Στις κάλπες το μισό ΠΑΣΟΚ

Στην ειδική συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής για το θέμα αποφασίστηκε η ανάληψη σειράς πρωτοβουλιών όπως:

• Η παραχώρηση συνέντευξης Τύπου και η δημόσια πρόσκληση σε όλους τους δημότες των εν λόγω ΟΤΑ να μετέχουν στην ψηφοφορία.

• Η εκτύπωση προπαγανδιστικού εντύπου για τις εκλογές και η μαζική διανομή του με περιοδείες στελεχών και βουλευτών σε όλες τις περιοχές.

• Επίσης, σε κάθε δήμο θα κυκλοφορήσει κοινό φυλλάδιο με τα βιογραφικά στοιχεία και τις φωτογραφίες όλων των υποψηφίων προκειμένου οι ψηφοφόροι να αποκτήσουν γνώση του… διλήμματος.

• Μέσα στην εβδομάδα θα διεξαχθεί επίσης ειδική συνεδρίαση της ΝΕ, παρουσία όλων των υποψηφίων και μελών των Συντονιστικών Επιτροπών από τις επτά οργανώσεις, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα.

Στους έξι περιφερειακούς δήμους της Θεσσαλονίκης και στην κοινότητα Πεύκων οι κάλπες θα στηθούν στα ακόλουθα σημεία: Στον δήμο Αγίου Παύλου στην αίθουσα του δημοτικού ωδείου (οδός Προέδρου Μυρώνη), στους Αμπελόκηπους στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 12ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο (Φιλιππουπόλεως και Πέραν), στη Μενεμένη στο πνευματικό κέντρο, στα Πεύκα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (οδός Δημοκρατίας), στην Πολίχνη στο 10ο Δημοτικό Σχολείο και σε Εύοσμο και Ελευθέριο Κορδελιό σε αίθουσες των δύο δημαρχείων.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους κάθε δήμου και όχι μόνο τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ.


Σχολιάστε εδώ