Οι αποφάσεις του «αυτοκράτορα»

«Φαγώθηκαν» όλοι οι αντιδήμαρχοι, με εξαίρεση τον Βαγγέλη Δημητρίου που σκούριασε στη θέση του επικεφαλής του τομέα καθαριότητας, όπου ομολογουμένως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
Αντικατέστησε μάλιστα και τον αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού Νίκο Ταχιάο, ο οποίος είχε χειριστεί με απρόσμενη επιτυχία τις αντιπαραθέσεις των εργολάβων στο έργο της κατασκευής του νέου δημαρχιακού μεγάρου, καταφέρνοντας να αποσυρθούν οι ενστάσεις και να μπουν άπαντες στην κοινοπραξία που το ανέλαβε. Στο Αρχιτεκτονικό μπήκε ο Κώστας Εγγλέζος, στα Οικονομικά ο Μιχάλης Ζορπίδης αντικατέστησε τον Αθανάσαρο, ενώ στην Οδοποιία η Λίτσα Κολοβού μπήκε στη θέση του Σταμάτη Καραμανλή. Ο Καζατζίδης ανέλαβε το Πράσινο αντικαθιστώντας τον Ματθαίο Τσούγκα, ενώ ο Βασίλης Γάκης πήγε στον Πολιτισμό στη θέση του Αηδονόπουλου. Τέλος, ο Παπαδόπουλος πήγε στη θέση του Μακραντωνάκη στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής.
Πάντως, οι «διωγμένοι» δεν θα μείνουν χωρίς μισθό, όπως και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, αφού τοποθετήθηκαν σε αμειβόμενες θέσεις και συμβούλια, προκειμένου να παίρνουν το… χαρτζιλίκι των 2.000 ευρώ για να έχουν το «στόμα τους κλειστό στις επιθυμίες του αυτοκράτορα».
Να σημειώσω τέλος πως και αυτή τη φορά ο κάθε δημοτικός σύμβουλος πληροφορήθηκε τις εντολές-επιθυμίες του «αυτοκράτορα» με ένα χαρτάκι (κάτι σαν επιστολή-λαχνό), στο οποίο αναγράφεται η θέση τοποθέτησής του…


Σχολιάστε εδώ