Αποστολικά και… άλλα

Αν κάποιος μπορούσε να διδάξει τους «πράσινους» Σουηδούς πώς να μιλάν και τους «γαλάζιους» Ιρλανδούς πώς να ακούν, το εργασιακό θέμα της Ελλάδας θα είχε λυθεί αμέσως.

Γράμματα, βρε χασάπηδες της Βαρβακείου αγοράς. Αφήστε τα κανάλια και τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους, τι διάολο φοβάστε… Μήπως ανακαλύψουν τα ελληνοποιημένα αρνάκια σας; Ντροπή σας.

Στηρίξτε, «πράσινοι» σύντροφοι στο Μαρούσι, τον υποψήφιο δήμαρχο Στάθη Ραγκούση, διότι ίσως σας προλάβουν άλλοι στη στροφή… Ο Στάθης φαίνεται να είναι περιζήτητος και από άλλα κόμματα. Τρέξε και πρόλαβε, φίλε Αλέκο Παπαδόπουλε, γιατί αύριο θα είναι αργά. Και η ιστορία δεν συγχωρεί.

Με ποιον υπουργό τα έχει βάλει ο Καραμανλής για το θέμα των περιοδειών του.

Ο ένας αντί να εφαρμόσει το σουηδικό μοντέλο θα εφαρμόσει το σουδα-νικό και ο άλλος αντί το ιρλανδικό θα εφαρμόσει το ιρλαΙΝΔΙΑ-ΝΙΚΟ. Θα τρελαθούμε με τους μοντελάρχες!

Πότε θα πάρει η αγροτιά την περιουσία της, κύριοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης; Όταν δεν θα υπάρχει ούτε ένα στρεμματάκι για μεταβίβαση. Ποιοι άραγε καθυστερούν τη νομοθετική ρύθμιση και γιατί; Ξέρουν ότι το Μαξίμου δυσανασχετεί με την καθυστέρηση. Αλλά πού θα πάει. Κοντός ψαλμός αλληλούια για να βρεθεί η λύση.

ΠΑνελλήνιο ΣΟυδανικό Κίνημα. Νέα… Ηρλανδία η Νέα Δημοκρατία.

Αντί για πορεία στον λαό κάνει πορεία στο λάου λάου…

Φαταούλες οι υπουργοί, είπε ο βουλευτής της ΝΔ των Ιωαννίνων κ. Τασούλας. Και φαίνεται πως έχει δίκιο ο άνθρωπος.

Αν ψήφιζαν τα ελληνοποιημένα αρνάκια και κατσικάκια, οι κυβερνώντες θα έκαναν περίπατο στις εκλογές…

Ε, όχι και ο παρ’ ολίγον Πρόεδρος της Δημοκρατίας να φέρεται σαν υποψήφιος υπερνομάρχης με τη ΝΔ. Λίγος σεβασμός στο πρόσωπο του Νίκου Κωνσταντόπουλου δεν βλάπτει, κύριοι της δολοφονικής δημοσιογραφίας.

Οι Σουηδοί και οι Ιρλανδοί μού φαίνεται μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα.

Γιατί δεν βγαίνει έξω από το Μαξίμου ο Καραμανλής, «γαλάζιοι» σύντροφοι; Αν υπάρχει έργο, να βγει και να το υπερασπιστεί. Αν δεν υπάρχει, τότε ας κάτσει στα αβγά του.

Αληθεύει ότι ο πρωθυπουργός δεν βγαίνει από το Μαξίμου, διότι φοβούνται οι υπουργάρες μήπως δει το μεγάλο έργο τους και το ματιάσει; Ας πάνε να το φτύσουν μερικές φορές, να ξορκίσουν το κακό μάτι, και μετά… βλέπουμε.

Σε ποιους κορυφαίους των δύο κομμάτων η φλιτζανού λέει να προσέχουν τα ιδιαίτερα τσιλιμπουρδίσματα;

Ακριβά μου σκουπίδια…

Ήρθε ο Άγιος Βαβύλης, βοήθειά μας.

Αγαπητοί «πράσινοι» σύντροφοι, αφήστε τις παπαριές σας και δείτε τα θέματα σοβαρά διότι σε λίγο καιρό ο κόσμος δεν θα διαλέγει το καλύτερο (φτου, φτου, φτου ! δεν είστε εδά και το καλύτερο), αλλά το λιγότερο κακό, και εδώ θα χάνετε.

Σκανδαλιδικό μοντέλο από τον Φλωρίδη.

Τι διάολο τα ήθελες τα μοντέλα, ρε Φλωρίδη τα σουηδικά, δεν σας έφταναν τα ελληνικά να τα εκθειάσεις;

Άλλο σκανδιναβικό μοντέλο και άλλο σκασεναβικό, κύριε Φλωρίδη.

Μοντέλο Γιώργου. Απόλυση Φλωρίδη, χωρίς αποζημίωση και με πληρωμένο και τον λογαριασμό… Ο λαϊκός εκσυγχρονισμός του Γιώργου Φλωρίδη έσβησε άδοξα.

Γιώργος Πασχα-λίδης έγινε ο Φλωρίδης. Πασχαλιάτικα έχασε και τα αβγά και τα καλάθια…

Αγαπητέ κ. Φλωρίδη, με πορδή Σουηδίας δεν βάφεις αβγά του εκσυγχρονισμού.

Καλά να πάθει ο άνθρωπος που ήθελε να τον ερμηνεύσει.

Δίπλα στη φωτογραφία του Καραμανλή στη Ρηγίλλης θα βάλουν τη φωτογραφία του Γιώργου Φλωρίδη… Ο συνοδοιπόρος μας.

Πρόωρη Ανάσταση έκαναν στο Μαξίμου και στη Ρηγίλλης με τις δηλώσεις Φλωρίδη. Να δεις βεγγαλικά και σαμπάνια… Ούτε στις εκλογές του Μάρτη τόσο πολλά…

Ε όχι και Συμπιλίδης ο Φλωρίδης, «πράσινοι» σύντροφοι της νέας εποχής… Κόψτε κάτι…

Το Κιλκίς έβγαλε για τη ΝΔ τον Γιώργο Συμπιλίδη και για το ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Φλωρίδη.

Σάββα Τσιτουρίδη, κράτα γερά.

Στο ΠΑΣΟΚ κάθε μέλος μπορεί να γίνει πρόεδρος του Κινήματος. Δυστυχώς αυτό είναι ένα από τα μεγάλα «πράσινα» ρίσκα για το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από ιδανικά και όχι από ονόματα δανεικά.

Ο Πρωτόκλητος θα ‘ναι υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Φώφης-Σγουρού-Μίχα. Όσο για το όνομά του, προσεχώς θα σας το αποκαλύψει για να τον σταυρώσετε…

Το αυτονόητο, σύντροφοι, είναι είδος εν ανεπαρκεία στο ΠΑΣΟΚ. Άραγε γιατί;

Όσοι διαβάζετε, Μάρκο μου, τα Αποστολικά, θα είχατε πληροφορηθεί από καιρό ότι ο Σγουρός θα είναι υποψήφιος νομάρχης Αθηνών και ο Γιώργος δεν θα κάνει το λάθος στο οποίο όλοι το έσπρωχναν. Όσοι δεν με διαβάζουν κακό του κεφαλιού τους. Τους διαψεύδουν τα γεγονότα, Βαγγέλη μου.

Δεν θα είναι σουηδική η γυμναστική που θα μας κάνουν οι «πράσινοι» σύντροφοι. Άλλο σου-ιουδαϊκή… γυμναστική.

Καλά, αν περιμένουμε να διαβάσετε το κατά Ιούδα Ευαγγέλιο για να σας έρθει η θεία φώτιση, τι πολιτική θα ακολουθήσετε, «πράσινοι» σύντροφοι, στο θέμα των απολύσεων, τότε βράσε ρύζι κινέζικο.

Κύριε Τζοάνο, κύριε γενικέ του ΥΕΝ, προηγείται ο πρωθυπουργός όταν μιλάτε και μετά ο Κεφαλ(αι)ογιάννης.

Καλά, βρε καγκελάριε της Υγείας, μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Είναι δυνατόν ΕΣΥ να βλέπεις τριτοκοσμική την εικόνα της Υγείας, και ο παγκόσμιος οργανισμός να μας κατατάσσει 13ους; Τι διάολο συμβαίνει τελικά;

Μέχρι τώρα είχαμε πρίγκιπες, βασιλείς κ.ά. Από προχθές έχουμε και αυτοκράτειρα. Η Αυτού Εξοχότης Αυτοκράτειρα Θεοδώρα των Αθηνών και του έξω από ʼδώ.

Υπάρχουν τα Δώρα του Θεού και τα δώρα του διαόλου.

Ποιος είναι ο Βησσαρίωνας στο ΠΑΣΟΚ;

Ποιος υπουργάρας σκέπτεται σοβαρά να προτείνει στον Άγιο Χριστόδουλο να φέρει τον Βησσαρίωνα και στην Πλατεία Συντάγματος για λαϊκό προσκύνημα με εισιτήριο, μπας και ρεφάρει τα έσοδα του προϋπολογισμού; Μέχρι φέσι και άλογα υπόσχεται στον Μακαριώτατο ο υπουργάρας.

Εθνικό τουρκικό φέσι μάς έβαλε ο Αράπο-γλου με το Αλογο-φέσι. Με τις υγείες μας.

Αγαπητοί σύντροφοι, που αγωνιάτε για την τύχη του Λαλιώτη, αν επιστρέψει ή δεν επιστρέψει. Ο Ναπολέων του Κινήματος δεν έφυγε για να γυρίσει. Αφήστε τον Κώστα στην ησυχία του. Του κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό. Ο Κώστας είναι το ΠΑΣΟΚ. Εσείς αγωνιάτε για τη δική σας τύχη και έχετε άγχος.

Γεμίσαμε σκουπίδια πασχαλιάτικα. Τουλάχιστον θα έχουμε να φάμε μπόχα και δυσωδία, γιατί από αρνάκι κομματάκι δύσκολο με το ύψος που πετάνε τα αρνάκια.

Πάντως, εγώ θα σας πω ποιος είναι ο πρώτος Σουηδός στο ΠΑΣΟΚ, και μην εκπλαγείτε για το πρόσωπο. Ο αρχηγός των Σουηδών στο ΠΑΣΟΚ είναι ο της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, και μάλιστα νονός είναι ο Γιώργος Χαλβατζόγλου. Όταν ο Παναγιωτακόπουλος αποκαλούσε τον Χαλβατζόγλου «μαύρο», εκείνος τον έλεγε «Σουηδό», αστειευόμενος διότι ο Παναγιωτακόπουλος είναι πολύ μελαχρινός. Έτσι λοιπόν ο Παναγιωτακόπουλος είναι ο πρώτος Σουηδός στη Χ. Τρικούπη!

Σκουπιδα-Αθηνα-ριό.

Αρνάκι δεν θα φάτε, διότι δεν μπορείτε, αλλά σας έχουμε μενού με μπόλικο σκουπιδαριό.

Κόντρες για την εικονο-μία και όχι για τα πραγματικά προβλήματα της οικονομίας μας.

Διαγωνισμός μοντέλων, μοντελάκηδων, μοντελιστών και άλλα διάφορα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ. Χορηγός αναζητείται… Μοντέλο… το κατάντησαν το κόμμα οι διάφοροι ερμηνευτές, τραγουδιστές και μοντελάκηδες.

ΠΑσαρέλα Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Βαραβά-κειος η αγορά των αμνοεριφίων για τους καταναλωτές. Τέτοιο σταυρό του μαρτυρίου δεν έχουν ξαναματαδεί οι άνθρωποι, και μάλιστα με τις ευλογίες ενός Παπα-θανασίου.

Αρνοπλανάκια…

Αυτή η κυβέρνηση μας κάνει αεροπλανικά κόλπα με τα λίαρ τζετ και… αρνοπλανικά με τις τιμές για τα αρνάκια…

Ποιοι υπουργοί διαφωνούν με την αγορά των λίαρ τζετ;

Στο ΠΑΣΟΚ αλλάζουν επικοινωνιακή στρατηγική. Ο πρωινός καφές θα λέγεται… καφές πρωινός και θα σερβίρεται μετά την πρωινή γυμναστική των Σουηδών.

Γιώργος Ιφιγενίδης, ο εκ Κιλκίς ορμώμενος πολιτικός. Δεν ξέρω βέβαια αν θα σταματήσει ο σου-ιουδαϊκός αέρας που φυσά δυνατά στο ΠΑΣΟΚ.

Νέα ομάδα στο ΠΑΣΟΚ οι Σουηδοί στις απόψεις αλλά μαύροι, κατάμαυροι στο χρώμα.

Εγώ είμαι υπέρ της σουηδικής γυμναστικής, αρκεί να γίνεται από Σουηδέζες και όχι από Σουηδούς.

Σιγά, ρε «πράσινε» σύντροφε, μην το παίζεις και Σουηδός, αφού δεν ξέρεις πού πέφτει η Σουηδία.

Στους Αγίους Αναργύρους φαίνεται πως επιτέλους μίλησαν και για την ταμπακέρα και θα δώσουν το χρίσμα στον Νίκο Ταμπακίδη, τον οποίο ο λαός των Αγίων Αναργύρων νοσταλγεί, για να συνεχίσει το έργο που κάποιοι σύντροφοί του τον ανάγκασαν να αφήσει στη μέση.

Άλλο Βουλή και άλλο Βουλη-ζιόν, «πράσινοι» σύντροφοι.

Χωρίς Προκόπη ο νέος αυτοδιοικητικός κώδικας δεν βλέπει προκοπή.

Άραγε τι να λένε οι ωραίες των καναλιών και οι έγκυροι των ειδήσεων μετά το μάζεμα των σκουπιδιών… που γίνεται. Λες να τρέμουν την αλήθεια που βλέπει ο κόσμος;

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην απορροφητικότητα των ευρώ και των κονδυλίων στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας. Το Μαξίμου βαθμολογεί, και ας το μάθουν οι περιφερειάρχες να κάνουν όσο μπορούν πιο γρήγορα, διότι η χαμηλή απορροφητικότητα σημαίνει και χαμηλή βαθμολογία έργου. Άρα τα μαζεύετε και έρχεται ο επόμενος. Μαύρο Πάσχα έρχεται για πολλούς περιφερειάρχες.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ