Ραντεβού Ψυχάρη – Ρουσόπουλου!

Δεν είναι γνωστό αν συζητήθηκαν και οι επόμενες κινήσεις του ΔΟΛ, του οποίου τα οικονομικά βελτιώνονται σταδιακά. Η αίσθηση είναι πως ο ΔΟΛ ετοιμάζει μια κίνηση σε μετοχικό επίπεδο και κάπου ακούστηκε και το όνομα της Hachette, η οποία στο παρελθόν επένδυσε στον Πήγασο. Η πληροφορία αυτή δεν είναι διασταυρωμένη.

Στο Mega η συμμαχία των Λαμπράκη – Μπόμπολα επισήμως ανέρχεται στο 44,8%, με τον Πήγασο να έχει 23,97% και τον ΔΟΛ 20,864%. Μεσολάβησε και η πώληση του 20% της Ίριδος από τον Οργανισμό στην εκδοτική εταιρεία του Γ. Μπόμπολα, που επέτρεψε στον ΔΟΛ να αυξήσει τη συμμετοχή του ως αντιστάθμισμα στην αγορά του πακέτου του 10% της Χ. Κ. Τεγόπουλος από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη.

Η πλευρά Κοπελούζου, που κινείται στο 13%, δεν έχει κάνει την εμφάνισή της, διοχετεύεται πάντως πως ετοιμάζει κίνηση έκπληξη και πως το παιχνίδι δεν έχει λήξει. Γίνεται ακόμη λόγος για καλές σχέσεις Κοπελούζου – Λαμπράκη, αν και το 1998 η σύγκρουση του πρώτου με τον Σ. Ψυχάρη για ενεργειακές επενδύσεις κατεγράφη στον Τύπο μέσω επιθετικών σχολίων του Δ. Ρίζου.

Πρόκειται για τη μάχη της ενέργειας, καθώς ήδη ο Όμιλος Μπόμπολα έχει επενδύσεις στον χώρο, ενώ προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται και ο Δ. Κοντομηνάς (βλέπε σχετικό ρεπορτάζ).


Σχολιάστε εδώ