Αποστολικά και… άλλα

Μεθυσμένες τιμές στα κρασιά έχουν οι μεγαλοκαραβάδες για την Κρήτη, αγαπητέ Μανώλη Κεφαλογιάννη… Αν πάρεις το καράβι για το Ηράκλειο, Μανώλη μου, ξεμέθυστος, θα πας μεθυσμένος από την τιμή του κρασιού. Ένα νεροπότηρο κρασί Μανώλη μου, που ήπια στην υγειά σου, το πλήρωσα 3 ευρώ. Μου φαίνεται πως τα σπασμένα της τιμής του πετρελαίου τα βγάζουν οι καραβάδες από το κρασί… Πάντως, ξανά στην υγειά σου και εσένα και του Παπαθανασίου.

Πικρό Καφε-Τζάκη θα πίνετε στου Ζωγράφου, αν επιμένετε ακόμη σε ΣΥΝ-εργασίες. Η λύση είναι μία και μοναδική, Κώστας Καλλίρης, για καλή και μεγάλη νίκη…

Το πουλέν του Αλέκου Παπαδόπουλου ήταν κάποτε ο Γιώργος Φλωρίδης. Είδες πώς τα φέρνει η μοίρα, σύντροφοι, το πουλέν να προηγείται του μέντορα… σε θέσεις και απόψεις και να έπεται ο Αλέκος… Άτιμη ζωή.

Αναστάσιμες ημέρες πέρασε στη Β΄ Πειραιά η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Μαίρη Κασσιμάτη. Λαμπάδα στο μπόι της θα ανάβει ο Γιώργος γνωρίζοντας ότι η Μαίρη έχει μεγάλη πέραση στον κόσμο και έτσι ανεβάζει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και αυξάνει τις προοπτικές νίκης στις επόμενες εκλογές.

Ε, όχι και ο Άκης υποψήφιος νομάρχης στη Θεσσαλονίκη, σύντροφοι της νέας εποχής, αλλά με σκουριασμένα μυαλά. Ο Άκης είναι η συνείδηση της παράταξης και δεν αξίζει τέτοιες σκέψεις στα αρρωστημένα σας μυαλά.

Καζ(ο)ά-κο φοβάστε ότι θα πάθει η ΝΔ στου Ζωγράφου μετά το γνωστό θέμα που προέκυψε με τη Βίλα Ζωγράφου για να γίνει πάρκινγκ. Στο ίδιο θέμα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα και το ΠΑΣΟΚ με το να συμφωνήσει και ο κ. Πέττας. Μας πέταξε την πετσέτα στη μούρη, λένε οι σύντροφοι της Χ. Τρικούπη. Εγώ ακούω ότι οι εισαγγελείς πήραν χαμπάρι και θα το κάνουν λαμπόγυαλο το θέμα.
Φυσικά με τις δικές σου ενέργειες δεν θα υπάρξει ποτέ πρόβλημα στην Ευρώπη, είπε ο Βλαδίμηρος Πούτιν στην Αγγελική Μέρκελ για το θέμα της ενέργειας.

Θα ‘ναι τόσο ακριβό το πετρέλαιο σε λίγο καιρό, που ούτε να αυτοπυρποληθούμε δεν θα μπορούμε εμείς οι φτωχοί Έλληνες.

Σε καλή πορεία η οικονομία της χώρας, λέει ο Αλογοσκούφης, σε κακή πορεία, λέει η Βάσω. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πια αβγά λόγω Πάσχα, για να τα πάρουμε και να τα κουρέψουμε.

Αγαπητέ κύριε Σιούφα, ρίξε το βάρος σου στο φυσικό αέριο διότι…

Άλλο πράγμα, υπουργέ μου, το ουρικό οξύ που έχεις (φαίνεται καλά τρως) και άλλο πράγμα το ρητορικό οξύ… που πιστεύεις ότι έχεις.

Π-ΑΡΤΑ Όλ(γ)α και προχώρα, πίσω μη γυρνάς… Η ζωή είναι ανηφόρα, αλλά έχει και καλά…

Αντί να τσουγκρίζουν κόκκινα αβγά οι «πράσινοι» σύντροφοι, αυτοί τσουγκρίζουν μεταξύ τους τα πορδοβαμμένα αβγά τους. Ούτε τα έθιμα δεν μπορούν να κρατήσουν.

Αγαπητοί «πράσινοι» σύντροφοι, οι κότες κάνουν τα κ-αβγά, εσείς γιατί τρωγόσαστε σαν τα κοκόρια;

Νερό πίνουν στο όνομα του Προκόπη οι νομάρχες και οι δήμαρχοι. Αν δεν υπήρχε ο υπουργός, δεν θα υπήρχε β΄ βαθμός αυτοδιοίκησης, λένε οι περισσότεροι όλων των κομμάτων…

Αγαπητέ Βύρωνα, όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμιά αξία οι στατιστικές για το πέρυσι και το φέτος…

Τα άλλαξαν όλα στη Χ. Τρικούπη… Έτσι, αντί για πρωινό καφέ θα λένε πρωινά «τσάγια», ξορκίζοντας τους καφέδες, που δημιουργούν παράξενους συνειρμούς.

Οι αρκούδες πίνουν τέιον…

Άλλη μια νέα ομάδα προβάλλει στο ΠΑΣΟΚ…Θα είναι οι περίφημοι «τεϊιστές», που θα πίνουν πρωί πρωί το τσαγάκι τους και θα αποφασίζουν για τα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών.

Κόψτε, βρε, την πλάκα με τον Ασκούνη στην Καλλιθέα. Δεν χτυπιέται ο Κώστας με ψευτοϊστορίες άρρωστων εγκεφάλων. Τουλάχιστον εγώ, που το γνωρίζω προσωπικά, σας λέω κόψτε την πλάκα, αλλάξτε το ποίημα.

Δεν βλέπω φως στο τούνελ για την υπερνομαρχία, από μεριά ΝΔ. Σκοτάδι μαύρο υπάρχει και μάλιστα πυκνό.

Πόσοι από τους βουλευτάδες που κόπτονται για τα δικά μας συνταξιοδοτικά έχουν θεμελιώσει σύνταξη στα 58;…

Έφυγε για την αιώνια ζωή ένας φίλος, ο δικός μας καληνυχτάκιας, ο Τίτος Κοντόπουλος…

Β-είρωνα, που θα καταργούσες τα βεγγαλικά το Πάσχα, δεν κοιτάζεις να καταργήσεις το τεράστιο ρουσφέτι που γίνεται με το σβήσιμο των κλήσεων και με τα αλκοτέστ, πριν καταργήσεις τα βαρελότα… Ξέρεις πόσες ζωές θα είχες γλιτώσει αν δεν επέστρεφες πίσω τις πινακίδες τις οποίες παράνομα επέστρεψες στους οδηγούς;

Μ-ανάβεις φωτιές και με καις, είπε τραγουδιστά ο Καραμανλής στην Κοντολίζα. Και βέβαια εκείνη του απάντησε: «για την τούρλα του Σαββάτου έχε δίπλα σου τον Φούρλα».

Βγήκανε πάλι οι κάθε λογής ειδικοί, ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι γύρω από τους πολέμους (που κακώς γίνονται) και για χατίρι των φονιάδων των λαών διαμαρτύρονται καίγοντας την Αθήνα. Ενώ δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ σαν γνήσιοι διαμαρτυρόμενοι που είναι για τους πολέμους που γίνονται καθημερινά στα οδικά δίκτυα της χώρας μας και χάνονται ζωές δύο πολέμων κάθε μήνα. Καμιά πορεία από Αλέκα και Αλέκο και τα αγωνιστικά συνδικάτα. Άραγε γιατί;

Θα μπορούσατε, κύριοι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ, να κάνετε κάτι επιτέλους για τα αθώα θύματα των δικών μας οδικών δικτύων; Μια απεργία θα ήταν μια πρωτότυπη πρόταση, μπας και ξυπνήσουν κάποιοι, και σταματήσει να ρέει αθώο αίμα στους δρόμους…

Ε-ω(φω)σφόρος για τους εργαζομένους στο εργοστάσιο Φωσφορικών Λιπασμάτων ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Χριστοφιλογιάννης…

Τι είπε ο Καραμανλής πασχαλιάτικα για πολλούς υπουργάδες του; Αν ήξερα πόσο κοπανιστοί είναι, θα τους πούλαγα για αρνάκια στην αγορά για να έριχναν τις τιμές.

Έρχεται κροτίδα μεταπασχαλινή για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Κάποια αμνοερίφια που γλίτωσαν λόγω Πάσχα ετοιμάζονται να βελάξουν δυνατά.

Το κακό με την Κοντολίζα δεν το κάναμε εμείς κορνίζα, αλλά δυστυχώς μας το έκανε εκείνη και το μοιραίο συνέβη όχι στο Ίβιζα αλλά στο Μαξίμου.

Επι-τάφιος θρήνος έπεσε στο ΠΑΣΟΚ, επειδή ο Γιώργης κράτησε τον Επιτάφιο κατά την περιφορά του στην Πάρο… Το κράτημα, σύντροφοι, είχε συμβολικό χαρακτήρα, όσο και αν κάποιοι έχουν άλλη άποψη. Ο Γιώργος γνωρίζει ότι χωρίς τον Γολγοθά όπου τον έχετε ρίξει, χωρίς τον Επιτάφιο δεν βλέπει Ανάσταση και ξεκίνησε συμβολικά από τον Επιτάφιο της Πάρου για την ανάσταση της εξουσίας.

Η ΑΝ-Ασφάλεια στο ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα δημιουργεί έριδες γκρίνιες για το Ασφαλιστικό.

Κάποιοι στο κράτος το «γαλάζιο», το επανδρωμένο, φαίνεται ότι βρήκαν δουλειά, να μειώνουν διαρκώς τους ανέργους.

Ποιο σουηδικό μοντέλο και «πράσινα» μουλάρια; Συγκρουσιακό μοντέλο επέλεξαν οι σύντροφοι της Χ. Τρικούπη.
Ανησυχούν οι «πράσινοι» για τη δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη να δείτε πόσο ανησυχεί για τους ανησυχούντες.

Ποια ηχηρή παραίτηση Καζάκου εκπροσώπου των μικρομεσαίων από μέλος της ΝΔ; Μικρομεσαία και μάλιστα μικρο-μικρομεσαία ήταν. Μην τρελαθούμε παντελώς…

Και τι με νοιάζει εμένα για τη σύνταξη και τις ασφάλειές σας, όταν εγώ δεν έχω εργασία, «πράσινοι» σύντροφοι;
Ένας άνεργος νέος…

Ο ένας λέει να παίρνουμε σύνταξη στα 40, ο άλλος στα 50, ο παράλλος στα 60, ο πιο παράλλος από 60 και πάνω, ο παραπαράλλος στα 70 και βάλε και ο παραπαραπαράλλος σιωπά. Σου λέει, εγώ δεν ξέρω τι είναι η σύνταξη. Άντε, καλή εξουσία, «πράσινοι» σύντροφοι.

Αλήθεια, υπάρχει πρόταση για το Ασφαλιστικό στο ΠΑΣΟΚ;

Αν βγει και μιλήσει ο Γιώργος, ελπίζω ο Βενιζέλος να μη βγει να πει ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις. Άρα έχει δικαίωμα να εκφράζει το ΠΣ. Εκτός και αν το προνόμιο αυτό το έχει μόνο ο Βενιζέλος.

Καγκελάριε της Υγείας, δεν βλέπεις τι γίνεται με την έλλειψη αίματος και αντί να ασχοληθείς για να βρεις αίμα, ΕΣΥ ασχολείσαι με τα διοικητικά μέτρα.

Αν γίνει ο Βαγγέλης υπουργός του Γιώργου για το Ασφαλιστικό, θα παίρνουμε σύνταξη στα 50. Ψηφίστε τον…

Άμα ο Πάχτας έπαιζε άρπα, πώς θα λεγόταν;…

Δικαιώθηκε, λέει ο τύπος που άμα έπαιζε άρπα, θα λεγόταν αρπατζής. Δεν μας είπε όμως για εκείνη την ντροπολογία που έκανε, αν νιώθει δικαιωμένος και αυτός και οι λοιποί συνυπογράφοντες συγγενείς.

Δεν ξέρω αν ο Γιώργος έστειλε μήνυμα στον Πάχτα για τη δικαίωσή του και αν του έστειλε τι του λέει και αν θα έχει κάποια αξία.

Δεν θα φάνε, έχουμε γλαρόσουπα, είπε ο Γιώργος μόλις ορισμένοι τύποι εν όψει αλλαγών άρχισαν να αφήνουν να διαρρέουν τα ονοματάκια τους για συντονιστές ή αναπληρωτές. Κούνια που τους κούναγε.

Ποια Βαβυλώνα και Βαβυλωνία… Η Χαριλάου Τρικούπη έχει ξεπεράσει την ιστορία από την υστερία κάποιων να κάνουν δηλώσεις και αντιδηλώσεις.

Συγγνώμη, κυρία Χρυσούλα Τέλια, πότε λέγατε αλήθεια για τον κύριο Πάχτα, τότε ή τώρα; Πότε είχατε καλή μνήμη, τότε ή τώρα; Πότε ανακαλύψατε ότι διαθέτετε και φαντασία; Και αν είναι έτσι τα πράγματα, κυρία Τέλια μας, γιατί δεν βγήκατε πριν ή μετά τις εκλογές να τα πείτε; Μήπως έπεσαν περίεργα τέλια για να είσαστε τέλεια στο προχθεσινό δικαστήριο;

Ο Πάχτας ζητάει την επιστροφή του στις λίστες του ΠΑΣΟΚ. Ε, ρε τι θα μάθουμε ακόμα;

Εθνικό Προκόπης με το δημοτολόγιο.

Συντροφικά ασφαλομαχαιρώματα.

Στο ΠΑΣΟΚ πράγματι έχουν μεγάλες ειδικότητες, αλλά στη διαφωνία.

Το σύνδρομο υπουργιτίδα και υπουργιλίκι κατατρώει το ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς δεν ξεπέρασαν ακόμα την καλή εποχή των υπουργείων και κάνουν δηλώσεις και προτάσεις λες και κυβερνούν τον τόπο.

Υπάρχουν πολλές σκέψεις στο επιτελείο του Γιώργου… Μέχρι και καρατόμηση του Αλέκου του πρότειναν, αλλά, βλέπετε, ο Γιώργος δεν τσίμπησε.

Του άπιστου Θωμά είναι σήμερα, Γιώργο μου… Αν μου βρεις έναν πιστό στην πολιτική σου, γράψε μου…

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτροπληξίας μας αναμένει από τις αυξήσεις στα καύσιμα και στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Για ποιους υπουργούς και γιατί το Μαξίμου λέει ότι τα υπουργεία του μοιάζουν με μεθυσμένες πολιτείες.

Έμεινε χωρίς πράσινο γιλέκο ο Αλέκος. Η ιστορία έχει βάθος θέλει υπομονή… Ο Γιώργος τσατίστηκε, με τις απόψεις Αλέκου, οι οποίες έχουν και μεγάλο αντίκτυπο στις δημοτικές και βουλευτικές εκλογές.

Μεγάλος κερδισμένος από τις θέσεις Παπαδόπουλου για το Ασφαλιστικό ο Ευθυμίου, διότι αν τα βροντήξει ο Ηπειρώτης, θα σηκώσει το θέμα των υποψηφιοτήτων με τη γνωστή του μαεστρία και βγαίνει στο προσκήνιο πιο ενεργά…

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ