Στην κόψη του ξυραφιού

Και με τις οποίες διαφωνεί το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού. Δεν είναι ούτε υπερβολή, ούτε έξω από την πραγματικότητα, ότι ένα μέρος από αυτό το κομμάτι, κύριε Καραμανλή, σας ψήφισε, γιατί ήταν οργισμένο με τις θέσεις του κ. Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου. Και πίστεψε εσάς. Και δικαιώθηκε με τη στάση σας στο Σχέδιο Ανάν.

Τώρα αρχίζει να κουμπώνεται… Και αισθάνεται απογοήτευση από προχθές… Και αντιλαμβάνεστε πόσο θα κοστίσει στην πλάστιγγα αν αποφασίσει να μετακινηθεί… Που ήδη το σκέπτεται… μετά τον ανασχηματισμό σας…

Εκβιάζουν και απειλούν

Στενοχωρήσαμε με τη γραμμή μας τους κυρίους της Vodafone! Όποιος, λέει, πάει κόντρα είναι εχθρός! Και απειλούν. Με το κόψιμο της διαφήμισης! Ακόμη και το MAD! Λάθος στη διεύθυνση κάνουν… Έπρεπε να το έχουν αντιληφθεί. Ποτέ δεν τους ζητήσαμε ούτε χιλιοστό καταχώρισης. Είμαστε συνηθισμένοι να ζούμε μόνο με τον οβολό των αναγνωστών μας. Απλώς τους προειδοποιούμε. Κι άλλοι δοκίμασαν να μας εξαγοράσουν… Βρήκαν κλειστές πόρτες. Κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στον τόπο και τον λαό μας. Ξαναλέμε. Ο κ. Κορωνιάς έπρεπε να ήταν στη φυλακή. Και να είχε αφαιρεθεί η άδεια της Vodafone. Αυτό προστάζουν οι νόμοι. Η Δικαιοσύνη είναι εδώ.


Σχολιάστε εδώ