Ποιοι δεν θέλουν ν’ ανοίξουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία με τις μίζες για τους TOR;

Μια κάθε άλλο παρά απρόσμενη βέβαια εξέλιξη ήρθε να δώσει μια νέα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τροπή στην αμαρτωλή υπόθεση των πυραύλων TOR-Μ1 και να δείξει πως αυτή η ιστορία κάθε άλλο παρά μπορεί να κλείσει έτσι αβασάνιστα και απλώς επειδή αυτό εκβιάζουν και απαιτούν οι «νταβατζήδες» των προμηθειών και των ΜΜΕ. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μας, κάποιος μυστηριωδώς (;) μπλόκαρε με νομική προσφυγή το άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελβετία για τα αντισταθμιστικά οφέλη από την αγορά των TOR-Μ1.
Αυτός ο «κάποιος», που δεν είναι αυτή τη στιγμή γνωστό αν είναι φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία, προφανώς έχει κάθε λόγο να μην ανοίξουν οι επίμαχοι λογαριασμοί, γιατί από το άνοιγμα αυτό θα προκύψει η ένοχη διακίνηση αμαρτωλού χρήματος, κοινώς μίζας!
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ελβετικές αρχές προκειμένου να προχωρήσει το άνοιγμα των λογαριασμών έχουν αποστείλει ερωτηματολόγιο στην ελληνική Βουλή, το οποίο όμως περιέχει τέτοιες ερωτήσεις που δεν μπορούν να απαντηθούν από την αρμόδια επιτροπή.
Τούτο σημαίνει πως αυτός που μπλόκαρε το άνοιγμα των επίμαχων λογαριασμών το έκανε με τέτοιο τρόπο, ώστε το ξεμπλοκάρισμά τους να είναι γρίφος και λαβύρινθος. Με λίγα λόγια, το έκανε με αριστοτεχνικό τρόπο. Παράλληλα γνωρίζει πολλά, είναι άμεσα εμπλεκόμενος και τυχόν αποκάλυψή του ίσως να είναι «έκπληξη» πρώτου μεγέθους.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις κύκλων που γνωρίζουν καλά το θέμα, για να ξεμπλοκαριστεί πλέον το όλο ζήτημα πρέπει να ζητηθεί εκ νέου άνοιγμα των λογαριασμών από την Εισαγγελία! Καλά ξεμπερδέματα δηλαδή, ενώ τα λαμόγια της μίζας και οι χρυσοκάνθαροι των προμηθειών πίνουν στην υγειά των κορόιδων…


Σχολιάστε εδώ