Τι έφερε από τις ΗΠΑ ο Κοντομηνάς;

Συγκεκριμένα όταν ρωτήσαμε αν αληθεύουν οι φήμες που βοούσαν στην αγορά όλη την περασμένη εβδομάδα, ότι ο Λάτσης πήρε ένα ποσοστό του Alpha, η απάντηση συνεργάτη του Κοντομηνά ήταν εντυπωσιακή και συνάμα δημιουργούσε μεγάλη περιέργεια:

– Από αλλού θα έρθει η μεγάλη είδηση για τον Κοντομηνά. Από τις ΗΠΑ, μας ειπώθηκε και έκλεισε με τη φράση: «Να το θυμηθείτε»!

Στην ερώτηση τι εννοεί, αρνήθηκε ο συνεργάτης του καναλάρχη να πει έστω και μια λέξη παραπάνω. Εν αναμονή λοιπόν.

Βέβαια, οι φήμες για τη δραστηριοποίηση της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι πάντοτε ενεργές και φαίνεται πως ένα από τα έντυπα της Κυριακής ολοένα και περισσότερο στηρίζει ανοικτά τις δραστηριότητές της.

Μήπως λοιπόν κυοφορούνται δομικές αλλαγές, με δεδομένη την υποστήριξη του «Θέματος» από τον Alpha και τη διαρκώς ογκούμενη συμπάθεια που εκφράζει η εφημερίδα για τη Γ. Αγγελοπούλου; Και ναι μεν ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος είπε πως ο Μπόμπολας είναι διαπλεκόμενος, πρόσθεσε όμως πως ο Άκτωρ είναι μια πολύ καλή εταιρεία.

Ίσως ενδεικτική των αλλαγών που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι πως σύντομα πρόκειται να μετακομίσουν δύο εταιρείες του Δ. Κοντομηνά, η τηλεπικοινωνιακή Cosmoline και η BestLine, αν και εγκαταστάθηκαν στο κτίριο μόλις πριν από περίπου τρεις μήνες. Μάλιστα υπάρχει και η πληροφορία πως ο Δ. Κοντομηνάς θα εμφανίζεται στο γραφείο του δύο φορές την εβδομάδα, αν και το αρχικό σχέδιο εγκατάστασης στο κτίριο της Αττικής Οδού, πληρώνοντας ενοίκιο στην πλευρά Μπόμπολα, ήταν της καθημερινής παραμονής Κοντομηνά. Αυτή την περίοδο γίνονται εργασίες στον όροφο του γραφείου για λόγους ασφαλείας, καθώς το ασανσέρ, όπως τοποθετήθηκε αρχικά, έβγαζε στο γραφείο του επιχειρηματία.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αριθμός εργαζομένων του καναλιού, ακόμη και εκείνοι που έχουν πολλά χρόνια υπηρεσίας, μετακινήθηκε με ταυτόχρονη αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων του στην εταιρεία συμφερόντων Κοντομηνά Intervista Διαφημιστικές Κατασκευές, η οποία ασχολείται κυρίως με κατασκευές σκηνικών. Ακόμη λέγεται πως ο Δ. Κοντομηνάς είχε αγοράσει από παλιά, μαζί με άλλον επιχειρηματία, μια έκταση στα Μεσόγεια την οποία θα μετατρέψει τώρα σε τηλεοπτικά στούντιο.

Στο μεταξύ το ΕΣΡ συνεχίζει τον έλεγχο για τον Alpha και τον Polis για τον οποίο με πολύ ενδιαφέρον αναμένονται οι υπόλοιποι μέτοχοι που θα εμφανιστούν. Πάντως, το Εθνικό Συμβούλιο απευθύνει σύσταση στον Polis ζητώντας να διακόψει την εκπομπή του από τη συχνότητα 50 από την Πάρνηθα, από την οποία εκπέμπει το Κανάλι της Βουλής.

Το κανάλι πριν από δυόμισι μήνες είχε αποδεχθεί την προσφορά του Polis για τα μηχανήματα που θα επέτρεπαν τη σύγχρηση της συχνότητας, μετά όμως τα δημοσιεύματα… τα έστειλαν πίσω. Το ερώτημα είναι γιατί το ΕΣΡ δεν κάλεσε το Κανάλι της Βουλής να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, καθώς εκείνο συναίνεσε στην πρόταση του Polis… Τέλος, αποφασίστηκε η διαφήμιση του Polis να γίνει εσωτερικά, διότι τα ποσά που ζήτησαν οι διαφημιστικές εταιρείες ήταν τεράστια.


Σχολιάστε εδώ