Αποστολικά και άλλα

Μέχρι σήμερα φοβόμαστε τους δεσποτάδες, τώρα διατρέχουμε κίνδυνο και από τα αδέσποτα.

Πρόβλημα για τον Γιώργο θα εξελιχθούν σε βάθος χρόνου οι δύο Κωστάδες του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι είναι παραγκωνισμένοι. Και οι δύο δεν συγχωρούν και όταν θέλουν μπορούν. Λες να δούμε τα δύο Κ μαζί και το Ε… σε κοινή δράση;

ΚΚΕ ετοιμάζουν κάποιοι στο μυαλό τους για αντιπολίτευση στον Γιώργο, αλλά όχι με κοινή δράση. Κώστας, Κώστας, Ευάγγελος. Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως κάποιοι το εύχονται και κάποιοι το περνούν στο ντούκου, αλλά σίγουρα κάτι τρέχει.

SOS για τα ΤΑ-ΜΕΙΑ.

Εθνική, διαίρει και βασίλευε μέσω μπόνους. Θα γίνει της Εθνικής το κάγκελο.

V(R)ODAFONA-αξε ο Έβερτ… Ελπίζω κάποια αφτιά να μην έχουν κοριούς και κατάλαβαν άλλα πράγματα.

Ζωγραφίζει τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Ζωγράφου, εάν κατέβει υποψήφιος ο γιατρός Κώστας Καλίρης. Θα ανασάνουν τα πνευμόνια των «πρασίνων» από το οξυγόνο νίκης του γιατρού.

Μάλλον για την ανεργία των κοριών μίλησαν στη Βουλή, και δη των νέων.

Σας το έγραφα και κάποιοι δεν πίστευαν ότι ο Μιχαλολιάκος δεν θα φύγει, και μάλλον δεν θα φύγει ποτέ όσο θα υπάρχει κυβέρνηση Καραμανλή. Για πιο υψηλά συζητιέται, για υποβάθμιση ο Βασίλης πολύ δύσκολο… Άμυνα… Βασίλη…

Για ποιον «γαλάζιο» υπουργάρα λένε ότι το μυαλό του πάει όπισθεν ολοταχώς με ταχύτητες που θα τις ζήλευε ακόμα και ο Σουμάχερ; Και μετά θέλει κάποιοι να εκτιμήσουν και το έργο του.

Για ποιον μεγαλοκορυφαίο «πράσινο» οι άσπονδοι σύντροφοί του λένε ότι έχει τόσους τόνους άχυρα στο μυαλό του, που μπορεί να ταΐσει εκατομμύρια αγελάδες και γιδοπρόβατα… και ότι θα είναι μια καλή λύση για επόμενος υπουργός Κτηνοτροφίας και Αχύρων;
Έπιασε κοριούς η ανεργία των νέων στη Βουλή.

Ξύπνησε το ΠΑΣΟΚ, φωνάζουν ορισμένοι «πράσινοι» σύντροφοι. Άρα μέχρι σήμερα μάλλον κοιμόταν ή λαγοκοιμόταν.

Αν χαθεί ο δήμος στο Μαρούσι, που εγώ πιστεύω ότι δεν θα χαθεί, «πράσινοι» σύντροφοι, αναζητήστε τους υπαίτιους στους κόλπους του «πράσινου στρατοπέδου».

Αν και οι Χιώτες πάνε δυο δυο, ο βουλευτής Χίου της ΝΔ Γιάννης Πίττας μια χαρά τα καταφέρνει μόνος του, παλεύοντας για τα δίκαια του νησιού του.

Γάτες του χρηματιστηρίου, προσοχή, γιατί ο ιός της γρίπης χτυπάει διεθνώς.

Οι αναχωρήσεις από την πολιτική, αγαπητέ φίλε δήμαρχε του Αμαρουσίου, Παναγιώτη Τζανίκο, είναι για να υπάρχουν και οι επιστροφές.

Μας συγκίνησε όλους ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Παναγιώτης Τζανίκος, ανακοινώνοντας την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στο Μαρούσι στις επόμενες εκλογές. Μας υποσχέθηκε ότι δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική και εμείς οι φίλοι του τον περιμένουμε. Το ΠΑΣΟΚ βέβαια, έτσι που πολιτεύτηκε στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια, του άφησε μια δόση πίκρας. Ο Πάνος τα ξεπερνά όλα γρήγορα όμως και δεν κρατά κακία. Απλώς ορισμένοι έπρεπε να είχαν μια άλλη Σοφία στο κεφάλι τους και όχι τη Σοφία που είχαν και που δημιούργησε τα μύρια όσα προβλήματα.

Συγγνώμη, «γαλάζιοι» σύντροφοι, αλλά έτσι που αποκρατικοποιείτε το κράτος, στο τέλος ποιο κράτος θα επανιδρύσετε;

Μαύρη γάτα αυτός ο Αβραμόπουλος, με το που πήγε στο υπουργείο, ο ιός της γρίπης έφτασε και στις γάτες.

Αγαπητέ «πράσινε» σύντροφε, μην κάνεις τον ξύπνιο, γιατί είδες τι έπαθε η γάτα. Έπαθε γρίπη και μας άφησε χρόνους, το ίδιο θα πάθεις και ΕΣΥ με τον θώκο σου.

Όλοι αγαπάνε την ελευθερία τους, αλλά κάποιοι «πράσινοι» φαίνεται την αγαπάνε λίγο παραπάνω.

Δημοσκόποι ή δημο-κόποι… Φίλε Χριστόφορε, τι γίνεται στο Αιγαίο; Όλοι ψωνίζουν τσιτάκια…

Άλλο πράγμα «Καποδίστριας» και άλλο πράγμα… Κολπα-δίστρια, «γαλάζιοι» σύντροφοι.

«Καποδίστρια» ή… Καλπο-δίστρια, διαλέγετε και παίρνετε.

Η πένα του Αλέκου Παπαδόπουλου έγραψε στο Κερατσίνι «Λουκάς Τζανής» για υποψήφιος δήμαρχος. Γι’ αυτό, «πράσινοι» σύντροφοι, σταματήστε τις γκρίνιες και συστρατευθείτε, γιατί χανόμαστε.

Τίναξε τα πέταλα η γάτα από τη γρίπη των πουλιών. Και μετά μου λέτε εμένα ότι είναι εφτάψυχες. Βρε και οι γάτες και οι γάτοι μπορούν να πάνε από μια γρίπη. Καταλάβατε, γάτες της πολιτικής;

Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη πας μπροστά, αλλά στο ΠΑΣΟΚ σκέφτηκαν ολίγον διαφορετικά. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να αποκτήσουν μπάρμπα στη Θεσπρωτία και μάλιστα τη Βάνα ως υποψήφια στον νομό για τις βουλευτικές εκλογές. Όπως μου είπε δε έμπειρος «πράσινος» παράγοντας, σε λίγο καιρό δεν θα είναι Βουλή αλλά θίασος.

Το σύνδρομο Σημίτη κατατρύχει τη Ρηγίλλης. Έτσι αποφάσισε να κάνει επισκέψεις ο πρωθυπουργός στα υπουργεία για να δει από κοντά το ανύπαρκτο έργο πολλών υπουργών του. Μα, δεν το είδε τώρα που έκανε ανασχηματισμό, τι χρειάζεται τις επισκέψεις; Αν δεν είχαν έργο, γιατί δεν τους έδιωχνε;

Και κει που πηγαίναμε στην ίσια στράτα, ήρθε ο Στρατάκης να μας ξεστρατίσει… αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε, λένε οι «πράσινοι» σύντροφοι.

Κράτα τα δάκρυά σου για την επόμενη. Η προηγούμενη δεν τα αξίζει, λένε με νόημα πολλοί σύντροφοι σε κορυφαίο «πράσινο» στέλεχος που χώρισε πρόσφατα και περνάει άσχημες μέρες.

Αλλά και στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, όπου μετά από χρόνια θα γίνει επιτέλους μια συνεστίαση, το μενού και εκεί θα είναι: τρώει ο ένας τον άλλον για κυρίως πιάτο.

Αυτοί οι «γαλάζιοι» σύντροφοι όντως δίνουν σκληρές μάχες, αλλά μου φαίνεται ότι μάχονται για να πέσουν.

Το γνωστό μενού «τρώει ο ένας τον άλλον» σερβίρεται και στις συνεστιάσεις των «γαλάζιων» συντρόφων.

Από το σκάνδαλο των υποκλοπών στο σκάνδαλο του ανασχηματισμού. Σκανδαλιζόμεθα…

Καζάνι που βράζει το πολιτικό σκηνικό. Βράζει η κυβέρνηση, βράζει το ΠΑΣΟΚ, βράζει το πολιτικό σύστημα, βράζουν οι επιχειρηματίες, αλλά ο φτωχός κοσμάκης βράζει μόνο στο ζουμί του και αναγουλιάζει με αυτά που γίνονται…

Αναβράζων ανασχηματισμός, πολυδιασπώμενο φάρμακο. Χάθηκε η ουσία αλλά και η επικοινωνία για τη «γαλάζια» ομάδα.

Έλεγε ο Ανδρέας ότι εάν ένας ανασχηματισμός σού δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ’ όσα σου λύνει, τότε μην τον κάνεις.

Σιγά μην έγραψαν οι «λοχαγοί» το «non paper» για την Ντόρα, λέει με το γνωστό του ύφος μεγαλοπαράγοντας του «γαλάζιου στρατοπέδου». Πρώτον, δεν διαθέτουν το ανάλογο μυαλό, και λέει να αναζητήσουν τον συγγραφέα αλλού, εννοώντας ότι γράφηκε διά χειρός Βαράγκη… Και ξέρει τι λέει και τι εννοεί. Αφού το συγκεκριμένο κείμενο γράφτηκε για το καλό της Ντόρας και όχι για το κακό της.

Το γνωστό άσμα «χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία» άρχισε να ακούγεται πιο δυνατά σε Ρηγίλλης και Μαξίμου.

Στο Μουσείο του Αθλητισμού έγινε η πρώτη συγκέντρωση για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Μουσείο – Ανασυγκρότηση – Νεολαία δεν ταιριάζουν ως έννοιες, εκτός και αν με τον Αθλητισμό εννοούν ότι έχουν να δώσουν αγώνες. Ίδωμεν…

Ο «Καποδίστριας» ανοίγει πληγές στην κυβέρνηση.

Μάλλον ο Πολύ-δωρας δεν μοίρασε δώρα στον Αγγελά-κο.

Βύρωνας ο Αποκεφαλ(α)ιστής.

Παν(ο)ικοβλήθηκε μόλις είδε τα στοιχεία για την ανεργία ο Σάββας. Κόλπος τού ήρθε, και από αγιασμένος έγινε έξαλλος. Έψαλε εξάψαλμους κανονικά.

…Tων 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ