Από τη Vodafone στον ΑΝΤ1 ο Κ. Τσολάκης

O Κώστας Τσολάκης αναλαμβάνει υπεύθυνος γραφείου Τύπου του Ομίλου Εταιρειών Αntenna, αποχωρώντας από τη Vodafone. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», η παραίτηση του Κ. Τσολάκη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο εσωτερικό της εταιρείας, δεδομένου ότι ήταν επιτυχημένο και ευρέως αποδεκτό στέλεχος της εταιρείας.

Είναι ενδεικτικό πως μεταξύ άλλων στη Vodafone ασχολήθηκε με τη χορηγία της εταιρείας στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και στους Αντώνη Ρέμο και Σάκη Ρουβά, αλλά και με τα διεθνή πρότζεκτ όπως οι χορηγίες της Vodafone στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Φεράρι, καθώς επίσης και με το λανσάρισμα υπηρεσιών όπως το Vodafone live! και το 3G.

Η αποχώρηση του Κ. Τσολάκη από τη Vodafone, που αποκαλύπτει σήμερα το «ΠΑΡΟΝ», είναι η τέταρτη σημαντική για την εταιρεία μέσα στον τελευταίο χρόνο μετά από αυτές των Σωκράτη Κομινάκη, Ζοζέφ Μεζάν και Κατερίνας Γκαγκάκη, αναμένεται δε να προκαλέσει σημαντικό επικοινωνιακό κενό για την εταιρεία, σε μια πολύ ανταγωνιστική εποχή, δεδομένου ότι ήταν το μόνιμο σημείο επαφής της Vodafone με τα ΜΜΕ. Ο Κ. Τσολάκης αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το «Π», άμεσα να αναλάβει καθήκοντα υπεύθυνου Τύπου στον Όμιλο Εταιρειών Αntenna, ενισχύοντας σημαντικά την παρουσία του ομίλου στα ΜΜΕ, δίπλα στην Κ. Γκαγκάκη.

Η τοποθέτησή του μάλιστα στη συγκεκριμένη θέση μόνο τυχαία δεν είναι, δεδομένης της έντονης πίεσης που δέχεται φέτος ο Αntenna και την προσπάθειας που γίνεται για ανάκαμψη. Βέβαια το φετινό πρόβλημα του ΑΝΤ1 δεν εστιάζεται στην εικόνα του καναλιού, αλλά στο τηλεοπτικό του προϊόν, όσο βέβαια και στα πολλά κέντρα εκπροσώπησης που λειτουργούν.


Σχολιάστε εδώ