Θέλει να… βολέψει και τον Κυριάκο

Αφού έδεσε τον… γάιδαρό του, ο Μητσοτάκης ξανάρχισε τα ίδια, δημιουργώντας προβλήματα στον Καραμανλή -λες και δεν του φτάνουν τα όσα έχει…- που προφανώς πίστευε ότι με την ανάθεση του υπουργείου Εξωτερικών στη θυγατέρα, η οικογένεια θα ήταν ικανοποιημένη…

Έλα όμως που ο Μητσοτάκης είναι άπληστος… Και έχει βάλει πλέον πλώρη, πριν αποχωρήσει από την πολιτική, που φαίνεται ότι έχει αποφασίσει -να ‘ναι καλά είναι ήδη 88 χρονών…- να τακτοποιήσει και τον Κυριάκο, τον γιο! Δηλαδή να πείσει -με… κάθε τρόπο- τον Καραμανλή να τον βάλει στην κυβέρνηση, στον ανασχηματισμό ανανέωσης που θα κάνει μετά τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, για να δώσει νέο αέρα για την τελική αναμέτρηση, με στόχο την κατάκτηση της δεύτερης τετραετίας.

Βέβαια την βαρύτατη επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Μητσοτάκης, έχοντας, λένε, πληροφορίες ότι στον ανασχηματισμό θα μπει και ο πρώην πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης κι αυτό θέλησε να αποτρέψει… Φυσικά δεν είναι πλέον και τόσο στο χέρι του…

Είναι γεγονός πάντως ότι οι άθλιες κατηγορίες κατά του Σαμαρά πλήττουν τον ίδιο τον Καραμανλή, αφού ο Σαμαράς είναι προσωπική του επιλογή, με την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής.

Δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να κόψει τον… βήχα του Μητσοτάκη, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου για συνεργασία, για κάποιο κρίσιμο θέμα που θα συζητηθεί στην Ευρωβουλή. Κι άντε τότε να καταγγείλει ο Μητσοτάκης τον Καραμανλής ότι συνεργάζεται με… προδότες.

Πάντως οι δύο νέες απανωτές παρεμβάσεις του Επίτιμου για τον Σαμαρά, κανέναν από τους οπαδούς της ΝΔ δεν ευχαρίστησαν. Αντίθετα, πολλοί ήταν εκείνοι που τον κατέκριναν, λέγοντας «πάλι τα ίδια άρχισε»!


Σχολιάστε εδώ