Μία λιποθυμία, μία πλάκα και πολλές επαφές

Ο Θ. Αναστασιάδης μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο, όπου έμεινε για δύο ώρες και διαπιστώθηκε πως ήταν καλά. Ακούστηκε ότι μία από τις καλεσμένες του ήταν η Άννα Παναγιωταρέα που το ίδιο πρωί παρουσίασε το βιβλίο της, αλλά οι άνθρωποι του Alpha είδαν εκεί εκτός της Εύης Δρούτσα και την Αλεξάνδρα Καπελετζή.

Και ενώ υπάρχουν διαρροές για κάθε είδους επαφές του, ακόμη και με την ΕΡΤ όπως έγραψε το «Ποντίκι», ο Θ. Αναστασιάδης εμφανίστηκε στον «Πρωινό καφέ» της Ελ. Μελέτη. Εκεί δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος με αυστηρότητα είπε στη Μελέτη «δεν σας έδωσα το δικαίωμα να με διακόψετε» και δήλωσε ότι δεν αφήνει τον Θέμο να φύγει από το κανάλι. Οι δυο τους στο στούντιο είχαν μείνει άναυδοι, μέχρι που αποδείχθηκε ότι ήταν ο… Γιώργος Μητσικώστας που έκανε πλάκα στον Αναστασιάδη!
Κανείς από τους δύο στο στούντιο δεν γνώριζε ότι στο τηλέφωνο ήταν ο Μητσικώστας. Εκεί ο εκδότης παραδέχθηκε ότι έχει συμβόλαιο δύο χρόνων με τον Alpha, άρα το μυστικό ότι περιμένει την απόλυσή του κρύβεται στην αποζημίωση.

Πληροφορίες επιμένουν ότι ο Θ. Αναστασιάδης βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον ΑΝΤ1 και ήδη ακούγεται ότι αναλαμβάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο. Μήπως όμως δεν είναι το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, αλλά ο Ρυθμός και η συμφωνία είναι «πακέτο» και για την εφημερίδα; Εξάλλου και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει άριστες σχέσεις με τον Μ. Κυριακού.


Σχολιάστε εδώ