Αποστολικά και άλλα

Στη Χ. Τρικούπη κάηκαν πάλι με τα κάστανα. Αντί να τα βγάλουν από τη φωτιά, έκαψαν και τη φου φου.

Όχι άλλες καστανιές, κάνε μας τη χάρη, λένε ορισμένοι «πράσινοι».

Όσοι «πράσινοι» επιδιώκουν την ανανέωση και θέλουν να διευκολύνουν τον Γιώργη ας ξεκινήσουν πρώτοι να κλείνουν την πόρτα… και να πάψουν να την ανοίγουν για έξοδο στους άλλους. Συνεννοηθήκαμε, «πράσινοι» σύντροφοι;

Πακιστανικό, πρακτορικό, ό,τι και να είναι, είναι μεγάλο πρόβλημα, κύριοι της κυβέρνησης.

Ένα σκοτεινό θέμα ερευνά ο Παπ-Αγγελό-πουλος…

Πολύ μαύρη υπόθεση με τους Πακιστανούς. Σκοτεινή, θεοσκότεινη η ιστορία που έχει κάνει την κυβέρνηση να παθαίνει υστερία.

Φιάσκο-ιτανοί. Άλλο και τούτο πάλι το φρούτο της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ.

Αυτή δεν είναι ΕΥΠ, αλλά ΕΙΠΑ…

Σκληρά κάλαντα ετοιμάζεται να πει μετά τις γιορτές η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου στον Γιώργο Παπανδρέου, όχι με όργανα, αλλά με τρίγωνα.

Τριγωνικά κάλαντα ετοιμάζονται να πουν στην κυβέρνηση και ορισμένοι από τη Θεσσαλονίκη. Βλέπετε ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει σπείρει πανικό…

Όποια Πετρα-κάκη και να σηκώσεις στα Βριλήσσια βρίσκεις τον γνωστό Βριλησσιώτη Κρητικό από κάτω. Ιδιαίτερα αγαπητός ο Νίκος στους δημότες του δήμου Βριλησσίων, αποτελεί μια ξεχωριστή υποψηφιότητα ίσως και υπερκομματική.

Εθνική Υπηρεσία Πακιστανών.

Σιγά μη δεν κόντυνε η αγία οικογένεια, μέρες που είναι, τον Γιώργο Βουλγαράκη. Άγιες μέρες που είναι, είπε να χτυπήσει φιλικά τον Γιώργο. Φαντάσου, Γιώργο, πώς θα είναι τα εχθρικά.

Ο πρώτος καγκελάριος των Αθηνών άραγε πού κάνει διακοπές… χειμερινές; Πού άλλες εποχές, που μας έκανε το ψηλότερο δέντρο της Ευρώπης.

Πάλι Δολια-νά θα δουλέψουν και φέτος ορισμένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί. Η περσινή συνάντηση των Δολιανών φαίνεται ότι πέτυχε τον στόχο της και επαναλαμβάνεται και φέτος μετά την Πρωτοχρονιά… Αναμένω τα αποτελέσματα της συνάντησης για να σας ενημερώσω…

Όταν ξεκατινιάζονται, βρε «αδελφέ» μου, αυτοί οι νομικοί, είναι να τραβάς έναν δικανικό λόγο και να πηγαίνεις για αυτοκτονία…

Ποιος γνωστός πολιτικός λέει με τον γνωστό του τρόπο ότι οι συζυγικές αμαρτίες, οι μεθυσμένες, δεν γράφονται από τον Άγιο Πέτρο;

Ποιο «πράσινο» στέλεχος λέει ότι αγαπά το αίσθημά του με την ψυχή του, την καρδιά του και αναμένει απάντηση και από το… συκώτι του, για να πει το μεγάλο «ναι» στην ελευθερία που θα χάσει; Σύντομα… Μάνα μου, μανίτσα μου, τι θα γίνει…

Τέτοιο ακίνητο που είναι η κυβέρνηση στην πολιτική της και δεν μπορεί να ανεβάσει την αξία της στον κόσμο, ανεβάζει τις αξίες των ακινήτων, μπας και αποκτήσει η ίδια κάποια αξία… Χαμένος κόπος, κύριε Αλογο-φέσι.

Αγαπητέ Πάνο, που μείωσες την ανεργία, με εκείνους τους εργαζομένους στον Κεράνη τι γίνεται; Ως πότε θα φουμάρουν τον αέρα τον κοπανιστό που τους υποσχεθήκατε; Πού είναι ο λαλίστατος Γεράσιμος που έλυσε τάχατες το πρόβλημα;

Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω, λέει το γνωστό τραγούδι του Χατζηγιάννη. Το τι πλάκα κάνουν οι «γαλάζιοι» στους «πράσινους» μ’ αυτό το τραγούδι δεν περιγράφεται. Βλέπετε, οι «πράσινοι» την εξουσία την αγγίζουν μόνο στο όνειρό τους οι «πράσινοι».

Έστειλε που έστειλε ο πρωθυπουργός τον ονειροκρίτη στο ΠΑΣΟΚ (για το δικαίωμά τους να ονειρεύονται να γίνουν κυβέρνηση), τουλάχιστον τους έστειλε τον σωστό ονειροκρίτη ή εκείνον που θα τους λέει αυτά που θέλουν να τους βγουν σαν όνειρα και παραμυθιαστούν πάλι οι «πράσινοι» σύντροφοι;

Τι είναι όνειρο… Μα, φυσικά εκείνο που βλέπουν οι «πράσινοι» όταν κοιμούνται και είναι, λέει, υπουργοί ή πρωθυπουργοί…

Τι είπαν ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Θόδωρος Πάγκαλος; Εμείς έχουμε δικαίωμα στη ζωή και όχι στα όνειρα… Προσγειωμένους τούς βλέπω τους συντρόφους…

Ξυπνήστε, σύντροφοι, μπήκαμε στο 2006 και όχι στο 2008!

Όταν κοιμάται ο δυστυχής
να τον ξυπνάς δεν πρέπει
γιατί είναι η μόνη του χαρά
που στο όνειρό του βλέπει…
Όνειρα γλυκά, σύντροφοι…

Πάλι καλά που έστω και στο όνειρο βλέπουν την εξουσία οι «πράσινοι» σύντροφοι. Διότι υπάρχουν και άλλα κόμματα που δεν έχουν ούτε καν αυτό το δικαίωμα.

Η διαφορά αρχίζει πάλι να μεγαλώνει, «πράσινοι» σύντροφοι. Αν και ποτέ δεν μίκρυνε, λένε οι γνωρίζοντες και τότε τι θα λέτε.

Στερνή μου γνώση, να σε είχαμε προ-ϋπολογίσει καλά, λένε τώρα στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν χρειάζονται εκατομμύρια ψήφοι, «πράσινοι» σύντροφοι. Φτάνει 5.000 με 10.000 να φωνάζουν προς γνωστούς κορυφαίους «σύντροφε, σώσε την παράταξη» και τότε να δείτε δίκιο που έχω σήμερα και το γράφω. Γι’ αυτό αλλάξτε γρήγορα μυαλό και πολιτική. Καλή η νέα εποχή και η ανανέωση, αλλά, δυστυχώς, δεν περπατάνε.

Πανελλήνιο Συμμετοχικό Κίνημα
Πανελλήνιο Σκορποχωριακό Κίνημα
Πανελλήνιο Μεταναστευτικό Κίνημα. Όπως και να το λέτε, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, «πράσινοι» σύντροφοι της νέας εποχής.

Ομοιοπαθητική μού φαίνεται πως έχουν κάνει κάποιοι «γαλάζιοι» υπουργοί. Λες και είναι φτυστοί οι προκάτοχοί τους «πράσινοι» εκσυγχρονιστές. Μόνο τα ονόματα αλλάζουν, γιατί από πολιτική ίδιοι και απαράλλαχτοι είναι.

Όταν πάρουν ψήφο οι μετανάστες τότε να είστε σίγουροι ότι ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχει, «πράσινοι» σύντροφοι.

Αν κάποιος μπορεί να διδάξει τους συντρόφους της νέας εποχής πώς να μιλάνε και τους εκσυγχρονιστές πώς να ακούνε, το ΠΑΣΟΚ θα ήταν πιο πολιτισμένο κίνημα.

Για ποιον υπουργό, που παριστάνει τον μορφωμένο, λένε ότι είναι πιο ανόητος από έναν αμόρφωτο βλάκα;

Το εκπληκτικό με τους νέους ανόητους και ματαιόδοξους των κομμάτων είναι ότι επιβιώνουν για να γίνουν γέροι ανόητοι…

Έχουμε ανάπτυξη βομβών από τη μεριά της τρομοκρατίας.

Πραγματικά ευρωπαϊκός αέρας έχει φωλιά-σει στο γραφείο του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Χρήστου Φώλια. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι επισκεπτόμενος ένα υπουργείο θα έβρισκα τέτοια ζεστασιά και κατανόηση, αλλά και επίλυση του προβλήματος από τους συνεργάτες του υφυπουργού.

Αν είναι, Πάνο μου, τα χρόνια που έρχονται να τα ζήσουμε όπως ζήσαμε τα δύο χρόνια που κυβερνάτε, τότε ας μας λείπουν…

Κάποιος «γαλάζιος» της αυτοδιοίκησης γενικότερα ετοιμάζεται για τον Κορυδαλλό Σίτι… Ίσως πριν από τις εκλογές του Οκτώβρη…

Αγαπητέ πρωθυπουργέ, και οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Όσο για την πραγματικότητα, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Από τις ξεχωριστές παρουσίες στον προϋπολογισμό στην Βουλή έκανε με την ομιλία του ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας, Θανάση Παπαγεωργίου… Πιστός τόσα χρόνια ο Θανάσης έδωσε τη μάχη του για τους αγρότες του νομού του…

Γιώργος Πακιστανάκης ή Γιώργος Βουλγαράκης…

Ο Τζανίκος πήρε το χρίσμα στο Μαρούσι. Τελικά επικράτησε σοφία στα κεφάλια όλων στο ΠΑΣΟΚ…

Ηλιάκης στο Ρέθυμνο; Ο Κωστής φαίνεται να κερδίζει πόντους σε σχέση με τους άλλους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Στο πλαϊνό στρατόπεδο για τον δήμο Ρεθύμνου.

Τα κάνατε Μπλερ – μαρέ τα θέματα με τους ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ζητιάνους, «γαλάζιοι» σύντροφοι.

Άμα δείτε την Ντόρα στο υπουργείο Εξωτερικών να μου τρυπήσετε τη μύτη. Αλλιώς αν πάει ανοίγει μια μεγάλη τρύπα ο Καραμανλής και θα πέσει μέσα.

…Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ