Χαρμολύπη Βασίλη – Γιώτη

Το ίδιο αν όχι περισσότερο στενοχωρημένος από την εξέλιξη στην υποθαλάσσια είναι ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος επένδυσε πολλά στο επιχείρημα πως η δική του κυβέρνηση κατόπιν ενεργειών του προχωρά τα μεγάλα έργα της πόλης. Ο δήμαρχος επέλεξε να φορέσει τα γαλάζια και να καυχιέται γι’ αυτό, τη στιγμή που ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συνέχισε να φωνάζει, να γκρινιάζει και να διεκδικεί. Τώρα, και ειδικά στην περίπτωση που ακυρωθεί ο διαγωνισμός και φτάσουμε στην προεκλογική περίοδο χωρίς να ανοίξει καινούργιο εργοτάξιο στην πόλη, ο δήμαρχος θα βρεθεί σε δυσχερή θέση.

Από τη δική του πλευρά ο νομάρχης δικαιούται να χαμογελά χαιρέκακα, καθώς δεν σταμάτησε να υποστηρίζει πως τα μεγάλα έργα κολλάνε και γι’ αυτό θα πρέπει παράλληλα με αυτά να δοθούν πιστώσεις για μικρότερης εμβέλειας έργα, τα οποία ωστόσο είναι σημαντικά για την καθημερινότητα των πολιτών.

Πάντως, περισσότερα από την εκδίκηση του Γιώτη (τόσο για τον Σουφλιά όσο και για την άλλη μεγάλη του αγάπη, τη Μαριέττα Γιαννάκου), θα έχουμε στο επόμενο φύλλο, καθώς τη Δευτέρα στο ούζο που παραθέτει στους δημοσιογράφους αναμένεται να πει και μερικά τραγούδια αφιερωμένα εξαιρετικά.


Σχολιάστε εδώ