Αναβάθμιση του Βάκη;

Την απόφασή του ο Λευτέρης Ζαγορίτης την ανακοίνωσε ο ίδιος στον πρόεδρο της ΝΔ, Βάκη Φρατζή, τον οποίο κάλεσε στη Ρηγίλλης προκειμένου να συνεργαστούν για την προετοιμασία της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο.

Δεν ξέρω αν αποτελεί αναβάθμιση για τον διορισμένο από τον Καραμανλή Βάκη να μετέχει σε ένα όργανο που αποτελείται από διορισμένους του Ζαγορίτη, αλλά αυτός έτσι το εξέλαβε ή τουλάχιστον έτσι προσπαθεί να το πλασάρει.

Τι θα κάνει ο Ζαγορίτης στη Θεσσαλονίκη;

• Θα επισκεφθεί τους Παπαγεωργόπουλο και Ψωμιάδη για να δηλώσει την υποστήριξή του εν όψει των επικείμενων εκλογών του Οκτωβρίου.

• Θα συναντηθεί με κομματικά στελέχη για να ακούσει τις γκρίνιες τους για τα γνωστά (διορισμοί δικών τους παιδιών, κλειστές πόρτες υπουργών κ.λπ.).

• Θα γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους του μηχανισμού που είχε τοποθετήσει ο Μεϊμαράκης (οργανωτικό, μέλη γραμματειών κ.λπ.) για να τους αξιολογήσει κατ’ ιδίαν και να τους δώσει τις νέες κατευθύνσεις δουλειάς τους.

• Θα κάνει δηλώσεις στα «γαλάζια» κανάλια (ΕΤ3, TV 100), που θα τρέχουν από πίσω του, για το πόσο ισχυρή είναι η ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία, γιατί δεν ανησυχεί (sic) με την υποψηφιότητα Καρατζαφέρη και άλλα παρόμοια.


Σχολιάστε εδώ