Σας ευχαριστούμε…

Την περασμένη Κυριακή έβλεπες παντού κόσμο να κρατάει στα χέρια του το «ΠΑΡΟΝ». Ήταν μια γνωριμία που φαίνεται ότι θα κρατήσει, με βάση τα τηλέφωνα που πήραμε. Πολύ ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός ότι δεν είχαμε κανένα τηλεφώνημα ως προς την ύλη, την ποιότητά της, την αξιοπιστία της.

Όπως επίσης είναι εντυπωσιακό ότι οι επισκέψεις στο σάιτ του «Π» από την περασμένη Κυριακή ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ!

Όλα αυτά μας γεμίζουν με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντί σας.

Πέρα από ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μας, για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, σας δηλώνουμε γι’ άλλη μια φορά ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας, πάντα ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην κάθε εξουσία, γιατί πιστεύουμε ότι η εφημερίδα και ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να είναι ποτέ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, έστω κι αν συμπίπτουν τα φρονήματά τους με το κόμμα που είναι στην κυβέρνηση.

Ζητάμε επίσης συγγνώμη απ’ όσους ταλαιπωρήθηκαν για να μας βρουν ή δεν μπόρεσαν να πάρουν δωρεάν το «ΠΑΡΟΝ», όπως είχαμε με την τηλεοπτική διαφήμιση υποσχεθεί. Τα 100.000 φύλλα αποδείχθηκαν πολύ λίγα…

Ζητάμε ακόμη συγγνώμη από τους φίλους περιπτεράδες, που έγιναν αποδέκτες παραπόνων από πολίτες που είχαν την εντύπωση ότι και στο περίπτερο το «ΠΑΡΟΝ» θα δινόταν δωρεάν.

Γι’ άλλη μια φορά την αγάπη μας για τη συγκινητική συμπαράστασή σας. Και σας περιμένουμε στο σημερινό ραντεβού στα περίπτερα. Να ‘στε καλά.

ΥΓ: Και φυσικά ευχαριστούμε τη διαφημιστική εταιρεία MASS για το δημιουργικό που εντυπωσίασε και συζητήθηκε πάρα πολύ. Ευχαριστούμε επίσης τους συναδέλφους των αθηναϊκών και επαρχιακών εφημερίδων που φιλοξένησαν τη διαφημιστική καταχώρισή μας. Όπως και τα κανάλια και τα ραδιόφωνα που μας βοήθησαν, καθώς και τους συναδέλφους που έγραψαν καλά λόγια για μας.


Σχολιάστε εδώ