Ο καθένας μπορεί να επιλέξει μόνος του τον τρόπο του αυτοεξευτελισμού του!

Το ΔΗΚΚΙ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο τα απαράδεκτα ψεύδη που είπε στην εκπομπή του Γ. Λοβέρδου στο Alter (Δευτέρα 14/11/05) ο πρώην πρόεδρός του Δ. Τσοβόλας. Και συγκεκριμένα ότι δήθεν «διέλυσε το ΔΗΚΚΙ και επέστρεψε την αντίστοιχη οικονομική επιχορήγηση». Ο κ. Τσοβόλας στη χθεσινή εκπομπή, στην οποία και εγκαινίασε επισήμως την πολιτική του αποσκίρτηση προς το ΠΑΣΟΚ, μίλησε όσο δεν του είχαν επιτρέψει να μιλήσει καθ’ όλη τη διάρκεια που ήταν αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος! Η επιμονή του να μην ταυτίζει το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, αλλά και η όλη τοποθέτησή του, δείχνει καθαρά τι μέλλει γενέσθαι…

Το ΔΗΚΚΙ τόσο με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 3/4/2004, του ανώτερου δηλαδή καταστατικά και νομικά οργάνου του, όσο και με την κατηγορηματική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών της 21/5/2004, λειτουργεί κανονικά, διατηρώντας τις κομματικές δυνάμεις του σε όλη την Ελλάδα. Με απόφασή της επίσης στις 11/7/2005, η αρμόδια διακομματική επιτροπή της Βουλής (Επιτροπή του άρθρου 21), του παρέδωσε το Βιβλίο Εσόδων-Εξόδων και τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης για το 2005.

Με το 2ο Συνέδριό του στις 16, 17/10/04, στο οποίο παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν όλα τα πολιτικά κοινοβουλευτικά και μη κόμματα της Ελλάδος που αναγνώριζαν το ΔΗΚΚΙ και παλαιότερα (ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΑΚΟΑ, ΚΕΔΑ, Δημ. Αναγέννηση [Σ. Παπαθεμελής], ΝΑΡ κ.ά.), καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής ζωής, εξέλεξε νέα ηγεσία.

Προς ενημέρωση μια για πάντα, το ΔΗΚΚΙ δεν διαλύθηκε, υπάρχει, λειτουργεί, παρεμβαίνει και μάλιστα χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος.

Παρά την επίμονη προσπάθειά μας να μιλήσουμε την ώρα της εκπομπής, προκειμένου να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, τόσο το Alter όσο και ο ανωτέρω δημοσιογράφος δεν μας έβγαλαν στον αέρα. Η αντιδημοκρατική αυτή ενέργεια θα τύχει της πρέπουσας παρέμβασης σε πολιτικό αλλά και νομικό επίπεδο.


Σχολιάστε εδώ