Κοντά στον ΑΝΤ1 ο Θέμος

Ο Θέμος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συναντήθηκε με τον Δημήτρη Κοντομηνά στο σπίτι του, όπως είχε διαδοθεί.

– Με Χατζηνικολάου, Φιδετζή και Τζούμα δεν έχω θέση στον Alpha, μας είπε ο κύριος «Όλα», προσθέτοντας ότι θα επέστρεφε στον Alpha αν αυτοί οι τρεις φύγουν και βέβαια χωρίς δηλώσεις μετανοίας.

Ο Κ. Γιαννίκος είχε συνάντηση με τον Θ. Αναστασιάδη στα γραφεία του «Θέματος», αλλά τα χρήματα που ζήτησε ο δεύτερος είναι πολλά για το μπάτζετ του καναλιού. Φέρεται ότι υπήρξε και απόπειρα προσέγγισης της «Ελευθεροτυπίας» και συνομιλίας με τον Κ. Τεγόπουλο, αλλά η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται.

Ενώ οι συζητήσεις μεταξύ καναλιού και Αναστασιάδη είχαν προχωρήσει, ο εκδότης της «Ελευθεροτυπίας» και πρόεδρος του Τηλέτυπου έθεσε βέτο. Με τη χαρακτηριστική φράση «εγώ τον έδιωξα για τη “Μαύρη τρύπα” και θα τον πάρω τώρα στο Mega;» περιγράφεται η άρνηση του εκδότη να συμφωνήσει στην είσοδο του Αναστασιάδη στο κανάλι της Μεσογείων. Σύμφωνα με το καταστατικό του Mega, αν ένας μέτοχος θέσει βέτο, δεν προχωρά η οποιαδήποτε ενέργεια και απόφαση, ακόμη και αν συμφωνούν όλοι οι υπόλοιποι.

Πέραν τούτων, ως και την περασμένη Πέμπτη η πόρτα του Star παρέμενε ανοιχτή, αλλά φαίνεται πως υπήρξε νέος γύρος συζητήσεων με τον Μίνωα και τον Θοδωρή Κυριακού και τελικά ο γνωστός δημοσιογράφος φαίνεται να συμφώνησε με τον ΑΝΤ1.

Η συμφωνία του με οποιοδήποτε κανάλι δεν θα είναι πάντως εύκολη υπόθεση, αφού εκτός των οικονομικών απαιτήσεών του υπάρχει και μια σειρά άλλων δεσμεύσεων, πολιτικών και διαφημιστικών.

Να σημειωθεί ότι η σύγκρουση του Θέμου με τον Κοντομηνά έχει δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας στην εφημερίδα «Θέμα», λόγω των επιπτώσεων που μπορεί να έχει…


Σχολιάστε εδώ