Με τη φυγή Ευαγγελάτου από τον Alpha, πρόβλημα τι θα γίνει με τον Nine…

Έτσι, ενώ πέρυσι στις αρχές της περιόδου σε συγκεντρώσεις στελεχών της Interamerican για να απαντήσει στις κατηγορίες της «Αυριανής» παρουσίαζε μαζί τους Χατζηνικολάου και Ευαγγελάτο, με τις διοικητικές τους αρμοδιότητες σε Alpha και Nine, τώρα μάλλον θα πρέπει να έχει τον δεύτερο ως αντίπαλό του, καθώς το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της περιόδου.

Το γεγονός λέει σχεδόν δημοσίως και ο ίδιος ο Ευαγγελάτος, ο οποίος, όταν τον ρωτάνε αν έκλεισε στον ΑΝΤ1, λέει πως το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος Ιουνίου και πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον Δ. Κοντομηνά. Λογικό, αφού ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με το κανάλι Nine, στο οποίο ο Ν. Ευαγγελάτος έχει το 25% των μετοχών και δεκάδες εργαζόμενοι τον ακολούθησαν στο σχέδιό του για ένα «ενημερωτικό κανάλι».

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις αρχές της περιόδου, όταν ο Alpha αμφισβήτησε τη δεύτερη θέση του ΑΝΤ1, στο κανάλι του Μ. Κυριακού μετακινήθηκαν πρώτα η σύζυγος του Μ. Σεριάτου, Αλεξάνδρα Καπελετζή και στη συνέχεια ο Θ. Αναστασιάδης. Έτσι, ενώ το ζήτημα της «κόντρας» μεταξύ Alpha και ΑΝΤ1 παραμένει ανοιχτό, αν και κρατείται σε χαμηλούς τόνους μετά τη φυγή Αναστασιάδη, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την αντίδραση του επιχειρηματία, όταν επισήμως ανακοινωθεί η είσοδος Ευαγγελάτου στο σύστημα ΑΝΤ1.

Υπάρχει λύση και στον ΑΝΤ1 για να πάρει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων

Στο Μαρούσι στο μεταξύ επικρατεί αναβρασμός. Η προσπάθεια ορισμένων να υποβιβάσουν το θέμα της μετακίνησης Ευαγγελάτου πέφτει στο κενό από τα ίδια τα γεγονότα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, φαίνεται πως βρίσκεται η «χρυσή τομή» που θα λύσει όλα τα προβλήματα σχετικά με τις απαιτήσεις του δημοσιογράφου και δεν είναι άλλη από την αναβάθμιση του Γιάννη Μιχελάκη που μόλις πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια. Έγκυρες πηγές ανέφεραν πως ο νυν διευθυντής ειδήσεων προορίζεται για τη θέση του διευθυντή τηλεόρασης του Ομίλου ΑΝΤ1, θέση που παραμένει κενή μετά τον θάνατο του Μωρίς Αβδελά. Υποψήφιοι για τη θέση ήταν κι άλλοι όπως ο διευθυντής μάρκετινγκ. Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας κυκλοφόρησαν έντονα φήμες ότι ο Ν. Ευαγγελάτος εκτός της θέσης του διευθυντή ειδήσεων ζητάει να πάρει μαζί του και δεκαπέντε άτομα, απαίτηση που κρίθηκε υπερβολική και τελικά συμφωνήθηκε να πάρει μόλις πέντε. Οι κινήσεις αυτές αντιμετωπίζονται με έντονο προβληματισμό από τον μηχανισμό του ΑΝΤ1, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βάλλεται από τις προθέσεις της διοίκησης για… ξεκαθάρισμα. Οι φήμες για απολύσεις έχουν παγώσει τους εργαζόμενους και ήδη στον όμιλο έγιναν τουλάχιστον δέκα απολύσεις χωρίς να υπάρξει σοβαρή αντίδραση.


Σχολιάστε εδώ