Ήταν και η Lancia εκεί

Έκπληκτοι οι δήμαρχοι που έφταναν στο αεροδρόμιο της Ρόδου, για να πάρουν μέρος στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, έβλεπαν την πολυτελή Lancia του δημάρχου Θεσσαλονίκης να περιμένει απαστράπτουσα τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο.

Δεν μπορεί ούτε βήμα να κάνει χωρίς τις λιμουζίνες και τον οδηγό του ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και έτσι έστειλε τον οδηγό με το φεριμπότ για να τον περιμένει στο αεροδρόμιο. Τέτοια σεμνότητα και ταπεινότητα δηλαδή… Τώρα, αν αναρωτιέστε πώς την έβγαλε ο δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες που ταξίδευε η Lancia προς και από τη Ρόδο, μην ανησυχείτε. Βολεύτηκε με τη Μερσεντές, καθότι ο δήμαρχος της «φτωχομάνας» διαθέτει δύο πολυτελή αυτοκίνητα.

Εννοείται πως ο δήμαρχος εκτός από τις λιμουζίνες του έχει αδυναμία και στη γυναίκα του, η οποία τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Φυσικά και τον συνόδεψε στη Ρόδο, όπου, όσο αυτός υπεράσπιζε τις θέσεις του στο συνέδριο, η κυρία Ελένη έκανε τις βόλτες της στο ιστορικό κέντρο συνοδευόμενη από τον οδηγό και… τον κουμπάρο (ναι, ήταν και αυτός εκεί). Να σημειώσω, πάντως, πως οι έξι θεσσαλονικείς δημοσιογράφοι που συνόδευαν τον Παπαγεωργόπουλο στο συνέδριο δεν έγραψαν το παραμικρό για το γεγονός. Να υποθέσουμε πως δεν το πρόσεξαν; Πως το είδαν και δεν το θεώρησαν αξιοσημείωτο; Ή απλώς πως δεν θέλησαν να στενοχωρήσουν τον δήμαρχο, επειδή αυτός τους πήρε μαζί του, βάζοντας την ΤΕΔΚ να τους πληρώσει τα έξοδα;


Σχολιάστε εδώ