«Σφάζονται» Γιώτης – Βασίλης χάριν του Γιώργου…

Ενώ λοιπόν ο Γιώργος Καρατζαφέρης περιφέρει την πρόθεσή του να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας ταραχή στον Παπαγεωργόπουλο, που βλέπει ότι απειλείται η σιγουριά της άνετης επανεκλογής του, ο Ψωμιάδης αρνείται να συμπαρασταθεί στον ομόχρωμό του δήμαρχο. Και μάλιστα δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά επέλεξε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για τον «φτερωτό γιατρό» για να επιχειρήσει το δικό του άνοιγμα στον αρχηγό του ΛΑΟΣ.

«Η θέση του Γιώργου -του Καρατζαφέρη ντε- είναι στη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε στα κανάλια ο Ψωμιάδης, κάνοντας τις… τρίχες του Παπαγεωργόπουλου να σηκωθούν.

«Με τον Γιώργο με συνδέει στενή φιλία», συνέχισε ο Γιώτης, που, όταν ρωτήθηκε ποια είναι η πρόβλεψή του για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον δήμο, είπε πως «θα εκλεγεί ο Παπαγεωργόπουλος, αλλά ο Γιώργος θα πάει καλά».

Εκεί, ωστόσο, που έφερε τον Παπαγεωργόπουλο σε… προεμφραγματική κατάσταση ήταν όταν πρότεινε στον Καρατζαφέρη να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αλλά στις νομαρχιακές εκλογές να κατεβεί μαζί του. «Αν γίνεται θεσμικά, να μπει στο δικό μου ψηφοδέλτιο για τη νομαρχία», είπε χαρακτηριστικά.

Άλλο που δεν ήθελε ο Καρατζαφέρης, άρπαξε την ευκαιρία και μπήκε σφήνα στις σχέσεις των δύο ανδρών. Δεν φείσθηκε καλών λόγων για τον Ψωμιάδη, ενώ άπλωσε την κριτική του στον Παπαγεωργόπουλο, υποστηρίζοντας πως ολοκλήρωσε τη διαδρομή του στην αυτοδιοίκηση και έδωσε ό,τι είχε να δώσει στον δήμο. «Η μόνη περίπτωση να κάνω πίσω είναι να θέσει υποψηφιότητα για τον δήμο ο Παναγιώτης», είπε ο Καρατζαφέρης, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το χάσμα των δύο νεοδημοκρατών αρχηγών.

Μαθαίνω ότι ο Παπαγεωργόπουλος έγινε κυριολεκτικά έξαλλος με τον Ψωμιάδη και ζήτησε παρέμβαση της Ρηγίλλης για να τον συνετίσουν, απειλώντας πως αν δεν το πράξουν αυτοί, θα βγει ο ίδιος στην… αρένα.


Σχολιάστε εδώ