Με κινέζικα έχουν κατακλυσθεί τα νοσοκομεία!

Όπως μας είπαν γιατροί, τα περισσότερα πλέον νοσοκομειακά είδη και εργαλεία είναι ΚΙΝΕΖΙΚΑ και βέβαια πολύ χαμηλής ποιότητας, μέχρι σημείου π.χ. τα νυστέρια, που χρησιμοποιούνται στα χειρουργεία, να μην κόβουν! Και αντιλαμβάνεται ο καθένας τι κατάσταση μπορεί να δημιουργηθεί. Κινέζικα επίσης είναι τα ράμματα και διάφορα άλλα αναλώσιμα είδη.

Ο κατακλυσμός των νοσοκομείων από κινέζικα ιατρικά προϊόντα οφείλεται στο ότι είναι φθηνότερα και δεν μπορούν να τα συναγωνισθούν τα ευρωπαϊκής προέλευσης. Γι’ αυτό και οι γιατροί προτείνουν να μην ισχύει στους διαγωνισμούς ως κύριο κριτήριο η χαμηλότερη τιμή αλλά η πλέον συμφέρουσα.

Έπειτα από τον θόρυβο που ξέσπασε για την προστασία της υγείας των ασθενών από τυχόν παρενέργειες, καλό θα ήταν ο υπουργός Υγείας Νικήτας Κακλαμάνης να δώσει εντολή να επανεξετασθούν όλα τα είδη που υπάρχουν στα νοσοκομεία και είναι κινέζικης προέλευσης.

Και βέβαια να συζητήσουν οι αρμόδιοι των προμηθειών πώς θα διασφαλισθεί η ποιότητα που θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες υγιεινής…


Σχολιάστε εδώ