Αποστολικά και άλλα

Με τη φόρα που έχουν πάρει οι «γαλάζιοι» σε λίγο καιρό οι «πράσινοι» μπροστά τους θα φαίνονται κολεγιόπαιδα.

Να δεις πώς το λένε στη Χ. Τρικούπη για τη «γαλάζια» κυβέρνηση. Το μικρότερο καλό είναι καλύτερο από τη μεγαλύτερη πρόθεση.

Αντί να μας δείχνετε τις καλές σας προθέσεις, δεν κάνετε καμιά πρόσθεση τοις εκατό στους μισθούς των εργαζομένων; Διότι άλλο η πρόθεση και άλλο η πρόσθεση. Εσείς με τις προθέσεις σας προσθέτετε προβλήματα στον κόσμο, «γαλάζιοι» σύντροφοι.

Ακούς εκεί, Αγγελόσημο…

Όταν ο υπουργάρας δεν μπορεί να γελάει με τον εαυτό του, φτάνει η ώρα που θα γελάν οι άλλοι μαζί του.

Γιατί οι άντρες πολιτικοί προτιμούν τη γυναικεία ομορφιά από το γυναικείο μυαλό; Διότι ως φαίνεται οι πολιτικοί βλέπουν καλύτερα από το να σκέφτονται.

Π-ΕΣ-Υπαρχείσα καρδιά μου, ΕΣΥ μου πήρες τα μυαλά μου…

Τι φοβάται το Μαξίμου αυτήν την εποχή; Μα φυσικά τα σκάνδαλα που έχουν να κάνουν με γκομενοδουλειές και από τέτοιες, δόξα τω Θεώ, ετοιμάζονται μπόλικες να βγουν στην πιάτσα.

Ποιοι υπουργάρες κοντεύουν να χάσουν τον ύπνο τους από καταγγελίες για εξωσυζυγικές ψιλοσχεσούλες;

Πόσοι υπουργοί έχουν ιδιαίτερες σχέσεις στα υπουργεία τους;

Πόσοι υπουργοί έχουν ιδιαίτερες μυστικοσύμβουλους;

Τις γκόμενες ή τις θέσεις στα υπουργεία, διαλέγετε και παίρνετε, είναι το μήνυμα του Μαξίμου προς τους ατακτούληδες του δημόσιου βίου.

Ποιος υπουργός είναι βίος και πολιτεία στο γυναικείο φύλο;

Σε λίγο καιρό θα γίνει ανέκδοτο το θα συγκρουστούμε με τη διαπλοκή.

Πολεμήστε την «πράσινη» διαπλοκή με τη «γαλάζια» όψη. Τι γίνεται, «γαλάζιοι», σύντροφοι;

Αλογοφέσι, Αλογοφέσι. Μας τα ‘χεις χέσει, μας τα ‘χεις χέσει.

Αν ο Πάγκαλος σχίσει τα πτυχία του, κύριε Αλογοφέσι, για μια πρόβλεψη του ΕΣΥ, εσύ έπρεπε να τα ‘χεις κάψει εδώ και χρόνια. Εκτός και αν στο κάψιμο που κάνεις στον κοσμάκη με την αντικοινωνική σου πολιτική περιλαμβάνονται και τα πτυχία σου μαζί.

Πάει και ο ΟικονομόΠΟΥΛΟΣ…

Το πρόβλημα, Πάνο μου, είναι ότι αναγκάζεσαι να πεις στον Εισαγγελέα και όλα τα άλλα περί κυβέρνησης που τολμά να πηγαίνει, είναι κουραφέξαλα.

Είναι αλήθεια ότι δεν μπορεί να υπάρξει κρίση στη «γαλάζια» κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα, διότι δυστυχώς είναι γεμάτη από αυτή σήμερα, σχολιάζουν με πολύ δηκτικό τρόπο οι άνθρωποι του Μαξίμου.

Απ’ ό,τι φαίνεται δυστυχώς δεν υπάρχει φτηνός πολιτικός. Όλοι ακριβοί είναι…

Πρόδρομος και άλλων σκανδάλων… λένε οι γνωρίζοντες την πιάτσα…

Πω πω πω, ένας Αγγελό-πουλος από έναν πρόδρομο… Οικονόμο…

Πιο φθηνά φάρμακα υπόσχεται η «γαλάζια» κυβέρνηση. Με τα φαρμάκια που δίνετε στον κόσμο ο οποίος σας πίστεψε τι γίνεται άραγε, «γαλάζιοι» σύντροφοι;

Η σκηνοθεσία ήταν πολύ καλή, αλλά πολύ κακό το έργο της διαπλοκής που εφηύρατε, «γαλάζιοι» σύντροφοι, μου είπε η Τόνια Αντωνίου.

Δεν μπορεί η χώρα να κυβερνιέται με συμπεθέρους, κουμπάρους και συγγενείς, έγραψε η Τόνια Αντωνίου στη συζήτηση στη Βουλή για τον κοινωνικό προϋπολογισμό με την ατάκα της. Αμήχανος ο Πάνος προσπάθησε να μπαλώσει τα αμπάλωτα.

Οι άγγελοι κρατούν τα κλειδιά του παραδείσου.

Η «γαλάζια» κυβέρνηση μου φαίνεται ότι πληγώνει τις κουμπαριές της.

Ποια βόμβα στο υπουργείο Οικονομικών… Οι βόμβες Αλογο-φέσι που μας έχουν ρημάξει παντελώς, αλλά κανείς δεν ασχολείται.

Κουμ-ΠΑΡΕ μου, Κουμ-ΠΑΡΕ μου και τα ευρώ μου πάρε μου.

Κάποιοι κυβερνητικοί έχουν, λένε οι γνωρίζοντες την πιάτσα, λεφτά αισθήματα, πολύ λεπτά…

Ωραία, υπάρχουν οι σοβαροί υπουργοί (Προκόπης, Σιούφας, Μολυβιάτης και κάνα δυο άλλοι), αλλά αυτοί δεν φτάνουν, για να ισορροπήσει το «γαλάζιο» καράβι που αρχίζει να ψιλομπατάρει…

Δεν μπορεί να κλείνουμε τα μάτια στο πρόβλημα που υπάρχει για τα ζευγάρια που θέλουν να έχουν κάποια άλλη σχέση μεταξύ τους. Πρέπει να τους δώσουμε το δικαίωμα σαν πολιτεία και σαν κοινωνία.

Σε ποια περιφέρεια της Ελλάδας κάνει κακή σκηνοθεσία γνωστός σκηνοθέτης; Ας πρόσεχαν, διότι πήραν χαμπάρι τη φωλιά τους κάποιοι από του Μαξίμου.

Στην αναμπουμπούλα χαίρονται οι «γαλάζιοι» εκκολαπτόμενοι υπουργοί. Με τη χαρά θα μείνουν οι «γαλάζιοι».

Ποπο κάτι μαχαιρώματα που ρίχνουν οι «γαλάζιοι» μεταξύ τους.

Πάλι βγήκαν τα αντράκια από τα λαγούμια τους και άρχισαν να σκάνε βομβίτσες…

Γαλαζιοπούλες θα πουλάνε οι κρεοπώλες για τα Χριστούγεννα. Με τόσα μαχαίρια που έχουν βγει στο γαλαζιόπουλο μαντρί στο τέλος όλοι θα σφαχτούν μεταξύ τους.

Έχει δίκιο ο Γιώργος. Ας διαλέξει ο Καραμανλής το πότε θα χάσει…

Πω πω κάτι κλωτσιές που έριξε στα πισινά του κόκκινου Πάνου ο Αλογο-φέσις…

Ή ταν ή Πακιστάν… είπε ο Βουλγαράκης για τον συνάδελφό του υπουργό της Δικαιοσύνης.

Κάποιοι υπουργοί θα κάνουν μαύρες γιορτές μετά τα τελευταία καμώματά τους…

Άμα φύγει ο πόντος από την κάλτσα θα σας μείνουν τα βελόνια στο χέρι, λέει μια παροιμία, «γαλάζιοι» σύντροφοι. Ας τη θυμόμαστε καμιά φορά, δεν κάνει κακό.

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Μανώλης.

Τα «γαλάζια» μαχαίρια ακονίζονται και μάλιστα σε γνωστό ακονάδικο κοντά στη Ρηγίλλης… Κάποιοι λένε ότι πολλοί σφάζονται για την Ντόρα-της.

Ζιβαγκ-ΑΚΗΣ.

Θα μας φάνε οι Μόνες και οι εμμονές. Η ΜΟΝΗ σέρνει καράβι.

Είναι ερωτευμένοι, στα σύννεφα πετάν και στη Μονή Πετράκη τον έρωτά τους, πάνε.

Καλά τα πάει ο μήνας του εθελοντισμού στο ΠΑΣΟΚ, λένε στη Χαριλάου Τρικούπη… Και βέβαια οι υπεύθυνοι αυτού του εγχειρήματος, Άντζελα Γκερέκου, Γιώργος Καστρινάκης, Μάκης Ασημακόπουλος και Γιώργος Κουρμούλης, νιώθουν απόλυτα ικανοποιημένοι για τα αποτελέσματα. Επιτέλους στη Χαρ. Τρικούπη από θέλοντες έγιναν εθελοντές. Μα, από πού έφυγε ο Κώστας Λαλιώτης για να επιστρέψει… χαζουλοχαζούληδες της νέας εποχής; Φεύγει ο Ναπολέων από το σπίτι του; Ή αφελείς είστε ή άσχετοι. Ο Λαλιώτης είναι η Χ. Τρικούπη… Και να σας πω ότι όπου πέσει γίνεται χαλασμός. Τελευταίως στην Κύπρο όπου πάει έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους κύπριους αδελφούς.Μανία, βρε, αυτοί οι δεξιοί με τους φακέλους… Αφού δεν υπάρχουν φάκελοι φρονημάτων να τους ξεσκονίσουν άρχισαν να ψάχνουν τους φορολογικούς φακέλους… Είναι αυτό που λένε ότι το χούι σού βγαίνει τελευταίο. «Γαλάζιοι» σύντροφοι του δημοσίου συμφέροντος, ο τελευταίος που θα φύγει ας κλείσει την πόρτα σιγά σιγά, μην ξυπνήσει και ο επόμενος και φύγει.

Δεν αναπαυόμαστε προς το «ΠΑΡΟΝ» με την επιτυχία της χρονιάς, το θέμα Οικονομόπουλου. Συνεχίζουμε να κάνουμε σωστά και έγκυρα τη δουλειά μας. Η επιτυχία οφείλεται σε όλους εσάς που μας δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε. Δεν θα σας διαψεύσουμε ποτέ.

…Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ