επί του πιεστήριου

Πάνω και οι αντικειμενικές αξίες. Άλλο ένα φορομπηχτικό μέτρο, την ώρα που για τους πολίτες σου δεν έχεις δώσει τίποτα… Μήπως, κύριε Καραμανλή, παραφορτώνετε τον γάιδαρο;

Καλά, είναι τόσο δύσκολο να σκεφθούν μια λύση, ώστε στις Εφορίες αλλά και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες τις μέρες της αιχμής να μην υπάρχουν ουρές; Εκτός κι αν είναι σαδιστές οι υπεύθυνοι και θέλουν να ταλαιπωρούν τους φορολογούμενους, από τον μόχθο των οποίων πληρώνονται. Επιτέλους λίγος σεβασμός. Και φυσικά θα έπρεπε να είχαν παρέμβει άμεσα οι αρμόδιοι υπουργοί μόλις είδαν το πρόβλημα. Αυτό ζητάει ο κόσμος. Να μη χάνει τσάμπα τις ώρες του.

Θα πρέπει να ανησυχούν εκεί στον ΣΥΝασπισμό. Τα συμπεράσματα των δημοσκοπήσεων δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά… Σε καμία έρευνα δεν τον συναντάμε, είναι η φράση που λένε οι αναλυτές… Και δεν θα είναι έκπληξη αν μείνει στις εκλογές εκτός Βουλής, λένε μετά γνώσεως. Τα ακούτε εκεί στην Κουμουνδούρου; Το μαγαζάκι σας κινδυνεύει, κάτι πρέπει να κάνετε και σταματήστε να βγάζετε μόνοι σας τα μάτια σας… Δέκα είσαστε όλοι κι όλοι και έχετε γίνει… δεκατρία κομμάτια…

Σε καλά χέρια το τιμόνι του Προαστιακού. Διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο καθηγητής Διονύσης Χιόνης, που καλείται να λύσει τον γόρδιο δεσμό. Τα ελλείμματα που έχουν συσσωρευτεί από την ανυπαρξία κίνησης στη γραμμή Σταθμός Λαρίσης – Αεροδρόμιο, είναι τεράστια.
Ο αντικατασταθείς Μάκης Παπαγεωργίου πήγε διευθύνων σύμβουλος στη ΔΕΠΑ. Κανένας τελικά δεν πάει χαμένος…

Από σεμινάρια καλής αγωγής και συμπεριφοράς προς τους πελάτες των Ολυμπιακών Αερογραμμών θα πρέπει το συντομότερο να περάσουν οι δεσποινίδες και οι νεαροί που βρίσκονται στα «τσέκινγκ» του Αεροδρομίου Σπάτων. Και να εξυπηρετούν με προθυμία τους επιβάτες και να μη βγάζουν γλώσσα και να χτυπάνε απειλητικά το χέρι τους στο γκισέ, γιατί χάρις σε όλους αυτούς που επιμένουν να ταξιδεύουν με την Ολυμπιακή, έχουν δουλειά και ζουν… Κι αν σήμερα κινδυνεύει με κλείσιμο η Ο.Α., έχει ευθύνη μεγάλη και η νοοτροπία ορισμένων εργαζομένων.
Αυτό ας το πάρει η Διοίκηση ως προειδοποίηση πριν συμβούν επεισόδια άγριας μορφής… Γιατί η ανοχή έχει και όρια…

Αν αντιδρούσαν στις αστήρικτες προσωπικές επιθέσεις όλοι οι πολιτικοί όπως ο Απόστολος Ανδρεουλάκος, ασφαλώς η κοινή γνώμη θα είχε καλύτερη εικόνα γι’ αυτούς και οι συνειδητές απόπειρες απαξίωσής τους θα είχαν βρει τον μάστορά τους… Ο Ανδρεουλάκος έδειξε τον δρόμο.

Αν ακούγεται ότι υπάρχει νομαρχία Αθηνών, που ενδιαφέρεται για τον κόσμο και προσπαθεί καθημερινά να προστατεύσει την υγεία του και τη ζωή του γενικά από ασυνείδητους επιχειρηματίες, αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον Γιάννη Σγουρό. Κι αυτό δεν είναι μόνο δική μας άποψη. Έχει βάλει την σφραγίδα του σε πάρα πολλά που αλλάζουν, όπως π.χ. το… αχούρι όπου στεγάζονταν οι υπηρεσίες έκδοσης διαβατηρίων. Όπως επίσης στις καθημερινές πλέον ανακαλύψεις τροφίμων επικίνδυνων για τους πολίτες. Επομένως μόνο άσχετοι ή αντίπαλοι του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσαν να προτείνουν να μην είναι υποψήφιος για νομάρχης στις προσεχείς εκλογές.

Πάρ’ τον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου… Αυτό θα μπορούσε να πει ο Γιώργος Παπανδρέου για τον Στέφανο Μάνο, που σε πρόσφατη δήλωσή του τον βγάζει πιο… δεξιό από τον Καραμανλή!
Και για να μη μου πουν ότι προβοκάρω τον Γιώργο, από την «Ελευθεροτυπία» αναδημοσιεύω: «Δεν είναι σπάνιο η Ν.Δ. να βρίσκεται αριστερότερα από το ΠΑΣΟΚ. Ποιος θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, ο ρόλος ενός τρίτου πόλου: να τραβήξει/σπρώξει ιδίως το ΠΑΣΟΚ προς μια πιο φιλελεύθερη, πιο αντικρατικιστική θέση. Λέω ιδίως το ΠΑΣΟΚ, διότι, πάντα κατά τη γνώμη μου, ο κ. Παπανδρέου, πολύ περισσότερο από τον κ. Καραμανλή, εκφράζει φιλελεύθερες, αντικρατικιστικές θέσεις».
Καλά, ρε Γιώργο, κουράστηκες πολύ να πείσεις τον Μάνο για να κάνεις την περιβόητη… διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ, χαρίζοντάς του μια θέση βουλευτή;


Σχολιάστε εδώ