Ψάχνονται οι Κουσκουβέλλης – Παπαμιμίκος

Πολλοί από τους καθηγητές -που ήξεραν και δεν μιλούσαν φοβούμενοι την εκδικητικότητα του ισχυρού του κυκλώματος- άρχισαν να μην κρύβουν λόγια, ενώ οι εκπρόσωποι των άλλων παρατάξεων -ΠΑΣΠ κ.λπ.- που έως τώρα απολάμβαναν τον ύπνο του δικαίου, αφυπνίστηκαν και ψάχνουν στοιχεία και υλικό.

Στον χορό μπαίνουν -προς τιμήν τους- παιδιά της ΔΑΠ και «γαλάζιοι» καθηγητές που βρίσκονται έξω από το κύκλωμα και επιδιώκουν να αποκατασταθεί η νομιμότητα και η εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος, ενώ από την άλλη πλευρά ο πρώην πρύτανης και νυν περιφερειάρχης Γιώργος Τσιότρας απέφυγε να παράσχει επίσημη κάλυψη στους δύο πρώην προστατευόμενούς του.

Το ίδιο και ο ευρισκόμενος στον χώρο του ΠΑΣΟΚ πρύτανης Κώστας Βελέτζας, που μέχρι τώρα έχει επιδείξει ιδιαίτερα ανεκτική στάση, προσβλέποντας στην υποστήριξη των «γαλάζιων» Κουσκουβέλλη – Παπαμιμίκου στις εκλογές.

Πληροφορήθηκα ότι οι Κουσκουβέλλης και Παπαμιμίκος πανικοβλήθηκαν από το ρεπορτάζ και, φοβούμενοι τις συνέπειες, επέλεξαν να εμφανιστούν ως «θύματα πισώπλατων συντροφικών μαχαιρωμάτων», που κυνηγιούνται στον βωμό των προσωπικών φιλοδοξιών των εσωκομματικών τους αντιπάλων (ονοματίζουν μάλιστα νεότερα στελέχη της ΔΑΠ και μερικούς «γαλάζιους» καθηγητές π.χ. Κάτο).

Στον πανικό του μάλιστα ο Παπαμιμίκος, που λόγω της ιδιότητάς του ως προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης προσκλήθηκε στη σύσκεψη υπό την προεδρία του Λευτέρη Ζαγορίτη, εμφανίστηκε στα γραφεία του κόμματος μαζί με τον Γ. Κουσκουβέλλη (πήγε για «δημόσιες σχέσεις» και κινούμενος στους διαδρόμους) και πετούσε κουβέντες του είδους: «Με χτυπούν αυτοί που θέλουν να πλήξουν το κόμμα και τον Καραμανλή», «σκέφτομαι να καταθέσω μηνύσεις και αγωγές», και άλλα παρόμοια.

Εννοείται πως «έφαγε πόρτα» και δεν του επετράπη η παρακολούθηση της σύσκεψης, ενώ την ίδια ώρα κάποιοι «πλακατζήδες» πλησίαζαν τον Παπαμιμίκο και του έλεγαν δήθεν εμπιστευτικά στο αφτί: «Έμαθα πως ο Τριανταφυλλόπουλος στην επόμενη εκπομπή του θα ασχοληθεί με εσάς». Ακόμη τρέμει…


Σχολιάστε εδώ