Μπήκαμε στο σιδερωτήριο!

Ανοίξτε τα μάτια. Παγκόσμια κυριαρχία, το ψέμα. Το μεγάλο ψέμα.

Παγκόσμιοι κυρίαρχοι, οι ψεύτες. Οι μεγάλοι ψεύτες.

Οι μικρο-απατεώνες (πολιτικοί σερβιτόροι) Γιουχάρονται. Γιαουρτώνονται.

Οι μεγαλο-απατεώνες επικυρίαρχοι εξουσιάζουν!..

Ανοίξτε τα μάτια.

Πίσω από όλες τις φονικές κρίσεις που (βάσει σχεδίου) εκτρέπονται σε αιματηρούς πολέμους ή ειδεχθή διεθνή εγκλήματα δεν υπάρχει ηθική. Δεν υπάρχουν κανόνες. Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη.

Υπάρχουν μόνο συμφέροντα που για να στερεώσουν θέλουν να πατήσουν έδαφος. Να μην κρέμονται στον αέρα. Να μην κινδυνεύουν…

Δεν νοιάζονται. Αν το έδαφος είναι ξένο. Αν πνίγουν στο αίμα κάποιον λαό για να πατήσουν. Αν βυθίζουν κάτω από τη γη μια ξένη χώρα. Αυτά τα μεγάλα συμφέροντα δεν ανακοινώνονται. Συγκαλύπτονται. Οι δικαιολογίες (πάντα) ανωτάτου ηθικού περιεχομένου από «ανωτάτης στάθμης» μεγαλο-ψεύτες. Από στρατευμένους μεγαλο-υπαλλήλους, ηγετίσκους που χωρίς ντροπή δηλώνουν ηγέτες του κόσμου…

Όλα εντάσσονται στο νέο ευαγγέλιο, στον φασισμό του χρήματος.

Δηλώνει ηγέτης ο κάθε Μπους… Δεκάρα τσακιστή δεν δίνει η «Μπίλντεμπεργκ». Η κρυφή υπερκυβέρνηση της υφηλίου. Απλώς δίνει στον κάθε Μπους δοτή θέση κορυφής στον κόσμο και του παίρνει (χωρίς ντουφεκιά) τον κόσμο.

Νέο μεγάλο ψέμα το Κόσοβο.

Η οπλισμένη βόμβα του αυριανού αιματοκυλίσματος.

Ο μεγάλος τζόγος στήνεται πάλι στη γειτονιά μας.

Πάλι πετάγεται στα σκουπίδια ο ΟΗΕ. Πάλι κλητήρες Ρώσοι, Κινέζοι και λοιπές δυνάμεις. Πάλι ξεδοντιασμένη και εκτός τζόγου η αναδυόμενη (που έπαψε να αναδύεται) ευρωπαϊκή υπερδύναμη…

Πάλι στα μέσα και στα έξω η ορατή-αόρατη παγκόσμια υπερεξουσία. Στα χέρια της ο απόλυτος έλεγχος. Στα σχέδια της κλειδωμένοι οι επόμενοι στόχοι.

Οι επόμενες τραγωδίες εθνών.

Μετά τη Σερβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ παίρνουν σειρά: Κόσοβο, Συρία, Ιράν, Βόρεια Κορέα. Μπαίνουν στη γραμμή ανώτατης γνωριμίας με τον ανώτατο ανθρωπισμό. Έτσι θα μας πουν… Μεγάλο ψέμα η διεθνής δικαιοσύνη. Η μεγάλη ουτοπία ότι «κάτι υπάρχει» για να προστατεύει το δικαίωμα, τον άνθρωπο, τον ανθρωπισμό.

Φτύστε κατάμουτρα τους παλιάτσους της Χάγης. Αυτούς τους κατάπτυστους που επιμένουν να καταζητούν δολοφονημένους λαούς και να αθωώνουν τους δολοφόνους τους.

Ξαναφτύστε τους, που αφήνουν ακόμα και την ευρωπαϊκή Κύπρο με συρματοπλέγματα και στρατό κατοχής.

Δικάστε τους ψευτο-δικαστές.

Τιμωρήστε τους ψευτο-ανθρωπιστές. Καταδιώξτε τους αρχιψευταράδες. Ντόπιους και ξένους.

Ανοίξτε τα μάτια.

Μας τύλιξαν (όλους) στη νάιλον συσκευασία της παγκοσμιοποίησης.

Μας έκαναν ανέκδοτο. Πακέτο. Μία (δύσμορφη) ανήμπορη μάζα.

Από εδώ και πέρα…

Απαγορεύεται διεκδίκηση, κυριαρχία, εδαφική ακεραιότητα.

Επιτρέπεται η δικαιολογία μόνο αν έχει «ηθικό περιεχόμενο»… Για να χάνεις με αξιοπρέπεια, την πατρίδα σου, την τιμή σου, τον ανδρισμό σου. Ανοίξτε τα μάτια.

Μπήκαμε στο σιδερωτήριο. Ο μεταλλαγμένος κόσμος έρχεται!

ΥΓ.1: Στο προηγούμενο άρθρο μου κατονόμασα το αρχηγείο της διαπλοκής και εξήγησα με ποια πολιτικά μέσα εξοντώνεται εν μια νυκτί. Περιμένω το πρωθυπουργικό «μπαμ και κάτω».
ΥΓ.2: Ανεβάζει στροφές η σύγκρουση της κουτάλας. Οι μοντέρνοι κοτζαμπάσηδες εξαπέλυσαν μισθοφόρους σε ό,τι (τους) αντιστέκεται. Στην πρώτη γραμμή λαογλείφτες και λαο-ειρηνοδίκες. Αφήστε τους. Κάποιος θα μαζέψει τα πτώματα…


Σχολιάστε εδώ