Σκάι TV: Βολιδοσκόπηση σε στελέχη του Mega

Ο δημοσιογράφος όμως φέρεται να έθεσε ζήτημα επιστροφής του και στην «Καθημερινή», αναλαμβάνοντας και διευθυντικό πόστο, γεγονός που ήδη προκαλεί αντιδράσεις στην εφημερίδα. Πριν από λίγο καιρό είχε τεθεί εκ νέου ζήτημα για την παραμονή ή μη του Κ. Αγγελόπουλου στη διεύθυνση της εφημερίδας, αλλά τελικά επικράτησαν πιο ψύχραιμες απόψεις. Τώρα όμως φαίνεται πως υπάρχει νέος γύρος ευρύτερων συζητήσεων, καθώς ο Γ. Αλαφούζος έχει πιο ενεργό ρόλο. Σε διοικητικό επίπεδο ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ανέλαβε θέση αντιπρoέδρου, δίπλα στον Γ. Κουμάντο, ο οποίος είχε οριστεί σε αυτή τη θέση το 2004. Πρόεδρος παραμένει ο Αριστείδης Αλαφούζος, μη εκτελεστικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Θεμιστοκλής Αλαφούζος και μέλη οι Βασίλειος Διαμαντόπουλος, Μάρθα Ζώη-Δερτιλή, Νίκος Ναούμης, Αντώνης Καρκαγιάννης, Γρηγόρης Τιμαγένης και Χαράλαμπος Ρούσσος.

Οι εργασίες στην τηλεόραση συνεχίζονται, όπως και τα σεμινάρια προς τους συντάκτες. Το στούντιο θα είναι στο ισόγειο του συγκροτήματος και η στέγασή της εν μέρει στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο του κτιρίου. Το πρωί η τηλεόραση θα συνδέεται με το ραδιόφωνο, καθώς θα υπάρχει κάμερα στην εκπομπή των Πορτοσάλτε – Γιαγτζόγλου για την πειραματική περίοδο ως τον Σεπτέμβριο.

Τέλος εποχής όμως για ένα από τα σημαντικότερα ένθετα του ελληνικού Τύπου. Οι «Επτά ημέρες» της «Καθημερινής», μετά από 16 χρόνια παρουσίας, με εξαιρετικό δημοσιογραφικό δυναμικό και 1.200 επιστήμονες και ερευνητές, αποχαιρέτησε την περασμένη Κυριακή το κοινό της, μνημονεύοντας τον μακαρίτη αρχισυντάκτη της εφημερίδας Βησσαρίωνα Σταύρακα, υπεύθυνο έκδοσης του εντύπου, αλλά και τον πρόεδρο της εκδοτικής εταιρείας Αριστείδη Αλαφούζο. Και αυτή η μνεία είναι αξιοσημείωτη με βάση όσα προωθούνται στην εφημερίδα.


Σχολιάστε εδώ