Στη Νεάπολη άλλα λένε, κύριε Χατζησάββα

Μας διαψεύδει χωρίς να μας διαψεύδει ο Γρηγόρης Χατζησάββας που, αναφερόμενος στο δημοσίευμα της στήλης με τίτλο «Πισώπλατα μαχαιρώματα στη Νεάπολη», δηλώνει:

«Έχω αποφασίσει στις επόμενες δημοτικονομαρχιακές εκλογές να μην ασχοληθώ ενεργά και να παραμείνω αμέτοχος.

»Τις απόψεις και τις εκτιμήσεις μου για πρόσωπα και πράγματα τις εκφράζω στα όργανα και στις διαδικασίες του Κινήματος, ανοιχτά και καθαρά, χωρίς μισόλογα και υπονοούμενα. Αυτά που είπα στη δημοτική ολομέλεια της Νεάπολης δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

»Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο δημοσίευμα και αφορούν εμένα είναι αποκυήματα φαντασίας του συντάκτη τους».

Με την επιστολή του ο Γρηγόρης Χατζησάββας:
Αποδέχεται πως, αν και ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής του κόμματος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο νομαρχιακό συμβούλιο), θα παραμείνει αμέτοχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Δηλαδή δεν θα βοηθήσει ούτε τον Νάκη Λαδόπουλο στη Νεάπολη (τον διαδέχτηκε στη δημαρχία) ούτε κάποια άλλη επιλογή του κόμματός του. Χαρακτηρίζει αποκυήματα της φαντασίας μας τις πληροφορίες -ως τέτοιες καταγράψαμε- πως βρίσκεται πίσω από τις κινήσεις «πράσινων ανταρτών» στη Νεάπολη να συγκροτήσουν δικό τους ψηφοδέλτιο, το οποίο θα υποστηρίξει και η Νέα Δημοκρατία. Κι όμως όλοι στη Νεάπολη γνωρίζουν τις σχέσεις του με τον Ράλλη (που είναι υπεύθυνος για τη διανομή της συκοφαντικής ανυπόγραφης προκήρυξης κατά του Λαδόπουλου), με τον Ιλιδάκη, με τον Κοπρά.

Όπως και όλη η Νεάπολη -και το τοπικό ΠΑΣΟΚ- γνωρίζει πως οι σχέσεις του με τον δήμαρχο διακόπηκαν όταν ο τελευταίος αρνήθηκε να αποδεχτεί αίτημα μη σύννομης διευκόλυνσης που του υπέβαλε. Για να δούμε ποιον θα δικαιώσει το μέλλον…


Σχολιάστε εδώ