15.200 ευρώ ο μισθός τους!

Και οι διοικητές τραπεζών και οργανισμών, στα δύο χρόνια που κυβερνάτε, κύριε Καραμανλή, έχουν ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ εκατομμύρια ευρώ με τις περιβόητες εθελούσιες εξόδους, που κάνουν συνταξιούχους πενηντάρηδες, τους οποίους στη συνέχεια προσλαμβάνουν ως… συμβούλους με διπλάσιους μισθούς!

Αλλά κι εκεί πάνω στην Αγία Παρασκευή, η ΕΡΤ φαίνεται να έχει το δικό της βασίλειο! Στρατιές οι αργόμισθοι. Προκαλούν οι μισθοί. Δισεκατομμύρια για παραγωγές εξωτερικού και πανηγυράκια.

Κι αν κανείς αμφιβάλλει, ρωτάμε τον υπουργό Επικρατείας κ. Θόδωρο Ρουσόπουλο, οι έχοντες το πάνω χέρι στην κρατική ΕΡΤ κύριοι Χουλιάρας, Κέκης και Σπυρόπουλος τι μισθό παίρνουν;

Είναι ή δεν είναι τα 15.200 ευρώ τον μήνα; Και επιπλέον ο καθένας παίρνει 40.000 ευρώ τον χρόνο για συμμετοχή σε συμβούλια και επιτροπές ως έξοδα παραστάσεως. Να περιμένουμε, κύριε Ρουσόπουλε, μια απάντηση;

Και επιστροφή Καλημέρη στην ΕΡΤ – Λείπει πλέον μόνο ο Α. Στάγκος…

Μετά την επαναφορά του Τ. Καλημέρη στην ΕΡΤ, το μοναδικό πρόσωπο που λείπει από την ομάδα των στελεχών που είχαν επιλεγεί από την κυβέρνηση Σημίτη είναι ο Άγγελος Στάγκος, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος! Και τίποτα πλέον δεν πρέπει να αποκλείεται, καθώς η κυβέρνηση Καραμανλή όχι μόνο επέλεξε τη συνέχεια στη διοίκηση της ΕΡΤ, αλλά και την ανάθεση νέων καθηκόντων στα συγκεκριμένα τηλεοπτικά στελέχη. Κανονικά μια τέτοια μετεγγραφή από την ιδιωτική τηλεόραση στην ΕΡΤ θα προκαλούσε πανηγυρισμούς και επευφημίες, ακόμη και στον Τύπο. Φαίνεται όμως ότι προσλαμβάνεται ως κάτι αναμενόμενο.

Ο Τ. Καλημέρης ήταν το μοναδικό στέλεχος που παραιτήθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος της ΕΡΤ τον Αύγουστο του 2004, αποδεχόμενος την ευθύνη για το 20λεπτο μπλακ άουτ την πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, και αργότερα μεταπήδησε στη θέση του συμβούλου του Δ. Κοντομηνά, όσο ήταν σε ισχύ ο «βασικός μέτοχος» και στη συνέχεια έγινε διευθύνων σύμβουλος στον Alpha. Συνυπήρχε τη διετία Στάγκου με τον εντεταλμένο σύμβουλο Γιώργο Χουλιάρα, τον οποίο γνώριζε από το Mega και μάλιστα συγκρούστηκαν για τα δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν ο Τ. Καλημέρης ήταν διευθύνων σύμβουλος του Αlpha. Τώρα επιστρέφει ως σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ Χ. Παναγόπουλου, επιλέγοντας την ησυχία του Δημοσίου από μια αντιπαράθεση με τον Alpha, ως επικεφαλής σε ένα κανάλι όπως ο ΑΝΤ1. Ο Άγγελος Στάγκος διορίστηκε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στις 5.4.2002 και αποχώρησε στις 14.10.2004. Ο Χρήστος Παναγόπουλος διορίστηκε αρχικά στις 11.10.2004 ως αναπληρωτής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και στη συνέχεια επελέγη από τον διαγωνισμό, καταλαμβάνοντας θέση προέδρου – διευθύνοντος συμβούλου.


Σχολιάστε εδώ