχνετε λαμπερό όνομα για τη Β΄ Πειραιώς, αφού υπάρχει η Μαίρη Κασιμάτη; Αλήθεια, γιατί ορισμένοι μπαίνετε σε τζάμπα κόπο;

Ο Χάρης Καστανίδης είναι ειδικός… αγχολόγος. Ξέρει ποια στελέχη έχουν προσωπικό άγχος, θα ξέρει φαίνεται από το δικό του. Γιατί δεν τα λέει και στον πρόεδρο, μπας και βρεθεί η θεραπεία που χρειάζεται;

Ήταν πολλοί στην παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη. Δεν ήταν βέβαια το όλον ΠΑΣΟΚ, αλλά ήταν το 70% του όλου ΠΑΣΟΚ.

Νικήτας Κακλαμάνης, άπαιχτος στα επικοινωνιακά. Πού τα προλαβαίνει όλα ο άνθρωπος ήθελα να ‘ξερα.

Όταν δεν μπορείς να μαζέψεις χρήματα, Σάββα μου, κάνεις μια ρύθμιση που να ρυθμίζει την προηγούμενη ρύθμιση που και εκείνη είχε ρυθμιστεί αναλόγως. Χρήματα όμως… γιοκ.

Αγαπητή κυβέρνηση, αν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα της εισφοροδιαφυγής, είναι πολύ απλό. Πείτε στους παρεάρχες των υπουργών που παίρνουν τα έργα να δώσουν τα χρωστούμενα. Πείτε επίσης στους υπουργούς σας να δώσουν τα χρωστούμενα του κράτους προς το ΙΚΑ και τα ταμεία του ιδρύματος θα γεμίσουν χωρίς ρυθμίσεις.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ