Ψιλά γράμματα

** Άρθρο της Μ. Ζαχαρέα για την εξέγερση στη Γαλλία φιλοξένησε ο «Ελ. Τύπος», την περασμένη βδομάδα.

** Ο Άγγελος Στελίου ανέλαβε τη διεύθυνση του νέου, υπό δημιουργία, ραδιοφωνικού σταθμού του Νέου Φαλήρου. Ο σταθμός θα απευθύνεται στις γυναίκες.

** Δύο σειρές των επεισοδίων του αμερικάνικου σίριαλ «24 ώρες» χαρίζει η «Athens Voice» στους 20 πρώτους που θα έκαναν συνδρομή (99 ευρώ ετησίως) με την εφημερίδα. Πριν από έναν μήνα είχε δώσει DVD από το «Sex and the City».

** Στην Αθήνα και το δωρεάν περιοδικό πόλης «City 210», έχοντας ξεκινήσει την προσπάθειά του προ ετών από τη Θεσσαλονίκη. Ιδιοκτήτρια εταιρεία η North Media Athens ΕΠΕ

** Βραβεία Gourmet θα ξεκινήσει το ομώνυμο περιοδικό της «Κυρ. Ελευθεροτυπίας».

** Αντίστοιχα βραβεία γεύσεων απονέμει τα τελευταία χρόνια το «Αθηνόραμα». Την περασμένη Δευτέρα έδωσε τα βραβεία θεάτρου.

** Τζαζ θέματα από τις ταινίες του Γούντι Άλεν προσφέρει στο CD του μήνα το περιοδικό «Jazz και Τζαζ».

** Και στην έκδοση ηλεκτρονικού περιοδικού προχώρησε η εταιρεία ιντερνετικής πώλησης τραγουδιών MusicHellas. Εκδίδεται κάθε 15 ημέρες και περιλαμβάνει άρθρα, συνεντεύξεις, αφιερώματα.

** Εξαιρετική η ιδέα του εκδοτικού οίκου «Μεταίχμιο» να εκδώσει αστυνομικά και βιβλία της κλασικής λογοτεχνίας σε pocket έκδοση στην τιμή των 4,5 και 6 ευρώ.

** Κυκλοφορεί ο «Διάλογος για το βιβλίο» της Ένωσης Εκδοτών Βιβλίου Ελλάδος.

** Το βιβλίο του Φώτη Σιούμπουρα «Ο δικός μας Μενέλαος Λουντέμης: Ο άνθρωπος που έκλεβε μόνο κόκκινα τριαντάφυλλα» παρουσιάζεται το μεσημέρι της Τρίτης 29 Νοεμβρίου στην ΕΣΗΕΑ από τους Β. Πολύδωρα, Φ. Κουβέλη και Λ. Βάσση.


Σχολιάστε εδώ