80 δικαστές στη λίστα του Σανιδά!

Επίσης, για να χυθεί άπλετο φως στη ληστεία του χρηματιστηρίου και στο ποιοι άρπαξαν τα δισεκατομμύρια, θα επιχειρηθεί ν’ ανοίξουν 152 off shore εταιρείες, μέσω των οποίων παίχθηκε η κομπίνα!

«Είναι πολύ λάσκα εδώ…»

Στο μεταξύ η Μπουρμπούλια δείχνει άνετη, κάθε άλλο παρά αφήνει να εννοηθεί ότι θα μιλήσει, και δεν φαίνεται να τη στενοχωρεί η… μετακόμισή της από τις… Βερσαλλίες στον Κορυδαλλό.

Αντίθετα, είναι αρκετά ευχαριστημένη και δεν το κρύβει από τις γυναίκες που εργάζονται ως φύλακες στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού.

– Εδώ είναι πολύ λάσκα οι συνθήκες κράτησης. Στη Γαλλία όλη σχεδόν τη μέρα είσαι στο κελί και μόνο λίγες ώρες στο προαύλιο. Αν μιλήσεις άσχημα στον φύλακα αμέσως μπαίνεις στην απομόνωση. Φταίει το σύστημα, έλεγε. Μόνο που το σύστημα ήταν και η ίδια πριν αποφασίσει να χρηματισθεί για να ζήσει τη μεγάλη ζωή… με τις καταθέσεις στην Ελβετία.

Αν και η ίδια δεν ζητάει ιδιαίτερη μεταχείριση, την έβαλαν στην πτέρυγα των κρατουμένων γυναικών που είναι μητέρες κι έχουν παιδιά. Όπως και στον γιατρό που πήγε την Πέμπτη, στις ανδρικές φυλακές, ο φύλακας απλώς τη συνόδευε, χωρίς να της βάλει χειροπέδες…

Έχει ζητήσει πάντως να είναι κλειδωμένη στο κελί και στο προαύλιο βγαίνει όταν οι συγκρατούμενές της είναι κλειδωμένες. Δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν. Το κελί της έχει τουαλέτα και μπάνιο, πράγμα που θεωρείται… πολυτέλεια για φυλακές…

Ιδιαίτερη μεταχείριση έχει και στο επισκεπτήριο. Όποιον και όση ώρα θέλει. Κάνει πάντα ελεύθερο επισκεπτήριο, όταν το… κοινό επισκεπτήριο έχει τελειώσει. Την Πέμπτη που είχε επισκεπτήριο κράτησε -παράνομα- μιάμιση ώρα!

Απρίλιο οι νέες διώξεις

Στο μεταξύ, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στην άσκηση δίωξης κατά δικαστών που είχαν εμπλακεί σε πτωχεύσεις πρώτοι στη… λίστα είναι γνωστό ζευγάρι. Που είχε… χόμπι τις εγκαταστάσεις της ΒΟΚΤΑΣ. Αλλά και άλλες υποθέσεις.

Επόμενη δίωξη θα ασκηθεί κατά του Αντεισαγγελέα Χανίων κ. Τζουλάκη (για τη δράση του οποίου έγκυρα πρώτο το «ΠΑΡΟΝ») που και μόνο ότι βρίσκεται στα Χανιά από τότε που πήγε ως πάρεδρος, δηλαδή συγκεντρώνει πιθανότατα 25 χρόνια υπηρεσίας στον κρητικό νομό, επιτρέπει να σκεφθεί ο καθένας το… όργιο των συναλλαγών που είχε επιβάλει.

Ξεκαθάρισμα ομάδων;

Επειδή κάποιοι από τους διωκόμενους αρχίζουν να υποστηρίζουν ότι εκείνοι που έχουν σήμερα την εξουσία προσπαθούν να βγάλουν από τη μέση τους αντιπάλους τους, θα πρέπει η ηγεσία της Δικαιοσύνης με ιδιαίτερη προσοχή να περιχαρακώσει την κάθαρση και να μη δίνεται η εντύπωση ότι γίνεται κυνήγι των άλλων ομάδων.

Όπως επίσης δεν μπορεί να εξελιχθεί η κάθαρση της Δικαιοσύνης σε μια άγρια διαμάχη μεταξύ δικηγόρων και δικαστών. Επισημαίνουμε και τα δυο αυτά ενδεχόμενα, καταγράφοντας τα όσα συζητούνται στους διαδρόμους του Αρείου Πάγου, αλλά και στις αίθουσες των δικαστηρίων. Ούτε φυσικά δεν πρέπει να καταλήξει αυτή η επιχείρηση εκκαθάρισης της Δικαιοσύνης από επίορκους και ανίκανους δικαστές να περιορισθεί στον Καλούση, τον Στάθη, την Μπουρμπούλια και τον Κεχαγιόγλου και να γλιτώσουν, όπως συμβαίνει πάντα, τα «μεγάλα ψάρια».

Οι έχοντες την ευθύνη της κάθαρσης, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Λινός, ο επικεφαλής των ανακρίσεων, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς και οι ανακριτές Σίδερης και Φιοράκης πρέπει να αποδεικνύουν, χωρίς αμφισβήτηση, ότι κάθε ενέργειά τους γίνεται για το συμφέρον της Δικαιοσύνης και μόνο!


Σχολιάστε εδώ