Πατρινά Και Άλλα

# Και να που δεν πέσαμε έξω. Μόλις ο Φούρας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το χρίσμα άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Και, όπως είναι γνωστό, τις πρώτες μαχαιριές τις έφαγε από τους «δικούς» του.

# Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Πεφάνης, με συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα «κόσμος» τού στέλνει το μήνυμα: «Κάνε πίσω, Φούρα!»

# Μάλιστα ο κ. Πεφάνης, όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές, είπε σε στενούς του συνεργάτες ότι: «Ακόμα και αν το ΠΑΣΟΚ του δώσει το χρίσμα, εγώ θα κατεβάσω δικό μου ψηφοδέλτιο. Όσο υπάρχω, αυτός δεν θα γίνει δήμαρχος στην Πάτρα». Κούνια που τον κούναγε…

# Τον Φεβρουάριο του 2006 πρόκειται να επισκεφθεί την Πάτρα ο Νίκος Παπανδρέου. Η επίσκεψή του έχει να κάνει με την παρουσίαση του νέου του βιβλίου. Ε, τώρα, εάν προκύψει και καμιά… υποψηφιότητα, καλό θα είναι.

# Ούτε ο Μικρούτσικος ούτε ο Ροϊλός πήγαν στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε ο δήμαρχος Πατραίων, Ανδρέας Καράβολας, ανήμερα του Αγίου Ανδρέου. Κάνει ψύχρα…

# Α, ξέχασα. Εκτός από τον Δημήτρη Πεφάνη ψηφοδέλτιο ετοιμάζει και ο κ. Γιάννης Δημαράς. Ο οποίος κάποτε ήταν στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου. Φυσικά, θα υπάρξει συνέχεια…

# Με ενδιαφέρον αναμένουμε απαντήσεις για την κλοπή όπλου από το αστυνομικό τμήμα Ακράτας…

# Ο κ. Χριστόδουλος, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ανδρέα, επισκέφθηκε την Πάτρα. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε στην άσκηση των εκκλησιαστικών του καθηκόντων. Προκάλεσε σύναξη στη Διακίδειο Σχολή και έδωσε… γραμμή για τις ταυτότητες!

# Αλήθεια, γιατί ο Συνασπισμός επιμένει στην υποψηφιότητα Γρηγόρη για τον Δήμο Πατραίων; Ο άνθρωπος αυτός το μόνο που κάνει είναι να παίζει το «παιχνίδι» του, που μια επιχειρεί να τα βρει με τον Φλωράτο και την άλλη με τον Καράβολα.

# Τα ζήσαμε το 2002. Άλλωστε, απεδείχθη ότι δεν έχει καμία απολύτως επιρροή στην τοπική κοινωνία, εν αντιθέσει με τον κ. Τσούκαλη, ο οποίος τα πήγε άριστα στις νομαρχιακές εκλογές. Ας βάλουν κάποιον άλλον. Έχει στελέχη ο ΣΥΝ στην Πάτρα. Και πολλά και καλά.

# Ο Τάκης Κωνσταντινόπουλος πήγε σε πέντε πόλεις της Γερμανίας και έψαξε σε βάθος τη γνωστή υπόθεση «Κοντομηνά». Τα αποτελέσματα θα τα δούμε σε λίγες μέρες.

# Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η επάνοδος του Στάθη Κεραμιδά στο ΔΣ της Ένωσης Συντακτών ΕΠΗΝ θα φέρει σίγουρα πονοκέφαλο στον πρόεδρο Απόστολο Βουλδή. Ακούστηκε, μάλιστα, ότι ο κ. Κεραμιδάς είναι έτοιμος να ζητήσει εξηγήσεις για κάκιστες κινήσεις του προέδρου. Ακόμα και για κάκιστα πρόσωπα που εργάζονται για λογαριασμό της Ένωσης και διατηρούν συγγενικές σχέσεις με μέλη του ΔΣ.


Σχολιάστε εδώ