Πατρινά και άλλα

# Ο Ρουσόπουλος ρωτήθηκε στο πρες ρουμ και χαμογελώντας είπε ότι «δεν μπορεί να έγινε μια τέτοια δήλωση». Φυσικά ο κ. Ρουσόπουλος δεν γνωρίζει τον «κοντό» και τι μπορεί να κάνει.

# Το δεύτερο μέτωπο που αποφάσισε να ανοίξει ο πατρινός βουλευτής είναι με τον Ανδρέα Φούρα. Η απόφασή του αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις επερχόμενες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές. Ο κ. Νικολόπουλος έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει άμεσα το ζήτημα των οικονομικών σχετικά με τη διεκδίκηση εκ μέρους της Πάτρας των Μεσογειακών του 2009. Τότε ο κ. Φούρας έκανε τα… κουμάντα. Ο Ορφανός το κάνει γαργάρα και ο «κοντός» βγάζει καπνούς από τα αυτιά…

# Ο Κατσικόπουλος, γνωστός και ως νομάρχης Αχαΐας, επιχειρεί μέσω αλληλογραφίας να διεκδικήσει έργα για τον πιο παραπεταμένο νομό της Ευρώπης.

# Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. Με λίγα λόγια τον έφαγε ο Θράσος. Ναι, διότι αυτός ανακάλυψε τα περί ευρωπαϊκού προγράμματος, το ύψος του οποίου έφτανε τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Όπως είχε πρώτο γράψει το «ΠΑΡΟΝ», πρωταγωνιστής στην ιστορία ήταν ο γιατρός κ. Γκινόπουλος. Ποιος όμως θα πάρει τη θέση του προέδρου; Ξέρει κάτι ο Θρασύβουλος;

# Δεν μαθαίνω νέα του Νίκου Παπαδημάτου. Τι γίνεται αυτή η ψυχή; Ακόμα κάνει σχέδια με τον Αϊβαλή; Και τώρα θα έχει αντικείμενο η κουβέντα τους, αφού και δημοτικές εκλογές πλησιάζουν, αλλά και ο Νικολόπουλος ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Τα πολιτικά (παραπολιτικά) πράγματα στην Πάτρα αρχίζουν να έχουν και πάλι ενδιαφέρον.

# Υποψήφιοι δήμαρχοι (μέχρι τώρα) για τον δήμο Πατρέων: Ανδρέας Φούρας, Δημήτρης Πεφάνης, Μένη Μαλιώρη, Ευάγγελος Φλωράτος, Θεόδωρος Γιοβάνης και μπορεί και Νίκος Νικολόπουλος.

# Υποψήφιοι νομάρχες (οριστικά): Κατσικόπουλος Δημήτριος!

# Τώρα θα μου πείτε από τη Νέα Δημοκρατία τίποτα; Κανένας; Μπορεί ο Μαυρομάτης, μπορεί και ο Αϊβαλής, ακόμα και ο Παπαδημάτος. Αλλά νομίζω ότι δεν έχει και μεγάλη σημασία, διότι ως γνωστόν στην Αχαΐα νομάρχη… διορίζει το ΠΑΣΟΚ.

# Και για να μην ξεχνιόμαστε, εκλογές θα γίνουν και στους άλλους δήμους του νομού. Στα Καλάβρυτα, για παράδειγμα, κυριαρχεί, και όχι αδίκως, ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Ο οποίος μπορεί να έχει την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, είναι όμως διακομματικός, αφού όλες οι πλευρές φαίνεται ότι έχουν εκτιμήσει τη στάση του και το έργο του. Παρόμοια περίπτωση είναι και ο δήμαρχος Δάφνης, Δημήτρης Ασημακόπουλος. Τέτοιοι άνδρες είναι βέβαιο ότι τιμούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Σχολιάστε εδώ