Ενωσίτης

Πλησιάζει η μεγάλη και πολύ αναμενόμενη ώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δούμε (ελπίζουμε) ένα ματς-«φωτιά», αλλά, δυστυχώς, δεν θα είναι ο τελικός. Μπαρτσελόνα εναντίον Μίλαν. Εμείς οι… ποδοσφαιροτρελοί ευχόμαστε να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των ονομάτων των δύο συλλόγων. Πρέπει όμως να σχολιάσουμε και το γεγονός ότι επιτέλους η Άρσεναλ έφτασε στα ημιτελικά.

Μετά από πολύχρονη προσπάθεια θα δούμε μία αγγλική ομάδα με γαλλική ψυχή και περισσότερο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ας έρθουμε όμως τώρα στα δικά μας. «Το γήπεδο ανήκει στη μάνα ΑΕΚ και όχι στους νεογιάπηδες της ΠΑΕ». Δεν χρήζουν σχολιασμού τα φέιγ βολάν που πέταξαν οπαδοί της ΑΕΚ κατά την άφιξη του Ντέμη από το εξωτερικό στα γραφεία της ΠΑΕ . Ρε μάγκες, θα σας πω μία ρήση δική μου. Δεν μου φτάνει να είναι λίγο και καλό, το θέλω πολύ και άριστο.

Και να σας κάνω μία πρόταση. Γιατί δεν φωνάζουμε όλοι μαζί να γίνει ο χώρος της Νέας Φιλαδέλφειας ένα ωραίο σεμνό γήπεδο 10.000 θέσεων, που θα στεγάσει όλα τα αθλητικά τμήματα της ΑΕΚ, δημιουργώντας και ένα μουσείο ελληνικού αθλητισμού και κατά βάση το μουσείο της ΑΕΚ; Όπου θα έχει και έναν χώρο για συνέδρια αθλητικού περιεχομένου και θα διδάσκουμε αθλητικό πολιτισμό; Άντε, ρε παίδες, για να λέμε ότι κάνουμε κάποια βήματα μπροστά…

Ο Κυρ-Ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ