ΔΙΑΤΙ να το ΚΡΥΨΩΜΕΝ άλλωστε…

o Τι να σημαίνει άραγε το γεγονός ότι ο υπουργός Απασχόλησης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, εδώ και κάποιες μέρες «σκοτώνεται» για να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες και τα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο υπουργείο του; Να σχετίζεται άραγε όλη αυτή η δραστηριότητα με τις πληροφορίες που θέλουν τον ανασχηματισμό προς το τέλος Ιανουαρίου;

o Πρωταθλητής στη διαφάνεια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Μιχαλολιάκος. Όσες συμβάσεις υπογράφει για προμήθειες και έργα των Ενόπλων Δυνάμεων τις δίνει την ίδια μέρα στη δημοσιότητα, με πλήρη στοιχεία. Μέχρι και την ανάθεση τεχνικής επιθεώρησης από την ΕΑΒ σε δύο παλιά ελικόπτερα ανακοίνωσε, για να μη μένει τίποτα κρυφό! Ενώ κάποτε… Βέβαια, τα «πολύχρωμα συμφέροντα» σκούζουν εναντίον του, γιατί ο Μανιάτης πολιτικός δεν εξασκείται καθόλου στις «φωτογραφικές» διατάξεις διαγωνισμών! Επί τη ευκαιρία, να θυμίσουμε ότι χθες συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την απόπειρα δολοφονίας κατά του υφυπουργού. Προφανώς, πάντα κάποιους ενοχλεί!

o Την περασμένη Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μαζί με τον Αντώνη Λιβάνη πήγαν στο σπίτι του Καραπαναγιώτη για να συλλυπηθούν τη γυναίκα του για τον χαμό του Λέοντα, και να την ευχαριστήσουν για όσα πρόσφερε ο άνδρας της στη δημοκρατία και τη δημοσιογραφία. Παρέμειναν αρκετή ώρα και μετά πήγαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Κάρολος και ο Αντώνης είπαν τα δικά τους…

o Στα ώπα ώπα έχουν οι βουλευτές της ΝΔ των παραμεθόριων νομών τον υπουργό Άμυνας Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο. Χάρη σ’ αυτόν με τη μεταφορά στρατοπέδων οι περιοχές τους ξαναζωντάνεψαν!

o Όποιος νομίζει ότι ο Ορφανός θα μείνει εκτός κυβέρνησης ξεχνάει ότι η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μην έχει εκπρόσωπο στην κυβέρνηση.

o Λαμπάδα στον Μαρκογιαννάκη πρέπει ν’ ανάψει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Εκεί που κάπου κουνιόταν η καρέκλα του, έδεσε. Ο λόγος ότι δεν μπορεί η Κρήτη να μην έχει υπουργό! Και μια περί Κεφαλογιάννη ο λόγος, ο Μανώλης σε κουβέντα στο περιστύλιο αποκάλυψε ότι σύντομα κυκλοφορεί δεύτερο βιβλίο, με περισσότερα ντοκουμέντα από τον μεγάλο έρωτα του πατέρα του με την Τασούλα, που παρά λίγο να προκαλέσει την πτώση της τότε κυβέρνησης. Το βιβλίο έχει συμφωνηθεί να εκδοθεί και στην Κίνα.


Σχολιάστε εδώ