Πατρινά Και Άλλα…

+ Περίεργη τροπή φαίνεται ότι παίρνουν τα ζητήματα που αφορούν στον υποψήφιο δήμαρχο τον οποίο προτίθεται να προτείνει η Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Πατρέων. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας ταξίδεψε στην Αθήνα με τον τέως περιφερειάρχη Δημήτρη Αϊβαλή. Ο σκοπός του ταξιδιού ήταν να επισκεφτούν τον κ. Ζαγορίτη. Προφανώς γιατί ο κ. Σπηλιωτόπουλος προωθεί για το χρίσμα τον κ. Αϊβαλή.

+ Εντάξει, καλό είναι μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα να γράφει τα θετικά του κυβερνητικού έργου. Αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το καθημερινό και χωρίς μέτρο λιβάνισμα του κ. Καββαδά. Μάλλον κακό του κάνουν του χριστιανού! Άλλωστε δεν έχει και ανάγκη προβολής, γιατί δουλεύει και ο κόσμος το βλέπει και το εκτιμά.

+ Ο Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε με δημόσια δήλωσή του από τον υποψήφιο για το Επιμελητήριο Κώστα Αντζουλάτο να απαντήσει εάν σε περίπτωση που δεν εκλεγεί αυτόνομα προτίθεται να συνεργαστεί με τον κ. Μιχάλη Φούρα, ο οποίος επίσης διεκδικεί το επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Τρύφωνα Φωτόπουλο. Ο κ. Αντζουλάτος μιλώντας σε συγκέντρωση του Αιγίου δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. Και φυσικά οι νεοδημοκράτες πήραν το μήνυμα για το τι πρέπει να κάνουν!

+ Αλλά για να κερδίσει το Επιμελητήριο, ο κ. Αντζουλάτος θα πρέπει να έχει την ευλογία του κ. Φλωράτου, την οποία μάλλον δεν θα πάρει…

+ Ας επανέλθουμε όμως στις δημοτικές εκλογές… Λοιπόν ο Λευτέρης Ζαγορίτης ζήτησε από τους τέσσερεις βουλευτές του νομού να του στείλουν γραπτή εισήγηση (ο κάθε βουλευτής ξεχωριστά) σχετικά με τις προτάσεις τους για τον υποψήφιο δήμαρχο. Όπως ήδη γράψαμε ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει ήδη εκδηλωθεί υπέρ του Αϊβαλή. Αλλά και ο Νικολόπουλος διάκειται φιλικά προς τον πρώην περιφερειάρχη, χωρίς αυτό να αποκλείει και άλλες σκέψεις που κάνει ο βουλευτής σχετικά με ένα σχήμα συνεργασίας με τον κεντρώο χώρο. Δηλαδή δεν φαίνεται να αποκλείει την περίπτωση Δημαρά.

+ Ο κ. Βασιλείου είναι Αιγιώτης και μάλλον δεν έχει πρεμούρα για το τι θα γίνει στην Πάτρα. Ο τέταρτος, ο κ. Μπεκίρης, είναι άγνωστο τι προτείνει…

+ Και για τη νομαρχία; Μόνο ένα όνομα «παίζει» στην Αθήνα. Αυτό του Θρασύβουλου Μαυρομάτη. Ε, και θα είναι η πιο σωστή επιλογή.

+ Και κάτι τελευταίο. Μάθαμε ότι το ΙΚΑ έκανε ελέγχους σε κάποιες ιδιωτικές κλινικές. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως ενδιαφέρον… Μάλιστα κάποιο διευθυντικό στέλεχος κλινικής, το οποίο είχε ασχοληθεί με απόλυτη αποτυχία με την καλλιέργεια σαλιγκαριών, έχει ήδη αρχίσει να ανησυχεί σοβαρά. Τα υπόλοιπα, και με πικάντικες λεπτομέρειες, την επόμενη Κυριακή.


Σχολιάστε εδώ