Αποστολικά και… άλλα

Το κακό σε τούτη τη χώρα είναι ότι όσοι ξέρουν να την κυβερνήσουν είναι πολύ απασχολημένοι οδηγώντας ταξί ή κουρεύοντας μαλλιά.

Πήγε για κρασί η κυβέρνηση και βγήκε ξιδιασμένη.

Ένα σωστό βήμα προς τη λάθος κατεύθυνση είναι ο προϋποΑλογισμός του κ. Αλογοσκούφη.

Το να πολεμά η «γαλάζια» κυβέρνηση για τη διαφάνεια είναι σαν να πηδά κάποιος για την παρθενία.

Η αλαζονεία τού έρχομαι είναι χειρότερη από την αλαζονεία τού είμαι, αγαπητοί «πράσινοι» σύντροφοι.

Το τι γέλιο πέφτει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα με τους επίδοξους υπουργούς, δεν περιγράφεται! Καινούργιο συκώτι έχουν κάνει ορισμένοι «πράσινοι» από τα γέλια! Πάντως, το θέμα έχει και την Εύθυμη(ου) πλευρά του, όπως μου είπε κορυφαίος «πράσινος» πρώην υπουργός.

Να ‘μαστε όλοι καλά που φτιάχνουμε κυβερνήσεις, διότι ο κόσμος το ‘χε πολύ ανάγκη, μέσα στη «γαλάζια» μαυρίλα των ημερών Αλογοφέσι, να σκάσει και λίγο το χαμόγελο στα χείλη του.

Το πρόβλημα με τους περισσότερους «γαλάζιους» υπουργούς είναι ότι προτιμούν να καταστραφούν από την κολακεία παρά να σωθούν από την κριτική.

Το παλιόκρασο όταν γίνει ξίδι, γίνεται παλιόξιδο, και στα χωριά μας το πετούν στον δρόμο, γιατί δημιουργεί προβλήματα στο φαγητό μας.

Ο Γιαννόπουλος κυνηγούσε τις κατσαρίδες από τις κουζίνες των νοσοκομείων και του προέκυψαν αρουραίοι στην κουζίνα του.

Πώς το είπε, να δεις, ο Σιούφας για τον Παλαιοξίδη της ΔΕΗ… Γαμώ την ατυχία μου, τι διάολο γλίτωσε τότε;

Τα τρωκτικά της Υγείας εκδικούνται, κύριε Κακλαμάνη. Δεν είναι αρκετό να τα καταγγέλλεις, αλλά και να τα δείχνεις με το δάχτυλο και να τα ονοματίζεις.

Τα τρωκτικά της Υγείας, Νικήτα, δεν φεύγουν με τα τετράκλινα και τα αιρκοντίσιον.

Μαρία των πολλών κομμάτων, επειδή βάφεις τα μαλλιά σου δεν είσαι δα και νια. Γερασμένη φοράδα είσαι και εσύ, όπως μου είπε «πράσινος» κορυφαίος. Απλώς είσαι καλή στα άλματα από το ένα κόμμα στο άλλο.

Τα τρωκτικά, Νικήτα, δεν γίνονται σούπα, γίνονται κιμάς που κόβεται παρουσία του πελάτη. Μόνο έτσι θα τα εξαλείψεις.

Μόλις είδαν οι αρουραίοι της Υγείας ότι τους κυνηγούν ο Νικήτας και ο Γιαννόπουλος, πήγαν στην κουζίνα να κρυφτούν και τους έκαναν σούπα.

Από τις αντιδράσεις φάνηκε ότι όντως υπάρχει πολλή βλακεία στο περιβάλλον όλων των πορφυρογέννητων.

Είδα τον φίλο μου τον Πέτρο Ευθυμίου με καπαρντίνα χρώματος χακί και του είπα με μια δόση χιούμορ: Με την υγεία σου την καπαρντίνα της αποστρατείας! Και εκείνος επίσης με μια δόση χιούμορ μού απάντησε πως είναι καπαρντίνα νεοσύλλεκτου! Δεν λέω, η ανανέωση έχει χιούμορ…

Έμαθα ότι το ΟΑΚΑ δεν θα «ορφανέψει» από τον γενικό του διευθυντή, τον Κυριάκο Γιαννόπουλο. Παραμένει στο πόστο του, δυναμωμένος μάλιστα και ενισχυμένος. Όταν έχεις αξία, αναγνωρίζεται και από Μαξίμου μεριά…

Στο ΠΑΣΟΚ, μετά το «λίφτινγκ» που έκαναν πρόσφατα στην εικονομία, ο κόσμος άρχισε να τη βλέπει βασικά με άλλο μάτι…

Τελικά βρέθηκαν 30.000 Έλληνες που αγόρασαν το βιβλίο του α-καταλληλότερου. Μπράβο τους, δείχνουν, αν μη τι άλλο, ότι έχουν και καρδιά και κουράγιο…

Μη βάζετε στον Γιώργο διλήμματα και τετελεσμένα, γιατί θα σας βγει ξινό… Ακούστε και κάποιους που γνωρίζουν καλά τον χαρακτήρα του. Διλήμματα και τελεσίγραφα του τύπου «ή εγώ ή ο Σγουρός», Φώφη μου, δεν περνάνε στον γιο του Ανδρέα. Στο τέλος θα πει, για όσους τον γνωρίζουν, «Σγουρός» και θα μείνετε όλοι ξεροί. Ο Παπανδρέου δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος.

Βγήκε στον αέρα η κυβέρνηση του Γιώργου, όπως είναι στο «Θέμα».

Κολοκυθιά με τον ανασχηματισμό.

Τίνος κορυφαίου ΠΑΣΟΚου τη διαδρομή ακολουθεί ο τέως καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ; Τι δουλειά άρχισε να κάνει;

Για ποιον «πράσινο» λένε ότι κρατάει το εγχειρίδιο του καλού κλέφτη όταν κάνει μαθήματα ηθικής;

ΠΑνελλήνιος ΣΟσιαλισμός Κηπουρών!

Μπαρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη
πώς μας τα ‘γραψες καλά
μια κυβέρνηση δεν φτάνει
για να πάει κανείς μπροστά.

Γιώργο, πάρε γιαταγάνι και κόψε τη φόρα στα νούμερα της νέας εποχής που προβάρουν κοστούμια, επειδή μια εφημερίδα τούς έκανε υπουργούς.

Φανταστείτε πού καταντήσατε τους Έλληνες, κύριοι της πολιτικής, που πολλοί για να επιβιώσουν κλέβουν το λαδάκι από τα καντήλια των νεκροταφείων!.. Γαμώ τα καντήλια σας.

Αφήνει λάδι κανείς για να περισσέψει στον κόσμο; Το έχετε φάει όλο στο δικό σας λάδωμα, «γαλαζοπράσινοι» σύντροφοι.

Επί εποχής «πράσινων» έκλεβε και τις εκκλησίες, ενώ επί «γαλάζιων» κλέβει ακόμα και το λάδι από τα καντήλια ο κόσμος για να χορτάσει την πείνα του.

Πώς θα κάνουν τώρα ερωτήσεις οι υπουργάρες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στους «γαλάζιους» υπουργούς; Μεγάλο δίλημμα χωρίς απάντηση, μπαρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη. Στενοχώρησες πολλούς. Στην κυβέρνηση του Γιώργου δεν τους είχες υπουργούς. Γιώργο, πάρε γιαταγάνι και κόβε κεφάλια.

Τελικά τι είναι η Νέα Δημοκρατία; Κυβέρνηση ή σύντομη παρένθεση, «πράσινοι» σύντροφοι;

Το σύνδρομο «Καρ-δί-τσα, Καρ-δί-τσα!» φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ και το πάθημα του Έβερτ ήρθε στο μυαλό κάποιων ΠΑΣΟΚων που έχουν κάποια παραπάνω δράμια στο κεφάλι.

Ο Λαλιώτης έσπασε τη σιωπή του. Προέβλεψε νίκη του ΠΑΣΟΚ… Ναπολέων, λες να δικαιωθείς όπως και τότε;

Έμαθα ότι οι «μνηστήρες» στον Δήμο Αμαρουσίου, από μεριάς ΠΑΣΟΚ, πληθαίνουν. Εκεί όντως περισσεύει η βλακεία, όπως λέει και ο φίλος μου ο Σκανδαλίδης. Μα, βρε κουτορνίθια, ο Τζανίκος και θα κατέβει και θα νικήσει.

Εθελοντές αιμοδότες οι «πράσινοι» βουλευτές, πρώην υπουργοί και πρώην στελέχη. Αλίμονο σε εκείνον τον ταλαίπωρο ασθενή, στον οποίο θα δώσουν το «πράσινο» αίμα από την εθελοντική αιμοδοσία.

Μια φορά και έναν καιρό ήταν το άρθρο 4 πρόβλημα για τους εργαζόμενους. Τώρα οι «γαλάζιοι» το έκαναν 14. Μεγάλη πρόοδος από τη «γαλάζια» κυβέρνηση.

Νεύρα πολλά είχε ο της Εικονομίας υπουργός κ. Αλογο-φέσις με τον κύριο πρόεδρο της ΔΕΗ. Και το Μαξίμου τού έστειλε λίγο παλιόξιδο για τα νεύρα του. «Τοπ» οι άνθρωποι σε όλα τους.

Πουλάς δεν πουλάς, κ. Αλογοφέσι, την περιουσία των Ελλήνων, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

Ποιος είναι ο Σημίτης της ΝΔ; Μα, φυσικά ο Γιώργος Αλογοφέσις. Με το μπλοκάκι στο χέρι είναι διαρκώς για βερεσέδια και εισπράξεις ο υπουργός.

Συλλογικά όργανα στο ΠΑΣΟΚ. Τι ‘ναι και τούτο πάλι.

Πω, πω, ένα παλιόξιδο που πίνει η «γαλάζια» κυβέρνηση για να ξεπεράσει τον θυμό της με τον Παλαιοκρασσά!..

Το θέμα δεν είναι να πίνετε το ξίδι του κ. Παλαιοκρασσά, κύριοι της κυβέρνησης, αλλά γιατί ξίδιασε το παλιόκρασο… που είναι και του παρόντος χρόνου.

Μεγάλη πλάκα έχουν οι «πράσινοι» υφυπουργήσιμοι. Το τι ρουσφέτι ζητούσε ο ένας από τον άλλον, άλλοτε σοβαρά και άλλοτε για γέλια, δεν γράφεται.

…Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ