Ενωσίτης

• Καλημέρα φίλοι μου. Σήμερα έχουμε ένα δυνατό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήμτος: Ηρακλής – ΑΕΚ. Νο coments… (Eλληνιστί χωρίς σχόλια…). Όποιος θέλει μπορεί… φίλοι αεκτζήδες. Δηλαδή δεν πας για πρωτάθλημα χάνοντας βαθμούς στον Ηρακλή. Και εκεί στην ΑΕΚ το ξέρουν καλά, πολύ καλά, τόσο που μάλλον θα θελήσουν να αιφνιδιάσουν, αλλά και να «φοβίσουν» με την είσοδο του Έμερσον στην ενδεκάδα.

Βέβαια να μην ξεχάσουμε ότι στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ ίσως δεν περάσει και εύκολο απόγευμα με τον Ιωνικό… Και ο Ολυμπιακός, ευτυχώς για αυτόν, παίζει αύριο ξέροντας πού θα έχουν «σταματήσει» οι δύο ανταγωνιστές του. Αν και δύσκολο παιχνίδι (θυμίσου πέρυσι), δεν νομίζω πως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να πάρει το διπλό. Ο ΠΑΟΚ… περιμένει, δεν μπορεί να κάνει και τίποτα εκτός από νίκη στον Ατρόμητο, αν θέλει να πιστεύει στην τρίτη θέση…

• Καλημέρα Εθνική Ελλάδος. Καλημέρα Εθνική Τουρκίας και Εθνική Νορβηγίας. Για να περάσουμε πρέπει να παίξουμε μπάλα. Και να μην περιμένουμε την τύχη και τα αποτελέσματα των άλλων.

Ο Κυρ-Ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ