Νέα αντιπαράθεση Μπόμπολα – Τεγόπουλου

Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ο εκδότης της εφημερίδας σημείωνε ως παράδειγμα υποβάθμισης του πολιτικού λόγου:

«Ο κ. Παπανδρέου απέδωσε ευθύνες στην κυβέρνηση Καραμανλή για τη σύγκρουση της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση στο ζήτημα του λεγόμενου ʽʽβασικού μετόχου”. Ξέχασε ότι οι διατάξεις για την καταπολέμηση της διαπλοκής είναι συνταγματικές. Η πρωτοβουλία και η πλειοψηφία ήταν του ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορεί, συνεπώς, ο κ. Παπανδρέου μαζί με τους διαπλεκόμενους, που κυριαρχούν, άμεσα ή έμμεσα, στην τηλεόραση, να συντάσσεται με τους κομισάριους της ΕΕ ενάντια στον πυρήνα της συνταγματικής ρύθμισης».

Το «Έθνος» απάντησε με σχόλιο στα παραπολιτικά, στη σελίδα 11, που έφερε την υπογραφή «Ω»: «Με το γνώριμο ύφος κήνσορα, απολύτου κριτή και τιμητή των πάντων, ο κ. Θανάσης Τεγόπουλος εγκαλεί την κυβέρνηση που λιποψύχησε στη μάχη και την προτρέπει να ξαναρχίσει κυνήγι μαγισσών, στο όνομα πάντα… της προστασίας του Συντάγματος!».

«Ο τιμητής επιμένει», συνεχίζει το σχόλιο. «Αμετανόητος και επιλήσμων. Έρημος και γραφικός. Ανήμπορος να ανιχνεύσει, μεταξύ άλλων, τη μυρωδιά της δικής του… καμένης γούνας!».


Σχολιάστε εδώ