Δρομολογήθηκαν έργα στην Κεφαλονιά που λίμναζαν επί χρόνια!

«Στα παραμύθια και τις ανακρίβειες το ΠΑΣΟΚ παραμένει διαχρονικά ασυναγώνιστο». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κεφαλληνίας-Ιθάκης, με αφορμή το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του γραμματέα της περιφερειακής επιτροπής Ιονίων Νήσων του ΠΑΣΟΚ, Γ. Καλούδη.
Ειδικά για τον νομό Κεφαλληνίας-Ιθάκης ο κ. Αλιβιζάτος επισημαίνει ότι δρομολογούνται έργα ουσίας που λίμναζαν επί χρόνια, όπως το λιμάνι του Πόρου, το λιμάνι της Σάμης, αρδευτικά έργα κ.λπ., τονίζοντας ότι για τον νομό οι εντάξεις ΠΕΠ το διάστημα Μάρτιος 2004-Δεκέμβριος 2005 ανήλθαν σε 21.810.839 ευρώ.

Ο βουλευτής προσθέτει ότι για το κάστρο της Άσσου διατίθενται 900 χιλιάδες ευρώ και άλλες 600 χιλιάδες για το Βʼ Δημοτικό Αργοστολίου, ενώ προ μηνός το υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδότησε από το πρόγραμμα «Θησέας» με 1,3 εκατ. ευρώ την επισκευή του θεάτρου Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ».

«Χρηματοδοτήθηκαν μέσα από τη ΣΑΤΑ όλοι οι δήμοι μέσα στο 2005 με 915.000 ευρώ. Το 2003 με έκτακτες επιχορηγήσεις διατέθηκαν επιλεκτικά και όχι σε όλους τους δήμους 752 χιλιάδες ευρώ. Οι συγκρίσεις μιλούν απο μόνες τους», καταλήγει ο κ. Αλιβιζάτος.


Σχολιάστε εδώ