Σοβαρή καταγγελία Καμαρινόπουλου

Όμως κάτω από την κρούστα της συναίνεσης έγιναν πρωτοφανείς απόπειρες ελέγχου των υπολοίπων σωματείων, με προτροπές του τύπου «μην τολμήσετε να βγάλετε δύο μέλη στο ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ», από τον ίδιο τον Σήφη Κακαβούλη! Το αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΤΕΡ, Δ. Καμαρινόπουλος, από το βήμα του συνεδρίου. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί σύνεδροι δέχθηκαν τηλεφωνήματα από δύο στελέχη της διοίκησης για το ποιοι συγκεκριμένα υποψήφιοι έπρεπε να ψηφισθούν! (Λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα των εκλογών του συνεδρίου της ΠΟΣΠΕΡΤ στη σελ. 25).

Ο Δ. Καμαρινόπουλος, μιλώντας στους συνέδρους, αποκάλυψε πως οι τρεις ενώσεις που δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική αγορά δέχθηκαν πιέσεις να μην εκλέξουν δύο μέλη στο ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Η ΕΤΙΤΑ θα πληρώσει 18.000 ευρώ, η ΕΤΙΤΒΕ 22.000 ευρώ και η ΕΤΕΡ να μην πω πόσα», φέρεται να είπε ο Σ. Κακαβούλης στους προέδρους των σωματείων, σύμφωνα με τη δημόσια καταγγελία του Δ. Καμαρινόπουλου. Από την πλευρά του Σ. Κακαβούλη δεν υπήρξε απάντηση, ενώ αντίστοιχη παρέμβαση έγινε και από τον πρόεδρο της ΕΤΙΤΑ, Γιώργο Δεληκάρη.

Με βάση τη συμφωνία που έχει γίνει, οι τρεις ενώσεις είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν συνδρομή στην ΠΟΣΠΕΡΤ, αλλά ταυτόχρονα να λαμβάνουν ισόποση επιδότηση, άρα επί της ουσίας κάνεις δεν δίνει και δεν στέλνει χρήματα.

Επιπροσθέτως, οι τρεις ενώσεις δεν κάνουν χρήση των υπηρεσιών της ΠΟΣΠΕΡΤ, καθώς δεν είναι εγκατεστημένες στο ίδιο κτίριο, αλλά ούτε χρησιμοποιούν τους νομικούς της συμβούλους και πιστεύουν πως δεν είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν εισφορά.


Σχολιάστε εδώ