Περιμένοντας την Ανάσταση…

Τραγικές ώρες ζει ο κόσμος. Η αλαζονεία των ισχυρών και πάλι στο προσκήνιο. Ο Μπους δεν αντέχει αντιπάλους, λαούς με άλλη άποψη, που αρνούνται να παραδοθούν, που βγάζουν γλώσσα. Δεν τον ενδιαφέρει το αίμα που θα χυθεί. Ούτε και οι δικοί του νεκροί. Πάνω απ’ όλα η απόλυτη κυριαρχία. Λες και χωρίς πολέμους η Αμερική δεν μπορεί να ζήσει… Δεν χορταίνει με τόσα θύματα. Μετρήστε τις τελευταίες εκατόμβες. Ιράκ, Αφγανιστάν, Σερβία και πάει λέγοντας… Όλα στον βωμό της παντοδυναμίας.

Οι «7 αδελφές» κανονίζουν τις τύχες του πλανήτη μας… Από τον «μαύρο χρυσό» εξαρτώνται όλες οι χώρες. Κι όποιος τον ελέγχει, ελέγχει τους πάντες.

Όλοι οι αναλυτές συμφωνούν. Οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν το Ιράν. Η… βόμβα που θα ρίξουν δεν θα είναι πυρηνική, μια άλλη πιο τελειοποιημένη από κείνη της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι. Και δεν θα πλήξει μόνο τον λαό του Ιράκ. Θα έχει θύματα παντού. Γιατί θα ‘ναι βόμβα φτώχειας… από τη στιγμή που το πετρέλαιο θα πάει σε τιμές χρυσού…

Περιμένοντας απόψε την Ανάσταση, αυτό που σκέπτεσαι είναι ότι 2.006 χρόνια από κείνη την άγια νύχτα, το «αγαπάτε αλλήλους» και το «ειρήνη ημίν» δεν ισχύουν για τους μεγάλους της Γης… Προέχει η επικράτηση Υπηκόους μας θέλουν, να έχουν δικαίωμα ζωής ή θανάτου πάνω μας.

Και γι’ αυτό ίσως φταίμε εμείς, οι πολίτες, οι λαοί… Γιατί μπορούμε, έχουμε τη δύναμη, να φέρουμε την Ανάσταση παντού…


Σχολιάστε εδώ