Ενωσίτης

Τι έγινε, ρε; Πού είναι αυτοί οι περήφανοι ΑΕΚτζήδες που έχουν το κάτι διαφορετικό; Που η κουλτούρα τους είναι γεμάτη πολιτισμό; ΠΟΥΘΕΝΑ… Μετά από δώδεκα «μαύρα» χρόνια φροντίζουμε να βυθίζουμε αυτή την ομάδα όλο και περισσότερο στα βαθιά νερά του Αιγαίου.

Δηλαδή λόγω του ότι δεν άρεσε το θέαμα του Σάντος στους «πελάτες» οπαδούς, κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομμένο και τον αφήνουμε να δηλώσει παραίτηση, κ. Ντέμη και κ. Ίβιτς; Τελειώνει όμως τη σεζόν δεύτερος (ίσως) και πήρε μέρος και σε έναν τελικό Κυπέλλου με τον εννέα φορές πρωταθλητή Ολυμπιακό! Δεν άρεσε που έβγαλε τον Γεωργέα δύο φορές MVP; Που απόντος του Τζιωρτζιόπουλου έπαιζε με τον… Μάλμπασα μία σεζόν;

Που είχε τον Κατσουράνη σχεδόν… τουρίστα στα μεγάλα ματς; Δεν παίρνω το μέρος του. Έκανε και ο Σάντος ΤΡΟΜΕΡΑ λάθη και είπε και αυτός ΝΑΙ σε όλες τις μεταγραφές. Έτσι είναι όμως μία ομάδα που προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της και ταυτόχρονα να είναι και πρωταγωνίστρια. Είναι τρομερά δύσκολο. Και οι φίλοι, οπαδοί και μη της ΑΕΚ θα έπρεπε να δείξουν μεγαλύτερη υπομονή. Τι θέλουν με δύο χρόνια μιας νέας διοίκησης και με αποψιλωμένη την ομάδα; Νταμπλ; Και εδώ που έφτασε είναι ένα μεγάλο γεγονός, που υπόσχεται πολλά για το μέλλον, εφόσον δεν γίνονται αυτά που βιώσαμε τις προηγούμενες μέρες. Βέβαια αυτό δεν γίνεται εύκολα και όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα είναι μέρος της ιστορίας κάθε ομάδας.

Ο Κυρ-Ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ